Forum dyskusyjne
17 marca 2012, 17:47 [cytuj]
Z takim składem to już nie jestem taki pewny zwycięstwa!
STARTING LINE UP
Cudicini; Walker, Gallas, Nelsen, Assou-Ekotto; Van der Vaart, Modric, Parker, Bale; Defoe, Saha.
SUBS
Friedel, Kaboul, Rose, Kranjcar, Livermore, Sandro, Giovani.
Z takim składem to już nie jestem taki pewny zwycięstwa!
STARTING LINE UP
Cudicini; Walker, Gallas, Nelsen, Assou-Ekotto; Van der Vaart, Modric, Parker, Bale; Defoe, Saha.
SUBS
Friedel, Kaboul, Rose, Kranjcar, Livermore, Sandro, Giovani
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
17 marca 2012, 18:13 [cytuj]
Obrona zabójcza
Obrona zabójcza:krzyk:
17 marca 2012, 18:15 [cytuj]
Na szczęście ich atak podobnie "zabójczy", więc może lepiej szanować kości Kaboula
Na szczęście ich atak podobnie "zabójczy", więc może lepiej szanować kości Kaboula ;)
Can't Smile Without You!!!
17 marca 2012, 18:23 [cytuj]
Ja rozumiem ten wybór bo mamy dwa ważne mecze, jeden na przełamanie, drugi może nas upewnić o lidze mistrzów. Mam nadzieje że zdominujemy pozycje i Bolton nie będzie miał zbyt wielu okazji, a Nelsen i Gallas zbyt dużo pracy.
Ja rozumiem ten wybór bo mamy dwa ważne mecze, jeden na przełamanie, drugi może nas upewnić o lidze mistrzów. Mam nadzieje że zdominujemy pozycje i Bolton nie będzie miał zbyt wielu okazji, a Nelsen i Gallas zbyt dużo pracy
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
17 marca 2012, 18:34 [cytuj]
ma ktoś moze sopa?
ma ktoś moze sopa?
17 marca 2012, 18:34 [cytuj]
ma ktoś moze sopa?
ma ktoś moze sopa?
17 marca 2012, 18:37 [cytuj]
supeer kurw...
supeer kurw
17 marca 2012, 18:37 [cytuj]
aha..
aha
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
17 marca 2012, 18:38 [cytuj]
GHdzie oglądacie?
GHdzie oglądacie?
GHdzie oglądacie?
GHdzie oglądacie?
meczyki.pl i drhtv2
Bale samobój jak coś...
meczyki.pl i drhtv2
Bale samobój jak coś
17 marca 2012, 18:40 [cytuj]
Bale się nagadał i jebnął sobie swojaka! I nie mam dla niego usprawiedliwienia bo rzut rożny też z jego winy. Koleś dośrodkowywał z lewej strony bez żadnego krycia bo Bale tam oczywiście nie było!
Bale się nagadał i jebnął sobie swojaka! I nie mam dla niego usprawiedliwienia bo rzut rożny też z jego winy. Koleś dośrodkowywał z lewej strony bez żadnego krycia bo Bale tam oczywiście nie było!
17 marca 2012, 18:41 [cytuj]
I chuj teraz Bolton będzie się bronił cała drużyną i grał z kontry a my będziemy walić głową w mur!
I chuj teraz Bolton będzie się bronił cała drużyną i grał z kontry a my będziemy walić głową w mur!
17 marca 2012, 18:41 [cytuj]
Łeee myślałem, że to liga, a to puchar. Patrząc na statystyki jak tracimy pierwsi bramkę to przegrywamy spotkanie, zobaczymy co dziś nasze grajki pokażą.
Łeee myślałem, że to liga, a to puchar. Patrząc na statystyki jak tracimy pierwsi bramkę to przegrywamy spotkanie, zobaczymy co dziś nasze grajki pokażą
17 marca 2012, 18:43 [cytuj]
Julkos powiedział/a:
Łeee myślałem, że to liga, a to puchar. Patrząc na statystyki jak tracimy pierwsi bramkę to przegrywamy spotkanie, zobaczymy co dziś nasze grajki pokażą
Weź mnie człowieku nie rozpierdalaj, ja myślałem że to Liga mistrzów
Weź mnie człowieku nie rozpierdalaj, ja myślałem że to Liga mistrzów
Walker PIEKNIE!
Walker PIEKNIE!
Gooooool!!! Kyle Walker 1-1
Gooooool!!! Kyle Walker 1-1
17 marca 2012, 18:46 [cytuj]
gramy dalej!!
gramy dalej!!
Lechista
17 marca 2012, 18:46 [cytuj]
Bale wrócił na skrzydło i znów w ataku wygląda o wiele lepiej
Bale wrócił na skrzydło i znów w ataku wygląda o wiele lepiej
17 marca 2012, 18:48 [cytuj]
Faktycznie, Bale na skrzydle a nie schodzący do środka to jest jednak inna sprawa.
Faktycznie, Bale na skrzydle a nie schodzący do środka to jest jednak inna sprawa