Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  4  5    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Angielski puchary » Stoke - Tottenham
20 września 2011, 20:56 [cytuj]
rewelacja - juz jeden porzadny faul na Ekotto i teraz jeszcze dostał piła w dyńkę- niezle jak na 12 minut
rewelacja - juz jeden porzadny faul na Ekotto i teraz jeszcze dostał piła w dyńkę- niezle jak na 12 minut
20 września 2011, 20:57 [cytuj]
9.20: Physio on for Assou-Ekotto, smacked in the face by the ball from Pennant's cross. He's a bit shaken, but okay after treatment.

Zmiana Harry. Trzeba dmuchać na zimne :D
9.20: Physio on for Assou-Ekotto, smacked in the face by the ball from Pennant's cross. He's a bit shaken, but okay after treatment. Zmiana Harry. Trzeba dmuchać na zimne :D
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
Crouch wchodzi na boisko!
Crouch wchodzi na boisko!
http://www.sportz-for-free.org/channel2.html
radio
http://www.sportz-for-free.org/channel2.html radio
20 września 2011, 20:58 [cytuj]

mi to nie działa zupełnie
mi to nie działa zupełnie
20 września 2011, 20:59 [cytuj]
spróbuj na firefoxie ^
spróbuj na firefoxie ^
Tottenham Tottenham, no one can stop them
20 września 2011, 21:00 [cytuj]
Mnie za to ciekawi postać na ławce rezerwowych: Massimo Luongo. Pierwszy raz słyszę to nazwisko.
Mnie za to ciekawi postać na ławce rezerwowych: Massimo Luongo. Pierwszy raz słyszę to nazwisko
20 września 2011, 21:00 [cytuj]
wróćmy do źródeł: http://www.bbc.co.uk/iplayer/console/bbc_london
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
20 września 2011, 21:02 [cytuj]
Oooo dobre, zdecydowanie lepiej go słychać. :) dzięki!
Oooo dobre, zdecydowanie lepiej go słychać. :) dzięki!
20 września 2011, 21:03 [cytuj]
dzejkob powiedział/a:
Mnie za to ciekawi postać na ławce rezerwowych: Massimo Luongo. Pierwszy raz słyszę to nazwisko

Też się zastanowiłem. Przyleciał w zeszłym roku z Australii - chyba reprezentant tego kraju do lat 20.
Też się zastanowiłem. Przyleciał w zeszłym roku z Australii - chyba reprezentant tego kraju do lat 20
20 września 2011, 21:04 [cytuj]
aapa powiedział/a:
wróćmy do źródeł http://www.bbc.co.uk/iplayer/console/bbc_london[/quote]

Dzięki wielkie, mi poprzedni link nie działa nawet na firefoksie.
Dzięki wielkie, mi poprzedni link nie działa nawet na firefoksie
zebroOo powiedział/a:
spróbuj na firefoxie ^

używam tylko firefoxa i to niedawno uaktualnionego. no nic zostaje BBC ze wszystkich meczów.

ARSENAL PRZEGRYWA ZE SHREWSBURY!!!
używam tylko firefoxa i to niedawno uaktualnionego. no nic zostaje BBC ze wszystkich meczów. ARSENAL PRZEGRYWA ZE SHREWSBURY!!!
Arsenal przegrywa :D hahahaha
Arsenal przegrywa :D hahahaha
Arsenal w dupe dostaje hahaha :D
Arsenal w dupe dostaje hahaha :D
Arsenal przegrywa Shrewsbury
Arsenal przegrywa Shrewsbury
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
arsenal 0-1:D
arsenal 0-1:D
Arsenal 0-1
Arsenal 0-1
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
20 września 2011, 21:05 [cytuj]
Arsenal przegrywa z Shrewsbury 0:1 :D
Arsenal przegrywa z Shrewsbury 0:1 :D
The game is about glory. It's about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom
20 września 2011, 21:05 [cytuj]
jaka radość :))
jaka radość :))
20 września 2011, 21:06 [cytuj]
ale Baro, bbc komentuje Spurs, przenosi się tylko na bramki na mecze innych londyńskich drużyn.
ale Baro, bbc komentuje Spurs, przenosi się tylko na bramki na mecze innych londyńskich drużyn
<  1  2  3  4  5    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 22 Zarejestrowanych użytkowników: 5259 Ostatnio zarejestrowany: ShadowPL

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się