Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <  2  3  4  5  6    >
Forum dyskusyjne » Europejski puchary » Lazio - Spurs w TVN Turbo
22 listopada 2012, 20:50 [cytuj]
co to ma być do huja?? tottenham który w listopadzie tamtego roku byl w czołówce PL i miał szanse na mistrzostwo ?
co to ma być do huja?? tottenham który w listopadzie tamtego roku byl w czołówce PL i miał szanse na mistrzostwo ?
22 listopada 2012, 20:51 [cytuj]
Barometr powiedział/a:
Lloris - Lazio 7:0 tu żaden komentarz jest zbędny. Jak zobaczę dziadka w jeszcze jakimś meczu zamiast Francuza to stracę wiarę w racjonalizm na tym świecie

W pelni sie z Toba zgadzam i dodam tez cos od siebie. Procz wybijania, ktore jest do dopracowania, to pokazal, ze wystarczy mu rytm meczowy a pokazuje ile w tym prawdy, ze jest w TOP 5 bramkarzy na swiecie
W pelni sie z Toba zgadzam i dodam tez cos od siebie. Procz wybijania, ktore jest do dopracowania, to pokazal, ze wystarczy mu rytm meczowy a pokazuje ile w tym prawdy, ze jest w TOP 5 bramkarzy na swiecie
22 listopada 2012, 20:52 [cytuj]
Trzeba jak najszybciej zapomnieć o tym meczu i tylko pamiętać genialny występ Llorisa - zdecydowanego bohatera Tottenhamu w tym spotkaniu
Trzeba jak najszybciej zapomnieć o tym meczu i tylko pamiętać genialny występ Llorisa - zdecydowanego bohatera Tottenhamu w tym spotkaniu
22 listopada 2012, 20:53 [cytuj]
Kurwa tak dalej być nie będzie! Kurwa Maradona Freund Di Mateo Blanc czy każdy inny każdy tylko nie AVB. Harry wróć!
Kurwa tak dalej być nie będzie! Kurwa Maradona Freund Di Mateo Blanc czy każdy inny każdy tylko nie AVB. Harry wróć!
Offence win games, defence wins titles
22 listopada 2012, 20:55 [cytuj]
jak to wygląda generalnie wyjdziemy z grupy ?
jak to wygląda generalnie wyjdziemy z grupy ?
Blue and white blood...
Barometr powiedział/a:

nie mam kurwa zamiaru zapominać tego meczu!
nie mam kurwa zamiaru zapominać tego meczu!
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:

Smuda mamy wolne stanowisko!
Smuda mamy wolne stanowisko!
Blue and white blood...
22 listopada 2012, 20:56 [cytuj]
Maradona-przynajmniej wydolność nam wzrośnie (do następnych testów antydopingowych :D)
K. Walker jako jeden z nielicznych grał zzaangażowaniem. I przynajmniej wynik dziś lepszy niż gra.
Maradona-przynajmniej wydolność nam wzrośnie (do następnych testów antydopingowych :D) K. Walker jako jeden z nielicznych grał zzaangażowaniem. I przynajmniej wynik dziś lepszy niż gra
22 listopada 2012, 20:56 [cytuj]
Lloris (oprócz gry nogami, w PL nie da rady z takim wybijaniem), długo nikt, Walker i chyba tyle.
Lloris (oprócz gry nogami, w PL nie da rady z takim wybijaniem), długo nikt, Walker i chyba tyle
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
22 listopada 2012, 20:57 [cytuj]
Remis z Panatinajkosem i wychodzimy
Remis z Panatinajkosem i wychodzimy
22 listopada 2012, 20:58 [cytuj]
Zajezdza tym ze na zimowe okienko transferowe zamiast ekscytowac sie nazwiskami dobrych pilkarzy nabytych przez nas to bedziemy wyczekiwac zmiany trenera ;/
Zajezdza tym ze na zimowe okienko transferowe zamiast ekscytowac sie nazwiskami dobrych pilkarzy nabytych przez nas to bedziemy wyczekiwac zmiany trenera ;/
22 listopada 2012, 20:58 [cytuj]
Momentami nie dało się patrzeć na wyczyny naszych piłkarzy(prócz Hugo rzecz jasna) i dobrze, że nie przegraliśmy tego meczu bo Lazio miało mnóstwo okazji, ale za to my mieliśmy genialnego Llorisa na bramce. Szkoda niezaliczonego gola, trudno sędzia burak i trzeba się tym nie przejmować bo to tylko LE. Podsumowując: Lloris zawodnikiem meczu a AVB niech spada z Londynu.
Momentami nie dało się patrzeć na wyczyny naszych piłkarzy(prócz Hugo rzecz jasna) i dobrze, że nie przegraliśmy tego meczu bo Lazio miało mnóstwo okazji, ale za to my mieliśmy genialnego Llorisa na bramce. Szkoda niezaliczonego gola, trudno sędzia burak i trzeba się tym nie przejmować bo to tylko LE. Podsumowując: Lloris zawodnikiem meczu a AVB niech spada z Londynu
22 listopada 2012, 20:59 [cytuj]
Lloris, dłuuuugo nic, Walker, dłuuugo nic, Bale. AVB out.
Lloris, dłuuuugo nic, Walker, dłuuugo nic, Bale. AVB out
22 listopada 2012, 21:00 [cytuj]
Piszemy list otwarty do Levego! Dear Daniel...
Piszemy list otwarty do Levego! Dear Daniel
22 listopada 2012, 21:00 [cytuj]
Walker pokazał dziś jedno mozna grać słabo, ale zaangażowanie i chęci to druga połowa sukcesu
Walker pokazał dziś jedno mozna grać słabo, ale zaangażowanie i chęci to druga połowa sukcesu
22 listopada 2012, 21:05 [cytuj]
AVB i tak nie odejdzie, póki nie spadniemy na końcówkę tabeli w lidze. Dlatego skończcie z tym i zacznijcie w niego wierzyć, tak jak w resztę piłkarzy.
Co do meczu... Lloris, Lloris, Lloris, Lloris, Lloris, Lloris, Lloris, Lloris. Pokazał dzisiaj czemu musi być pierwszym bramkarzem. Friedel jest dobry i stabilny, ale tym meczem Hugo mnie przekonał. On potrafi bronić to czego na zdrowy rozum nie powinien. Walker mógł nas kosztować bramkę, ale tylko jedną, a sytuacji było z 10. Za to fajnie sobie radził z Candrevą. Brakuje mi BAE, bo on zawsze coś do przodu pociągnie. Dembele musi się zgrać z Ade, bo dzisiaj przez to straciliśmy kilka piłek. No i nic nie wniósł Defoe i Lennon. Dembele coś tam chciał popróbować, ale też świetnie to nie wyglądało. Widać przerwę w grze.
Podsumowując, Lloris zremisował nam mecz. Dziękujemy.
AVB i tak nie odejdzie, póki nie spadniemy na końcówkę tabeli w lidze. Dlatego skończcie z tym i zacznijcie w niego wierzyć, tak jak w resztę piłkarzy. Co do meczu... Lloris, Lloris, Lloris, Lloris, Lloris, Lloris, Lloris, Lloris. Pokazał dzisiaj czemu musi być pierwszym bramkarzem. Friedel jest dobry i stabilny, ale tym meczem Hugo mnie przekonał. On potrafi bronić to czego na zdrowy rozum nie powinien. Walker mógł nas kosztować bramkę, ale tylko jedną, a sytuacji było z 10. Za to fajnie sobie radził z Candrevą. Brakuje mi BAE, bo on zawsze coś do przodu pociągnie. Dembele musi się zgrać z Ade, bo dzisiaj przez to straciliśmy kilka piłek. No i nic nie wniósł Defoe i Lennon. Dembele coś tam chciał popróbować, ale też świetnie to nie wyglądało. Widać przerwę w grze. Podsumowując, Lloris zremisował nam mecz. Dziękujemy
LMAO
22 listopada 2012, 21:16 [cytuj]
na szczęscie to tylko LE. ale kurwa tak nudnego meczu nie oglądałem, ostatni to chyba tottenham - lazio :D

dziwne, że nikt nie zauważył słabej gry carrola, wiem, że jest młody ale w ogóle nie pchał gry do przodu, zero jakiś podać prostopadłych, do skrzydłowych, napastników nic, tylko cofał do obrony i szedł do przodu. ogólnie graliśmy znowu bez środka, dembele jak wszedł to za dużo nie wniósł ale to chyba dlatego, że każdy już miał wyjebane w ten mecz. obrońcy chyba sobie założyli, że dzisiaj gramy tylko na pułapki offsideowe, udało się z 10 razy szkoda, że z 5 się nie udało i tylko lloris nas ratował. dempsey < sigi, taka prawda, nie pamiętam dobrego zagrania dempseya, sporo strat, ten drugi może nic nie wnosił ale nie tracił piłek, może się jeszcze przydać zwłaszcza, że jest dużo młodszy i bardziej kreatywny.
na szczęscie to tylko LE. ale kurwa tak nudnego meczu nie oglądałem, ostatni to chyba tottenham - lazio :D dziwne, że nikt nie zauważył słabej gry carrola, wiem, że jest młody ale w ogóle nie pchał gry do przodu, zero jakiś podać prostopadłych, do skrzydłowych, napastników nic, tylko cofał do obrony i szedł do przodu. ogólnie graliśmy znowu bez środka, dembele jak wszedł to za dużo nie wniósł ale to chyba dlatego, że każdy już miał wyjebane w ten mecz. obrońcy chyba sobie założyli, że dzisiaj gramy tylko na pułapki offsideowe, udało się z 10 razy szkoda, że z 5 się nie udało i tylko lloris nas ratował. dempsey < sigi, taka prawda, nie pamiętam dobrego zagrania dempseya, sporo strat, ten drugi może nic nie wnosił ale nie tracił piłek, może się jeszcze przydać zwłaszcza, że jest dużo młodszy i bardziej kreatywny
22 listopada 2012, 21:29 [cytuj]
Lloris to numer jeden w tej chwili, co nie zmienia faktu, że Friedel to wciąż dobry bramkarz, który wiele razy nas uratował. Dzisiejszy mecz beznadziejny, dużo niedokładnych podań, zero pomysłu na grę (duża w tym "zasługa" trenera) i bardzo mało zaangażowania. Widać było, że remis w pełni satysfakcjonuje naszych piłkarzy i sztab szkoleniowy. Teraz trzeba się martwić, żeby udało się zremisować z West Hamem...
Lloris to numer jeden w tej chwili, co nie zmienia faktu, że Friedel to wciąż dobry bramkarz, który wiele razy nas uratował. Dzisiejszy mecz beznadziejny, dużo niedokładnych podań, zero pomysłu na grę (duża w tym "zasługa" trenera) i bardzo mało zaangażowania. Widać było, że remis w pełni satysfakcjonuje naszych piłkarzy i sztab szkoleniowy. Teraz trzeba się martwić, żeby udało się zremisować z West Hamem
22 listopada 2012, 21:36 [cytuj]
Nie wiem czy tylko ja to zauwazylem, ale mam wrazenie, ze stabilniejsza para stoperow sa Dawson i Vertonghen, niz Caulker - Verts, nie odbierajac w najmniejszym stopniu Stevenowi umiejetnosci, ale po tym meczu odnioslem takie wrazenie.
Nie wiem czy tylko ja to zauwazylem, ale mam wrazenie, ze stabilniejsza para stoperow sa Dawson i Vertonghen, niz Caulker - Verts, nie odbierajac w najmniejszym stopniu Stevenowi umiejetnosci, ale po tym meczu odnioslem takie wrazenie
22 listopada 2012, 21:50 [cytuj]
Hades powiedz mi jak mam wierzyc w AVB jeżeli nic dobrego nie zrobił tylko wrzystko delikatnie mowiac spierdolił??
AVB pakuj walizki i wyjazd!!!
Hades powiedz mi jak mam wierzyc w AVB jeżeli nic dobrego nie zrobił tylko wrzystko delikatnie mowiac spierdolił?? AVB pakuj walizki i wyjazd!!!
|<  <  2  3  4  5  6    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 27 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się