Forum dyskusyjne
6 grudnia 2012, 21:34 [cytuj]
kto załatwi gif tej cieszynki Ade przy dempseyu stawiam piwko !
kto załatwi gif tej cieszynki Ade przy dempseyu stawiam piwko ! :D
.upadamy na dno by odbić się od niego.
6 grudnia 2012, 21:35 [cytuj]
Wycofuję się z mojej fatalnej oceny Dempseya. Chłopak od trzech meczy gra jak w Fulham, walczy dobrze podaje. Nie ma lipy:-)
Wycofuję się z mojej fatalnej oceny Dempseya. Chłopak od trzech meczy gra jak w Fulham, walczy dobrze podaje. Nie ma lipy:-)
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
6 grudnia 2012, 21:35 [cytuj]
według mnie on lepiej współpracuje z Ade niż Defoe
według mnie on lepiej współpracuje z Ade niż Defoe
6 grudnia 2012, 21:38 [cytuj]
Ma ktoś jakiś dobry link?
Ma ktoś jakiś dobry link?
6 grudnia 2012, 21:38 [cytuj]
JD też dwie bramki wypracował z Fulham i chyba WHU. Mówię o Dempseyu
JD też dwie bramki wypracował z Fulham i chyba WHU. Mówię o Dempseyu
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
6 grudnia 2012, 21:39 [cytuj]
http://meczelive.com/dyscypliny/pilka-nozna/tottenham-hotspur-panathinaikos-ateny,transmisja242/
polecam
http://meczelive.com/dyscypliny/pilka-nozna/tottenham-hotspur-panathinaikos-ateny,transmisja242/
polecam
6 grudnia 2012, 21:39 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Chyba potrzebował trochę czasu i pewności siebie

. Poza tym znowu gra na lewej pomocy
Chyba potrzebował trochę czasu i pewności siebie ;). Poza tym znowu gra na lewej pomocy
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
6 grudnia 2012, 21:40 [cytuj]
Dzięki wielkie Nylon
Dzięki wielkie Nylon ;)
6 grudnia 2012, 21:42 [cytuj]
Zaraz przełączam na ITV4 i oglądam po angielsku, moja cierpliwość się wyczerpuje
Zaraz przełączam na ITV4 i oglądam po angielsku, moja cierpliwość się wyczerpuje
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
6 grudnia 2012, 21:42 [cytuj]
Martwi mnie postawa Sangro z tylu dobrze jak zwykle ale do przodu naliczylem 3 straty po ktorych grozne kontry wychodzily...
Martwi mnie postawa Sangro z tylu dobrze jak zwykle ale do przodu naliczylem 3 straty po ktorych grozne kontry wychodzily
6 grudnia 2012, 21:45 [cytuj]
KonradM powiedział/a:
Martwi mnie postawa Sangro z tylu dobrze jak zwykle ale do przodu naliczylem 3 straty po ktorych grozne kontry wychodzily
A odbiory mu liczysz!?
A odbiory mu liczysz!?
6 grudnia 2012, 21:46 [cytuj]
No panie Gil tam nie było ręki!
No panie Gil tam nie było ręki!
Offence win games, defence wins titles
6 grudnia 2012, 21:46 [cytuj]
Ale aptekarz z tego Gila
Ale aptekarz z tego Gila
6 grudnia 2012, 21:47 [cytuj]
Loool. Jeszcze 10 minut i pierwszy raz będę znał imiona i nazwiska wszystkich sędziów.
Loool. Jeszcze 10 minut i pierwszy raz będę znał imiona i nazwiska wszystkich sędziów
LMAO
6 grudnia 2012, 21:49 [cytuj]
Pięknie Carroll i Ade sklepali
Pięknie Carroll i Ade sklepali
6 grudnia 2012, 21:50 [cytuj]
kiedy ade w pl moze grac?
6 grudnia 2012, 21:50 [cytuj]
Gdy by Dempsyowi tak piłka nie odskakiwała wszystko było by ok

Ale ładnie i tak
Gdy by Dempsyowi tak piłka nie odskakiwała wszystko było by ok:D Ale ładnie i tak
E.F.E.N.D.I.
6 grudnia 2012, 21:52 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:
Kiedy mu Boas pozwoli, odbył już karę trzech meczy
Kiedy mu Boas pozwoli, odbył już karę trzech meczy ;)
`Wojtas, już może. Ale ja jestem ciekaw co AVB zrobi. Wyjdziemy na Everton z Ade i Defoe, czy wybierze Gylfiego+napastnika.
Tymczasem Lazio już prowadzi 3-0.
`Wojtas, już może. Ale ja jestem ciekaw co AVB zrobi. Wyjdziemy na Everton z Ade i Defoe, czy wybierze Gylfiego+napastnika.
Tymczasem Lazio już prowadzi 3-0
LMAO
Wojtas już może
Wojtas już może :D
Offence win games, defence wins titles