Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <  3  4  5  6  7    >  >|
Forum dyskusyjne » Europejski puchary » Tottenham - Inter
7 marca 2013, 21:57 [cytuj]
Bardzo dobra pierwsza połowa, żeby nie Defoe i jego tragiczna skuteczność to byłoby 3-0 i z takim rezultatem można jechać na San Siro. Musimy wyjść z pełną koncentracją na drugą połowę. Złapać Inter z kontry, bo czuje, że się odsłonią żeby zdobyć bramkę. Mam nadzieje, że Defoe w końcu coś wykorzysta i z poważną zaliczką pojedziemy do Włoch. Dembele gra mistrzowski mecz w obronie i ataku.
Bardzo dobra pierwsza połowa, żeby nie Defoe i jego tragiczna skuteczność to byłoby 3-0 i z takim rezultatem można jechać na San Siro. Musimy wyjść z pełną koncentracją na drugą połowę. Złapać Inter z kontry, bo czuje, że się odsłonią żeby zdobyć bramkę. Mam nadzieje, że Defoe w końcu coś wykorzysta i z poważną zaliczką pojedziemy do Włoch. Dembele gra mistrzowski mecz w obronie i ataku
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
7 marca 2013, 21:57 [cytuj]
qurwa Gallas ! po rykoszecie z jego nogi Inter miał szanse na 2-1 -- mam nadzieje, że po tym sezonie skończy karierę albo ja będę miał atak serca:tak:
qurwa Gallas ! po rykoszecie z jego nogi Inter miał szanse na 2-1 -- mam nadzieje, że po tym sezonie skończy karierę albo ja będę miał atak serca:tak:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
7 marca 2013, 21:58 [cytuj]
Piękna połowa! Zajebiście podoba mi się gra Gylfiego, pokazuję, że zasługuję na pierwszy skład! Ładnie też Dembele. W drugiej połowie liczę na dołożenie chociaż jednej brameczki i na jakieś zmiany. Holtby od 60 min.
Piękna połowa! Zajebiście podoba mi się gra Gylfiego, pokazuję, że zasługuję na pierwszy skład! Ładnie też Dembele. W drugiej połowie liczę na dołożenie chociaż jednej brameczki i na jakieś zmiany. Holtby od 60 min
7 marca 2013, 21:58 [cytuj]
Na Ślasku (Górnym) nie mówi się, że się gra w piłkę. Gra się w bale. Teraz wiadomo od czego to się wzięło. COME ON YOU SPURS!!!!! Gaaaaarrrreeeethhh!
Na Ślasku (Górnym) nie mówi się, że się gra w piłkę. Gra się w bale. Teraz wiadomo od czego to się wzięło. COME ON YOU SPURS!!!!! Gaaaaarrrreeeethhh!
7 marca 2013, 21:59 [cytuj]
niech mi ktoś jeszcze raz napisze, że Dembele obniżył loty itp --- to go zabije śmiechem :nerwus::nerwus::nerwus:
niech mi ktoś jeszcze raz napisze, że Dembele obniżył loty itp --- to go zabije śmiechem :nerwus::nerwus::nerwus:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
7 marca 2013, 22:03 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

I co to niby jego wina, że prawie zablokował podanie, wracając po rzucie rożnym. Zadanie Parkera to biegnięcie z napastnikiem jak podanie jest "onside" a on co zrobił? nikt nie zaasekurował Janka i Gallasa
I co to niby jego wina, że prawie zablokował podanie, wracając po rzucie rożnym. Zadanie Parkera to biegnięcie z napastnikiem jak podanie jest "onside" a on co zrobił? nikt nie zaasekurował Janka i Gallasa
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
7 marca 2013, 22:07 [cytuj]
Palacio mam nadzieje że zagra w ataku jak Palacios
Palacio mam nadzieje że zagra w ataku jak Palacios
7 marca 2013, 22:08 [cytuj]
Yid...Yid...Yid!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yid...Yid...Yid!!!!!!!!!!!!!!!!!
7 marca 2013, 22:10 [cytuj]
Janka dzisiaj ta piła szuka. Na atak go.
Janka dzisiaj ta piła szuka. Na atak go
LMAO
Kurwa Janek musisz dojść do tej piłki :brawo:
Kurwa Janek musisz dojść do tej piłki :brawo:
Haha: Grę Tottenhamu powinno się oprawić w ramkę i ten obraz każdemu zespołowi na świecie pokazać.
Haha: Grę Tottenhamu powinno się oprawić w ramkę i ten obraz każdemu zespołowi na świecie pokazać
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
aaale spartolił Verts
aaale spartolił Verts
7 marca 2013, 22:11 [cytuj]
szkoda szansy Fertonhena
szkoda szansy Fertonhena
7 marca 2013, 22:13 [cytuj]
Haha, mówiłem. :D
Haha, mówiłem. :D
LMAO
Jaaanek!! 3-0
Jaaanek!! 3-0
Super Jan!
Super Jan!
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
Verts odpokutował :D
Verts odpokutował :D
BRAWO JASIU wreszcie!!!!
BRAWO JASIU wreszcie!!!!
do trzech razy sztuka Jaaanek:brawo:
do trzech razy sztuka Jaaanek:brawo:
NO i teras FERTONHEN!!!!!!!
NO i teras FERTONHEN!!!!!!!
|<  <  3  4  5  6  7    >  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 33 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się