Forum dyskusyjne
3 stycznia 2016, 18:47 [cytuj]
Wolff powiedział/a:
Mam wrażenie, że po zejściu Ericsena nasze rozgrywanie w środku dość mocno siadło
Na Eriksena się psiocy, ale chłopak przez pół sezonu zrobił 7 asyst. Tyle ile w zeszłym roku nie miał (o ile mnie pamięć nie myli) żaden nasz piłkarz przez cały sezon.
Na Eriksena się psiocy, ale chłopak przez pół sezonu zrobił 7 asyst. Tyle ile w zeszłym roku nie miał (o ile mnie pamięć nie myli) żaden nasz piłkarz przez cały sezon
COYS!
3 stycznia 2016, 18:50 [cytuj]
Tez specjalnie nie przepadam za Carrollem, moze nie tyle co nie przepadam ale nie przekonuje mnie jak gra, a juz na pewno nie 90 minut z mocnym rywalem partaczac sporo prostych akcji
Tez specjalnie nie przepadam za Carrollem, moze nie tyle co nie przepadam ale nie przekonuje mnie jak gra, a juz na pewno nie 90 minut z mocnym rywalem partaczac sporo prostych akcji
3 stycznia 2016, 18:52 [cytuj]
misteq powiedział/a:
Dokładnie, wolałbym Chadliego albo Sona i przejść na 4-4-2
Dokładnie, wolałbym Chadliego albo Sona i przejść na 4-4-2
brawo Posh świetne kurwa zmiany. Dobrze że nie przegrany
TO DARE IS TO DO
Dobra, trzeba szanować ten punkt, mimo wszystko.
Dobra, trzeba szanować ten punkt, mimo wszystko
ten mecz.
ten mecz
TO DARE IS TO DO
Zmęczenie w końcówce nas dopadło. Trzeba szanować punkt.
Zmęczenie w końcówce nas dopadło. Trzeba szanować punkt
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
qwela powiedział/a:
Spójrz na nasza ławkę i powiedz kogo Ty byś chcial jeszcze wprowadzać ?
3 stycznia 2016, 18:53 [cytuj]
Mieliśmy pecha w pierwszej połowie. Nie da się utrzymać takiego zaangażowania przez 90 minut. Dobry i punkt, za tydzień trzeba wygrać z Leicester
Mieliśmy pecha w pierwszej połowie. Nie da się utrzymać takiego zaangażowania przez 90 minut. Dobry i punkt, za tydzień trzeba wygrać z Leicester
3 stycznia 2016, 18:54 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:
Na Eriksena się psiocy, ale chłopak przez pół sezonu zrobił 7 asyst. Tyle ile w zeszłym roku nie miał (o ile mnie pamięć nie myli) żaden nasz piłkarz przez cały sezon
Narzeka, bo będę się upierał, że na skrzydle nie pokazuje pełni swoich możliwości. Co do tego czy Everton zasłużył na punkt będę polemizował bo skoro nie dali sobie wbić drugiego to czemu nie, przecież zagrali skutecznie, a co do szczęścia to tosamo możemy powiedzieć o naszym ostatnim meczu. Caroll strasznie denerwujący, bardzo dużo prostych błędów.
Narzeka, bo będę się upierał, że na skrzydle nie pokazuje pełni swoich możliwości. Co do tego czy Everton zasłużył na punkt będę polemizował bo skoro nie dali sobie wbić drugiego to czemu nie, przecież zagrali skutecznie, a co do szczęścia to tosamo możemy powiedzieć o naszym ostatnim meczu. Caroll strasznie denerwujący, bardzo dużo prostych błędów
3 stycznia 2016, 18:56 [cytuj]
Wnioski są takie, że Carroll jeszcze nie jest gotowy do gry na takim poziomie od początku. Widać było w drugiej połowie brak Dembele. Na puchar z Lester wystawić rezerwy niech wszyscy porządnie odpoczną i za 10 dni miejmy nadzieję, ze Dembele będzie już gotowy, bo daje naszej drużynie najwięcej jakości.
Brawo dla Vertonghena, bo tak przypilnować Lukaku, żeby ten nie strzelił gola , to naprawdę sztuka
Wnioski są takie, że Carroll jeszcze nie jest gotowy do gry na takim poziomie od początku. Widać było w drugiej połowie brak Dembele. Na puchar z Lester wystawić rezerwy niech wszyscy porządnie odpoczną i za 10 dni miejmy nadzieję, ze Dembele będzie już gotowy, bo daje naszej drużynie najwięcej jakości.
Brawo dla Vertonghena, bo tak przypilnować Lukaku, żeby ten nie strzelił gola , to naprawdę sztuka
3 stycznia 2016, 18:56 [cytuj]
Diego powiedział/a:
Bentaleb za Carrolla na koncówke zamiast chadliego
3 stycznia 2016, 18:57 [cytuj]
Adriano powiedział/a:
Chyba odpowiedz jest jedna, patrząc na tę ławkę i zawodników bez formy na Niej, najlepszym rozwiązaniem jest brak zmian

Już w 70 minucie wszyscy oddychali rękawami, uwierz mi, ze gdyby nie Son, który powalczył jako jedyny w końcówce z przodu, to wynik mógłby być inny
Już w 70 minucie wszyscy oddychali rękawami, uwierz mi, ze gdyby nie Son, który powalczył jako jedyny w końcówce z przodu, to wynik mógłby być inny
3 stycznia 2016, 18:59 [cytuj]
Robert powiedział/a:
Fakt, ale zauważ, że Bentaleb wraca po kontuzji, a nawet przy dobrym rytmie meczowym, zdarzały mu się głupie straty w środku pola, to teraz istaniało jeszcze większe ryzyko, bez odpowiedniego czucia piłki. A w końcówce Everton grał mocnym pressingiem, trzeba było szybko podejmować decyzje. Choć fakt faktem, każdy kontakt z piłką Carrolla mógł doprowadzać do palpitacji serca
Fakt, ale zauważ, że Bentaleb wraca po kontuzji, a nawet przy dobrym rytmie meczowym, zdarzały mu się głupie straty w środku pola, to teraz istaniało jeszcze większe ryzyko, bez odpowiedniego czucia piłki. A w końcówce Everton grał mocnym pressingiem, trzeba było szybko podejmować decyzje. Choć fakt faktem, każdy kontakt z piłką Carrolla mógł doprowadzać do palpitacji serca
3 stycznia 2016, 19:04 [cytuj]
Diego powiedział/a:
Przede wszystkim brakowało jakiekolwiek reakcji na zmiany przeciwnika. Po podwójnej zmianie nasza gra siadła, a nasz trener zero reakcji na wydarzenia na boisku.
Tylko wykonanie tego samego schematu jak co mecz. Son na ostanie 20 minut Chadli na ostatnie 10 i na ogon dla młodzieży.
Przede wszystkim brakowało jakiekolwiek reakcji na zmiany przeciwnika. Po podwójnej zmianie nasza gra siadła, a nasz trener zero reakcji na wydarzenia na boisku.
Tylko wykonanie tego samego schematu jak co mecz. Son na ostanie 20 minut Chadli na ostatnie 10 i na ogon dla młodzieży
TO DARE IS TO DO
3 stycznia 2016, 19:05 [cytuj]
Adriano powiedział/a:
To było tak pół żartem, pół serio ale... jak dla mnie wpuszczanie po raz kolejny Chadliego zupełnie nic nie daje. Son zawsze dużo biega, ostatnio strzelił gola i to jest dobry zmiennik. Ale chyba tylko on. Niestety granie młodzianami odbija się tym, ze w 70 minucie mają dość.
Swoją drogą, myślałem, ze to everton szybciej opadnie z sił, biegali całą pierwszą połowę za piłką
Jak na razie wychodzi na to, że wydaliśmy małą fortunę na jedynego dobrego zmiennika
Jak na razie wychodzi na to, że wydaliśmy małą fortunę na jedynego dobrego zmiennika :bezradny: