Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  4  5    >
Forum dyskusyjne » Angielski puchary » Tottenham vs Stevenage
7 marca 2012, 20:58 [cytuj]
macie jakiegos linka?
macie jakiegos linka?
7 marca 2012, 21:00 [cytuj]
Buli mówiłeś weź i wygraj, to się staram (nogami Defoe):P
Buli mówiłeś weź i wygraj, to się staram (nogami Defoe):P
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
7 marca 2012, 21:02 [cytuj]
Pfffff :P
Nie zalapalem, sorry :P :kwiatek:
Pfffff :P Nie zalapalem, sorry :P :kwiatek:
7 marca 2012, 21:04 [cytuj]
Kurwa gdzie ten VdV lata, ma być z przodu pomagać Defoe w polu karnym!
Kurwa gdzie ten VdV lata, ma być z przodu pomagać Defoe w polu karnym!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
7 marca 2012, 21:07 [cytuj]
Jak dla mnie faul na Rose jak byk, pierwszy kontakt był czysto ale potem Rose miał piłkę przy nodze i to był faul!
Jak dla mnie faul na Rose jak byk, pierwszy kontakt był czysto ale potem Rose miał piłkę przy nodze i to był faul!
7 marca 2012, 21:08 [cytuj]
Nie mówcie że kurwa jeszcze Lennon, kurwa mać!!!!
Nie mówcie że kurwa jeszcze Lennon, kurwa mać!!!!
7 marca 2012, 21:10 [cytuj]
właśnie dlatego tak bardzo mnie zirytowało to odpuszczenie poprzedniego meczu z tymi ogórkami, kolejne spotkanie nam było skrajnie niepotrzebne ... Dawson kontuzja, Lennon kontuzja ... co jeszcze? :f
właśnie dlatego tak bardzo mnie zirytowało to odpuszczenie poprzedniego meczu z tymi ogórkami, kolejne spotkanie nam było skrajnie niepotrzebne ... Dawson kontuzja, Lennon kontuzja ... co jeszcze? :f
Co sie dzieje panowie, Dawson I Lennon kontuzje?!
Co sie dzieje panowie, Dawson I Lennon kontuzje?!
raku powiedział/a:
A dałoby się wygrać na boisku, a nie naciąganymi karnymi? Co my jesteśmy, Arsenal? :>

Ja chciałem wygrać najmniejszym nakładem sił ale po stracie Dawsona i Lennona to już mi się odechciało tego meczu!
Ja chciałem wygrać najmniejszym nakładem sił ale po stracie Dawsona i Lennona to już mi się odechciało tego meczu!
7 marca 2012, 21:12 [cytuj]
Byle tylko Nelsen nie wyleciał na noszach :stres:
Byle tylko Nelsen nie wyleciał na noszach :stres:
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
7 marca 2012, 21:13 [cytuj]
raku powiedział/a:
Za chwilę w szatni będzie ich więcej niż na boisku jak tak dalej pójdzie :]

Masz rację za chwilę będzie przerwa :P
Masz rację za chwilę będzie przerwa :P
7 marca 2012, 21:17 [cytuj]
Warta zauważenia jest moim zdaniem postawa Rose'a. Chłop wykazuje 150% zaangażowania w grę BAE i wcale nie przedstawia się gorzej pod innymi względami. Jeśli nadal będzie dostawać szanse, to tylko kwestia czasu aż go wygryzie.
Warta zauważenia jest moim zdaniem postawa Rose'a. Chłop wykazuje 150% zaangażowania w grę BAE i wcale nie przedstawia się gorzej pod innymi względami. Jeśli nadal będzie dostawać szanse, to tylko kwestia czasu aż go wygryzie
7 marca 2012, 21:17 [cytuj]
Jeśli Dawson wyleciał przez ten głupi mecz jak piszecie i Lennon to sie idzie po prostu wkurwić.
Jeśli Dawson wyleciał przez ten głupi mecz jak piszecie i Lennon to sie idzie po prostu wkurwić
7 marca 2012, 21:19 [cytuj]
Siara powiedział/a:
ktoś jeszcze ma wątpliwości, że jesteśmy w wybitnie dupiatej formie i utrzymanie 3 miejsca w tabeli będzie cudem?

Chyba nie chcesz oceniać naszej formy po klopsie Nelsena, Rosa który co chwile podaje do przeciwnika
Chyba nie chcesz oceniać naszej formy po klopsie Nelsena, Rosa który co chwile podaje do przeciwnika
7 marca 2012, 21:19 [cytuj]
Raku nie kracz ...
Raku nie kracz
7 marca 2012, 21:24 [cytuj]
skafander powiedział/a:
Warta zauważenia jest moim zdaniem postawa Rose'a. Chłop wykazuje 150% zaangażowania w grę BAE i wcale nie przedstawia się gorzej pod innymi względami. Jeśli nadal będzie dostawać szanse, to tylko kwestia czasu aż go wygryzie

Przeciwko Stevenage to się może wykazywać, w obronie gra dobrze ale w ataku nie miał chyba jeszcze celnego podania, w ataku gra gorzej niż Palacios!
Przeciwko Stevenage to się może wykazywać, w obronie gra dobrze ale w ataku nie miał chyba jeszcze celnego podania, w ataku gra gorzej niż Palacios!
<  1  2  3  4  5    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 20 Zarejestrowanych użytkowników: 5259 Ostatnio zarejestrowany: ShadowPL

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się