Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

1  2  3    >
Forum dyskusyjne » Angielski puchary » Tottenham vs. Watford
27 stycznia 2012, 20:39 [cytuj]
Pewnie mecz nie bedzie tak skupiał waszą uwage jak ostatni z City, ale mysle ze warto osobny temat zrobić, liczę że wygramy, bo to zahartuje i wzmocni wiare w siebię no i co szkodzi wygrać ten puchar? :)
Pewnie mecz nie bedzie tak skupiał waszą uwage jak ostatni z City, ale mysle ze warto osobny temat zrobić, liczę że wygramy, bo to zahartuje i wzmocni wiare w siebię no i co szkodzi wygrać ten puchar? :)
To dare is to do.
27 stycznia 2012, 20:41 [cytuj]
TEAM: Cudicini; Walker; Dawson; Kaboul; Rose; Van der Vaart; Parker; Livermore; Modric; Defoe; Adebayor.

4 cm i dwóch napastników. Harry próbuje kombinować, i dobrze. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
TEAM: Cudicini; Walker; Dawson; Kaboul; Rose; Van der Vaart; Parker; Livermore; Modric; Defoe; Adebayor. 4 cm i dwóch napastników. Harry próbuje kombinować, i dobrze. Zobaczymy co z tego wyjdzie
27 stycznia 2012, 20:44 [cytuj]
O kur..a Chris Foy to możemy tego nie wygrać!
O kur..a Chris Foy to możemy tego nie wygrać!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
27 stycznia 2012, 20:46 [cytuj]
widzieliście kto sędziuje??? no zmiękłem:boisie:
widzieliście kto sędziuje??? no zmiękłem:boisie:
27 stycznia 2012, 20:47 [cytuj]
Bale'a nawet na lawce nie ma czy ja cos zle widze?
27 stycznia 2012, 20:48 [cytuj]
Nie mamy żadnych skrzydeł będzie wielki kocioł w środku pola bo i Rafa i Luka lubią schodzić do środka.
Nie mamy żadnych skrzydeł będzie wielki kocioł w środku pola bo i Rafa i Luka lubią schodzić do środka
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
27 stycznia 2012, 20:48 [cytuj]
Przemas1988 powiedział/a:

Odpoczywa, chyba nie będzie nam potrzebny
Odpoczywa, chyba nie będzie nam potrzebny
27 stycznia 2012, 20:50 [cytuj]
Będzie ciężko, bez skrzydeł. W dodatku Choy sędziuje. Oby żadnego numeru nie wykręcił (chociaż to chyba niemożliwe?).
Będzie ciężko, bez skrzydeł. W dodatku Choy sędziuje. Oby żadnego numeru nie wykręcił (chociaż to chyba niemożliwe?)
27 stycznia 2012, 20:56 [cytuj]
Rose odstaje.a teraz carlo uratował nam dupska
Rose odstaje.a teraz carlo uratował nam dupska
27 stycznia 2012, 21:02 [cytuj]
transmisja na SportKlubLive :)
transmisja na SportKlubLive :)
27 stycznia 2012, 21:03 [cytuj]
Coś czuję że ten Sordel napsuje nam sporo krwi dzisiejszego wieczoru
Coś czuję że ten Sordel napsuje nam sporo krwi dzisiejszego wieczoru
27 stycznia 2012, 21:10 [cytuj]
Siemka , zacząłem teraz oglądać . Może mi ktoś skład podać ? dzięki z góry
Siemka , zacząłem teraz oglądać . Może mi ktoś skład podać ? dzięki z góry
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
27 stycznia 2012, 21:11 [cytuj]
Nie ma szybkości w tej kontrze, brakuje skrzydeł, dziwne to ustawienie. Modrić się meczy na tym skrzydle, a Parker powinien był zacząć na ławce, młody nie jest i o kontuzje nie trudno.

PS kurcze wiedziałem że będzie kocioł
Nie ma szybkości w tej kontrze, brakuje skrzydeł, dziwne to ustawienie. Modrić się meczy na tym skrzydle, a Parker powinien był zacząć na ławce, młody nie jest i o kontuzje nie trudno. PS kurcze wiedziałem że będzie kocioł
27 stycznia 2012, 21:13 [cytuj]
Cudicini, Walker Daws, Kaboul, Rose, VdV, Scott, Modders, Jake, Ade Defoe
Cudicini, Walker Daws, Kaboul, Rose, VdV, Scott, Modders, Jake, Ade Defoe
27 stycznia 2012, 21:14 [cytuj]
Dzięki wielkie :)
Dzięki wielkie :)
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
27 stycznia 2012, 21:16 [cytuj]
Obstawiam 1:0 dla Watford
Obstawiam 1:0 dla Watford
27 stycznia 2012, 21:25 [cytuj]
Wejdą zmiennicy w drugiej połowie i zaczniemy strzelać, obyśmy nie stracili gola w pierwszej. Mam wrażenie że Pienaar/Kranjcar wykonałby lepszą robotę na prawym skrzydle niż VdV to nie jego pozycja
Wejdą zmiennicy w drugiej połowie i zaczniemy strzelać, obyśmy nie stracili gola w pierwszej. Mam wrażenie że Pienaar/Kranjcar wykonałby lepszą robotę na prawym skrzydle niż VdV to nie jego pozycja
27 stycznia 2012, 21:31 [cytuj]
Goooooool VDV!!!
Goooooool VDV!!!
No i Rafa, fajnie.
No i Rafa, fajnie
gol gol gol :) VdV :)
gol gol gol :) VdV :)
1  2  3    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 21 Zarejestrowanych użytkowników: 5259 Ostatnio zarejestrowany: ShadowPL

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się