Forum dyskusyjne
27 stycznia 2012, 21:32 [cytuj]
Ładnie !!
Ładnie !!
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
27 stycznia 2012, 21:33 [cytuj]
Ależ się ten Jake wyrobił, technicznie to niebo a ziemia w porównaniu z poprzednim sezonem!
Ależ się ten Jake wyrobił, technicznie to niebo a ziemia w porównaniu z poprzednim sezonem!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
27 stycznia 2012, 21:36 [cytuj]
Super

. W drugiej połowie fajnie byłoby jeszcze jedną dołożyć, żeby ich zniechęcić do walki.
Super :). W drugiej połowie fajnie byłoby jeszcze jedną dołożyć, żeby ich zniechęcić do walki
27 stycznia 2012, 21:37 [cytuj]
tak gol z szatni
tak gol z szatni :)
27 stycznia 2012, 21:41 [cytuj]
Ładnie przymierzył Rafa i trafiamy jeszcze przed przerwą . Brawo , w drugiej połowie pasowało by dołożyć jeszcze z choćby jedną bramę .
Ładnie przymierzył Rafa i trafiamy jeszcze przed przerwą . Brawo , w drugiej połowie pasowało by dołożyć jeszcze z choćby jedną bramę
27 stycznia 2012, 21:45 [cytuj]
Skąd ten entuzjazm-grają na pół gwizdka, nuda i żenujący poziom-szczególnie Luki.Dawac rezerwy, im się bardziej chce.
Skąd ten entuzjazm-grają na pół gwizdka, nuda i żenujący poziom-szczególnie Luki.Dawac rezerwy, im się bardziej chce
27 stycznia 2012, 21:45 [cytuj]
całe szczęście ,że to wpadło bo byłoby ciężko... a już chciałem napisać ,że VDV znów piach gra ...jakoś tak bez jaj gramy od pewnego czasu ,boją się 1 na 1 zagrać ,podania w poprzek albo do tyłu z których nic nie wynika , wrzutek zero ...nie taki Tottenham lubię ...
całe szczęście ,że to wpadło bo byłoby ciężko... a już chciałem napisać ,że VDV znów piach gra ...jakoś tak bez jaj gramy od pewnego czasu ,boją się 1 na 1 zagrać ,podania w poprzek albo do tyłu z których nic nie wynika , wrzutek zero ...nie taki Tottenham lubię
27 stycznia 2012, 21:47 [cytuj]
deiak7 powiedział/a:
tak gol z szatni

jaki gol?
jaki gol?
27 stycznia 2012, 21:53 [cytuj]
znowu nic nie gramy
znowu nic nie gramy :(
27 stycznia 2012, 21:55 [cytuj]
kolega wyżej mnie napisał by fajnie jeszcze strzelić gola w 2 , więc napisałem że, odrazu po rozpoczęciu bo to bardziej wnika w psychikę niż gol do szatni
kolega wyżej mnie napisał by fajnie jeszcze strzelić gola w 2 , więc napisałem że, odrazu po rozpoczęciu bo to bardziej wnika w psychikę niż gol do szatni :)
27 stycznia 2012, 21:56 [cytuj]
Zaczyna sie.
Zaczyna sie
27 stycznia 2012, 21:56 [cytuj]
szkoda że nie trafili może byśmy się obudzili
szkoda że nie trafili może byśmy się obudzili
27 stycznia 2012, 22:00 [cytuj]
Albo oni uwierzyli by w siebie!
Albo oni uwierzyli by w siebie!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
27 stycznia 2012, 22:12 [cytuj]
Ahh ładny strzał..
Ahh ładny strzał..:)
To dare is to do.
27 stycznia 2012, 22:12 [cytuj]
Ale Parker teraz odjebał, dobrze że nie padła bramka. Nasza kontra też była ciekawa!
Ale Parker teraz odjebał, dobrze że nie padła bramka. Nasza kontra też była ciekawa!
27 stycznia 2012, 22:14 [cytuj]
Widac ze chlopakom sie nie chce i najchetniej to by pochodzili i popykali miedzy soba. Jednak tak sie nie da, a Watford co jakis czas im przypomina ze to nie trening, aby sie nie zemscilo
Widac ze chlopakom sie nie chce i najchetniej to by pochodzili i popykali miedzy soba. Jednak tak sie nie da, a Watford co jakis czas im przypomina ze to nie trening, aby sie nie zemscilo
27 stycznia 2012, 22:14 [cytuj]
Co my odpierdalamy za błędy zaraz za któryś zapłacimy!
Co my odpierdalamy za błędy zaraz za któryś zapłacimy! ;|
27 stycznia 2012, 22:15 [cytuj]
Czas na zmiany bo cos sie bedzie dziac wiecej
Czas na zmiany bo cos sie bedzie dziac wiecej
27 stycznia 2012, 22:18 [cytuj]
Harry daj jakieś zmiany, kogoś komu chce się biegać, bo trochę zamulamy i oddajemy inicjatywę!
Harry daj jakieś zmiany, kogoś komu chce się biegać, bo trochę zamulamy i oddajemy inicjatywę!
27 stycznia 2012, 22:20 [cytuj]
jest na ławce Pav ?
jest na ławce Pav ?