Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

1  2    >
Forum dyskusyjne » Europejski puchary » Tottenham vs PAOK 30.11.11r
30 listopada 2011, 21:42 [cytuj]
Wytłumaczy mi ktoś, co tam się dzieje? Tak silnego składu chyba jeszcze Harry w LE nie wystawił, a tu 2-0 do tyłu na WHL. Troszkę nieciekawie.
Wytłumaczy mi ktoś, co tam się dzieje? Tak silnego składu chyba jeszcze Harry w LE nie wystawił, a tu 2-0 do tyłu na WHL. Troszkę nieciekawie
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
30 listopada 2011, 21:45 [cytuj]
Dla mnie sedzia nam podarowal czerwien i karnego . Swietny karny Modrica. Teraz walczymy o te 3 punkty!
Dla mnie sedzia nam podarowal czerwien i karnego . Swietny karny Modrica. Teraz walczymy o te 3 punkty!
30 listopada 2011, 21:47 [cytuj]
Dziwne, na szczęście to tylko LE a nie liga.
Dziwne, na szczęście to tylko LE a nie liga
30 listopada 2011, 21:54 [cytuj]
A dzieję się dzieję Ćorluka założył chyba betonowe buty, a przynajmniej tak się wydawało przez pierwsze 30 minut. I dodajmy do tego brak komunikacji/brak ogrania/kiepskie umiejętności(niepotrzebne skreślić) duetu Gallas I Bassong otrzymujemy wynik taki jaki mamy. Dobrze że przynajmniej Modric strzelił karnego w końcu miła odmiana. :D
A dzieję się dzieję Ćorluka założył chyba betonowe buty, a przynajmniej tak się wydawało przez pierwsze 30 minut. I dodajmy do tego brak komunikacji/brak ogrania/kiepskie umiejętności(niepotrzebne skreślić) duetu Gallas I Bassong otrzymujemy wynik taki jaki mamy. Dobrze że przynajmniej Modric strzelił karnego w końcu miła odmiana. :D
The game is about glory. It's about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom
30 listopada 2011, 21:56 [cytuj]
kurwa co się dzieje?! patrzę na wynik i wierzyć mi się nie chce! przecież oni muszą wygrać ten mecz!
kurwa co się dzieje?! patrzę na wynik i wierzyć mi się nie chce! przecież oni muszą wygrać ten mecz!
30 listopada 2011, 21:58 [cytuj]
Gomes - Corluka, Gallas, Bassong, Rose - Lennon, Livermore, Modric, Pienaar - Defoe, Kane

Dziwne że tym składem takie problemy z Grekami. No i niezbyt przyjemne.

Rubin 4:1 Rovers
Gomes - Corluka, Gallas, Bassong, Rose - Lennon, Livermore, Modric, Pienaar - Defoe, Kane Dziwne że tym składem takie problemy z Grekami. No i niezbyt przyjemne. Rubin 4:1 Rovers
30 listopada 2011, 22:02 [cytuj]
ma ktoś jakiegoś dobrego streama?
ma ktoś jakiegoś dobrego streama?
30 listopada 2011, 22:07 [cytuj]
http://www.stopstream.tv/ch2.html
http://www.stopstream.tv/ch2.html
30 listopada 2011, 22:15 [cytuj]
nasza młodzież nie nadaje się nawet na PAOK. Co ten Kane spierdzielił to się w głowie nie mieści
nasza młodzież nie nadaje się nawet na PAOK. Co ten Kane spierdzielił to się w głowie nie mieści
30 listopada 2011, 22:26 [cytuj]
Właśnie się dowiedziałem że Mirosław Sznacuner jest Austriakiem :)

Dzięki za linka Baro
Właśnie się dowiedziałem że Mirosław Sznacuner jest Austriakiem :) Dzięki za linka Baro
30 listopada 2011, 22:28 [cytuj]
w Ch5 nie mieli wątpliwości: polish international
w Ch5 nie mieli wątpliwości: polish international
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
30 listopada 2011, 22:29 [cytuj]
Baro, Kane to taki pawluczenkowaty trochę
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
30 listopada 2011, 22:29 [cytuj]
Zmiany zmiany, Kane i Steven moim zdaniem
Zmiany zmiany, Kane i Steven moim zdaniem
30 listopada 2011, 22:31 [cytuj]
aapa powiedział/a:

nie no już nawet coś takiego to by Croch a co dopiero Pav trafił :)
nie no już nawet coś takiego to by Croch a co dopiero Pav trafił :)
30 listopada 2011, 22:35 [cytuj]
uff zszedł. Ale to był dramat. Pienaar, Bassong też
uff zszedł. Ale to był dramat. Pienaar, Bassong też
30 listopada 2011, 22:36 [cytuj]
I Kane też. Genialne trio tego meczu wreszcie zeszło.
I Kane też. Genialne trio tego meczu wreszcie zeszło
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
30 listopada 2011, 22:39 [cytuj]
Lol co to było?
Lol co to było?
30 listopada 2011, 22:40 [cytuj]
dziwne te bramki strzelamy -.-
dziwne te bramki strzelamy -.-
30 listopada 2011, 22:40 [cytuj]
GOL
Defoe zawsze ratuje dupe
GOL Defoe zawsze ratuje dupe
30 listopada 2011, 22:41 [cytuj]
no niestety nie
no niestety nie
1  2    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 12 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się