Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

1  2  3  4  5    >
Forum dyskusyjne » Angielski puchary » Tottenham vs Stevenage
7 marca 2012, 19:59 [cytuj]
Cudicini; Kaboul, Dawson, Nelsen, Rose; Lennon, Kranjcar, Parker, Bale; Van der Vaart, Defoe.

Sub:Friedel, Gallas, Walker, Giovani, Livermore, Modric, Adebayor.

Captain tonight is Michael Dawson.

Cudicini; Kaboul, Dawson, Nelsen, Rose; Lennon, Kranjcar, Parker, Bale; Van der Vaart, Defoe. Sub:Friedel, Gallas, Walker, Giovani, Livermore, Modric, Adebayor. Captain tonight is Michael Dawson.
7 marca 2012, 20:02 [cytuj]
W tym roku Harry ma jakies akcje ze skladem dziwne!
Po cholere wystawiac na taki mecz graczy z pierwszego skladu? eby znowu ktos kontuzje dosta? Dawac klub kokosa!!:blee:
W tym roku Harry ma jakies akcje ze skladem dziwne! Po cholere wystawiac na taki mecz graczy z pierwszego skladu? eby znowu ktos kontuzje dosta? Dawac klub kokosa!!:blee:
7 marca 2012, 20:04 [cytuj]
Moze po to, zeby przypadkiem nie przegrac? Poza tym, jedynie Kaboul z tego składu ostatnio gra dużo, reszta albo wraca po kontuzji, albo wchodzi w rytm meczowy, albo siedziała na ławce.
Moze po to, zeby przypadkiem nie przegrac? Poza tym, jedynie Kaboul z tego składu ostatnio gra dużo, reszta albo wraca po kontuzji, albo wchodzi w rytm meczowy, albo siedziała na ławce
7 marca 2012, 20:34 [cytuj]
hahaha karny..:O
hahaha karny..:O
To dare is to do.
7 marca 2012, 20:37 [cytuj]
hehehelmans
hehehelmans
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
7 marca 2012, 20:37 [cytuj]
Kurwa zajebiście 11 zawodników którym się nie chce grać w tym meczu, bo widać po interwencjach w polu, i jeszcze Nelsen który zachowuje się jak dzieciak!
Kurwa zajebiście 11 zawodników którym się nie chce grać w tym meczu, bo widać po interwencjach w polu, i jeszcze Nelsen który zachowuje się jak dzieciak!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
7 marca 2012, 20:38 [cytuj]
I chuj jeszcze Dawsona straciliśmy, pięknie się kurwa zaczeło!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
7 marca 2012, 20:39 [cytuj]
Teraz to na bank potrzebujemy stopera. Zaczyna sie swietnie bramka u siebie i kontuzja dawsona.
Teraz to na bank potrzebujemy stopera. Zaczyna sie swietnie bramka u siebie i kontuzja dawsona
7 marca 2012, 20:42 [cytuj]
i z gówna jakim niby było wyeliminowanie zespołu kartofli powstało wyzwanie
i z gówna jakim niby było wyeliminowanie zespołu kartofli powstało wyzwanie
under aromour!
7 marca 2012, 20:42 [cytuj]
Chyba nie prędko zobaczymy Dawsa znowu...
Chyba nie prędko zobaczymy Dawsa znowu
7 marca 2012, 20:46 [cytuj]
Ja tam wolę oglądać LM niż jakiś gówniany puchar i słabo grającą naszą drużynę :)
Ja tam wolę oglądać LM niż jakiś gówniany puchar i słabo grającą naszą drużynę :)
varba powiedział/a:

Az cisnie mi sie na usta "a nie mowilem..." :)

Pucharu i tak nie wygramy (pewnie znow odpadniemy w polfinale z jakims Portsmouth), wiec olac, i skupic sie na lidze!
Az cisnie mi sie na usta "a nie mowilem..." :) Pucharu i tak nie wygramy (pewnie znow odpadniemy w polfinale z jakims Portsmouth), wiec olac, i skupic sie na lidze!
Kurwa śmiech na sali, przeciwko Und graliśmy lepszy football!
Kurwa śmiech na sali, przeciwko Und graliśmy lepszy football!
7 marca 2012, 20:51 [cytuj]
Buli powiedział/a:
Az cisnie mi sie na usta "a nie mowilem..." :)

Pucharu i tak nie wygramy (pewnie znow odpadniemy w polfinale z jakims Portsmouth), wiec olac, i skupic sie na lidze!

Po co olewać jak można to wygrać później mamy Bolton na WHL więc jest szansa, puchar Anglii to prestiżowe trofeum!
Po co olewać jak można to wygrać później mamy Bolton na WHL więc jest szansa, puchar Anglii to prestiżowe trofeum!
7 marca 2012, 20:54 [cytuj]
Varba to idz i wygraj :glupek:
Bo nasi chyba nie podzielają Twojego entuzjazmu...

Albo są naprawde gorsi od tego calego Stevencostam :bezradny:
Varba to idz i wygraj :glupek: Bo nasi chyba nie podzielają Twojego entuzjazmu... Albo są naprawde gorsi od tego calego Stevencostam :bezradny:
7 marca 2012, 20:56 [cytuj]
Buli powiedział/a:
Varba to idz i wygraj :glupek:
Bo nasi chyba nie podzielają Twojego entuzjazmu...

Albo są naprawde gorsi od tego calego Stevencostam :bezradny:

Defoe!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Defoe!!!!!!!!!!!!!!!!!!
7 marca 2012, 20:57 [cytuj]
Defoe > Saha ;>
Defoe > Saha ;>
7 marca 2012, 20:58 [cytuj]
A co to ma do mnie? :P
A co to ma do mnie? :P
1  2  3  4  5    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 20 Zarejestrowanych użytkowników: 5259 Ostatnio zarejestrowany: ShadowPL

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się