Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  4  5    >
Forum dyskusyjne » Angielski puchary » Tottenham vs Stevenage
7 marca 2012, 21:26 [cytuj]
Może faktycznie jego gra defensywna przesłoniła mi oczy na ofensywną.
Może faktycznie jego gra defensywna przesłoniła mi oczy na ofensywną
7 marca 2012, 21:28 [cytuj]
raku powiedział/a:
Czemu Bale nie mógł złapać tego urazu zamiast Lennona? Azza przynajmniej coś grał i do momentu kontuzji był u nas najlepszy

Azza coś grał bo trzymał się skrzydła gdzie jest dużo miejsca, Bale odkąd zszedł do środka stracił swój największy atut, czyli niesamowitą szybkość, w środku pola nie ma gdzie się rozbujać. Rozumiem że czasem ma ochotę zejść do środka, ale od jakiegoś czasu Adebayor schodzi więcej do skrzydła po piłkę niż Bale. W taki meczu jak dziś gdzie w środku jest Ade, Defoe, VdV, Niko nie wiem po co on się tam pcha!
Azza coś grał bo trzymał się skrzydła gdzie jest dużo miejsca, Bale odkąd zszedł do środka stracił swój największy atut, czyli niesamowitą szybkość, w środku pola nie ma gdzie się rozbujać. Rozumiem że czasem ma ochotę zejść do środka, ale od jakiegoś czasu Adebayor schodzi więcej do skrzydła po piłkę niż Bale. W taki meczu jak dziś gdzie w środku jest Ade, Defoe, VdV, Niko nie wiem po co on się tam pcha!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
7 marca 2012, 21:35 [cytuj]
raku powiedział/a:
Bo zaczął od jakiegoś czasu gwiazdorzyć i wszystko próbuje rozstrzygnąć sam. Przydałby mu się kubeł zimnej wody na głowę, oj przydał

To też, piłki też już nie odda, z Analami mogło być 3-0 gdyby podał do Saha!
To też, piłki też już nie odda, z Analami mogło być 3-0 gdyby podał do Saha!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
7 marca 2012, 21:36 [cytuj]
Bale od meczu z Norwich totalnie nic nie pokazuje , od tamtej pory bezuzytecznie zageszcza srodek tylko , a nie straszy tak jak zawsze na lewym skrzydle
Bale od meczu z Norwich totalnie nic nie pokazuje , od tamtej pory bezuzytecznie zageszcza srodek tylko , a nie straszy tak jak zawsze na lewym skrzydle
7 marca 2012, 21:36 [cytuj]
Teraz jak się po nim przejechaliśmy to mam nadzieje że zaraz będziemy musieli to odszczekać! :]
Teraz jak się po nim przejechaliśmy to mam nadzieje że zaraz będziemy musieli to odszczekać! :]
7 marca 2012, 21:41 [cytuj]
Nasza obrona przy kornerach jest żałosna i nie chodzi tylko o ten mecz!!!
Nasza obrona przy kornerach jest żałosna i nie chodzi tylko o ten mecz!!!
7 marca 2012, 21:43 [cytuj]
Ja pierdole czemu nikt tego nie zamknie, gramy jak reprezentacja polski:P
Ja pierdole czemu nikt tego nie zamknie, gramy jak reprezentacja polski:P
7 marca 2012, 21:44 [cytuj]
Karny!!!!
Karny!!!!
Tylko żeby się Bale pozbierał! ;|
Tylko żeby się Bale pozbierał! ;|
Był karny czy nie bo mam wątpliwości...
Był karny czy nie bo mam wątpliwości
7 marca 2012, 21:48 [cytuj]
Taka sama interwencja jak Nelsena w pierwszej połowie więc sam sobie odpowiedz, sędzia był po prostu konsekwentny
Taka sama interwencja jak Nelsena w pierwszej połowie więc sam sobie odpowiedz, sędzia był po prostu konsekwentny
7 marca 2012, 21:51 [cytuj]
Bale to powinien grzać ławę.Sodówka mu do głowy uderzyła ostatnio.
Bale to powinien grzać ławę.Sodówka mu do głowy uderzyła ostatnio
7 marca 2012, 21:51 [cytuj]
Gwiazda ma huknięcie. To mu trzeba przyznac
Gwiazda ma huknięcie. To mu trzeba przyznac
7 marca 2012, 21:53 [cytuj]
Piekna bomba Garetha
Piekna bomba Garetha
7 marca 2012, 21:53 [cytuj]
Myślałem, że Bale jak zwykle wykopie piłkę za stadion albo jeszcze dalej, a tu poprzeczka. Chyba sam się nie spodziewał tak celnego strzału.
Myślałem, że Bale jak zwykle wykopie piłkę za stadion albo jeszcze dalej, a tu poprzeczka. Chyba sam się nie spodziewał tak celnego strzału
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
7 marca 2012, 21:55 [cytuj]
Kurwa bronimy te rożne, bo ja pierdole :zly:
Kurwa bronimy te rożne, bo ja pierdole :zly:
7 marca 2012, 21:55 [cytuj]
Ja pier...co to było?!
Ja pier...co to było?!
<  1  2  3  4  5    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 18 Zarejestrowanych użytkowników: 5259 Ostatnio zarejestrowany: ShadowPL

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się