24 września 2019, 22:40 [cytuj]
nawet karnych im sie nie chce strzelac...
nawet karnych im sie nie chce strzelac
24 września 2019, 22:46 [cytuj]
wielkie brawa dla Colchester`u

wielkie brawa dla Colchester`u:brawo::brawo:
24 września 2019, 22:47 [cytuj]
Za co?
Za co?
ha ha , bravo - pan '' drugie miejsce '' na wylocie
no qurwa ile można
ha ha , bravo - pan '' drugie miejsce '' na wylocie
no qurwa ile można
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
Masakra!
Masakra!
za walkę, charakter, jaja ,ktorych nie mamy i moglbym niestety tak dlugo
za walkę, charakter, jaja ,ktorych nie mamy i moglbym niestety tak dlugo
24 września 2019, 22:48 [cytuj]
qwela powiedział/a:
To jest jawny sabotaż
Pochettino- Eriksen na 1-szego karnego
Pochettino- Eriksen na 1-szego karnego
24 września 2019, 22:48 [cytuj]
zagali prawie jak równy z równy, nie wiem czy z taką grą tottenham by awansował z w sumie 4 ligi
qwela powiedział/a:
Eriksen pierwszy karny... Oczywiście nietrafiony. To już trzeci raz z rzędu
jak nie idzie to nie idzie, nie wiem po co dawać taką osobe do karnych, co on ma tam przełamać sie
jak nie idzie to nie idzie, nie wiem po co dawać taką osobe do karnych, co on ma tam przełamać sie :P
24 września 2019, 22:49 [cytuj]
a The Special One ciągle wolny
Daniel mniej jajka - to jest ten moment
a The Special One ciągle wolny :]
Daniel mniej jajka - to jest ten moment
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
24 września 2019, 22:50 [cytuj]
I cyk kolejny puchar poza gablotą.
I cyk kolejny puchar poza gablotą. :brawo:
24 września 2019, 22:52 [cytuj]
;(;(;(;(;(;(
TO DARE IS TO DO
25 września 2019, 05:34 [cytuj]
Nikt mi nie powie, że nie ma problemu i że niedługo zaczniemy grać w piłkę, bo na razie przechodzimy obok meczy od ponad sezonu z kilkoma wyjątkami jak 6-2 z Evertonem czy zeszłoroczną LM. Że niby mamy za słaby skład na Carabao Cup czy Puchar Anglii? Pochettino ma najlepszą kadrę od 5 lat, a my gramy totalną padakę. Coś naprawdę się wypaliło...
Nikt mi nie powie, że nie ma problemu i że niedługo zaczniemy grać w piłkę, bo na razie przechodzimy obok meczy od ponad sezonu z kilkoma wyjątkami jak 6-2 z Evertonem czy zeszłoroczną LM. Że niby mamy za słaby skład na Carabao Cup czy Puchar Anglii? Pochettino ma najlepszą kadrę od 5 lat, a my gramy totalną padakę. Coś naprawdę się wypaliło
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
25 września 2019, 11:31 [cytuj]
4 zimny, juz nawet lodowaty, prysznic na 8 meczów w sezonie. Piłkarze zamiast się otrząsnąć zaczynają przyzwyczajać się do zimnej wody. Niestety porażający jest brak chęci do czegokolwiek, wszyscy dotychczasowi rywale poza Cristal Palace byli przygotowani lepiej fizycznie i byli bardziej ruchliwi, zadziorni i agresywni w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Tak jak pisałem ostatni, jesteśmy w takiej formie, że żeby nas ograć wystarczy choć trochę chcieć, nie trzeba umiejętności czy taktyki, bo tego 4ligowiec na pewno nie ma
4 zimny, juz nawet lodowaty, prysznic na 8 meczów w sezonie. Piłkarze zamiast się otrząsnąć zaczynają przyzwyczajać się do zimnej wody. Niestety porażający jest brak chęci do czegokolwiek, wszyscy dotychczasowi rywale poza Cristal Palace byli przygotowani lepiej fizycznie i byli bardziej ruchliwi, zadziorni i agresywni w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Tak jak pisałem ostatni, jesteśmy w takiej formie, że żeby nas ograć wystarczy choć trochę chcieć, nie trzeba umiejętności czy taktyki, bo tego 4ligowiec na pewno nie ma
25 września 2019, 11:34 [cytuj]
Arsenal z przyjemnością i bez wysiłku rozjeżdza 5-0 drużynę z championship, wystawiając więcej 18latków niż my na 4 ligowców. No coś po prostu jest nie tak
Arsenal z przyjemnością i bez wysiłku rozjeżdza 5-0 drużynę z championship, wystawiając więcej 18latków niż my na 4 ligowców. No coś po prostu jest nie tak