Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3    >
Forum dyskusyjne » Angielski puchary » Tottenham - Bolton
17 marca 2012, 18:55 [cytuj]
To powinien być przynajmniej strzał na bramkę jak nie gol!
To powinien być przynajmniej strzał na bramkę jak nie gol!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
17 marca 2012, 19:02 [cytuj]
Nasza gra obronna mnie rozwala zwłaszcza w środku pola, biegnie zawodnik Boltonu przez pół boiska z piłką i natrafia na przeciwności dopiero pod naszym polem karnym. WTF!?
Nasza gra obronna mnie rozwala zwłaszcza w środku pola, biegnie zawodnik Boltonu przez pół boiska z piłką i natrafia na przeciwności dopiero pod naszym polem karnym. WTF!?
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
17 marca 2012, 19:04 [cytuj]
Oj, jeśli zagramy w LM to jeszcze trochę do poprawy pare rzeczy (w tym rożne!)
Oj, jeśli zagramy w LM to jeszcze trochę do poprawy pare rzeczy (w tym rożne!)
17 marca 2012, 19:11 [cytuj]
Te ataki takie chaotyczne jakby to była 85 minuta meczu zamiast spokojnie budować akcje my próbujemy jedną piłką do Defoe rozstrzygnąć wynik meczu
Te ataki takie chaotyczne jakby to była 85 minuta meczu zamiast spokojnie budować akcje my próbujemy jedną piłką do Defoe rozstrzygnąć wynik meczu
17 marca 2012, 19:16 [cytuj]
Co mu sie stało?!
Co mu sie stało?!
17 marca 2012, 19:17 [cytuj]
co sie dieje?
co sie dieje?
17 marca 2012, 19:21 [cytuj]
napiszcie panowie co się stało jak się dowiecie, bo ja muszę wyjść, ale sprawdzę w telefonie. Z góry dzięki.
napiszcie panowie co się stało jak się dowiecie, bo ja muszę wyjść, ale sprawdzę w telefonie. Z góry dzięki
17 marca 2012, 19:21 [cytuj]
co tam się stało??
co tam się stało??
Lechista
17 marca 2012, 19:23 [cytuj]
ktoś wie co i jak się stało Muambie tzn. niech ktoś opisze sytuację, bo jej nie widziałem
ktoś wie co i jak się stało Muambie tzn. niech ktoś opisze sytuację, bo jej nie widziałem
17 marca 2012, 19:24 [cytuj]
ja tak samo nie widziałem całego zajścia
ja tak samo nie widziałem całego zajścia
17 marca 2012, 19:24 [cytuj]
chyba padł po prostu, tam nie było żadnej akcji ani nic chyba, albo nie ogarnąłem. jakiś zawał czy coś w tym guście? z drugiej strony nie było żadnych powtórek... no nie wiadomo, lekarz nie mógł go przekręcić na bok ani plecy w ogóle.. kurwa mać.
chyba padł po prostu, tam nie było żadnej akcji ani nic chyba, albo nie ogarnąłem. jakiś zawał czy coś w tym guście? z drugiej strony nie było żadnych powtórek... no nie wiadomo, lekarz nie mógł go przekręcić na bok ani plecy w ogóle.. kurwa mać
17 marca 2012, 19:25 [cytuj]
nikt nie widzial - lezal na brzuchu, pozniej szybko w pozycje boczna i resuscytacja
nikt nie widzial - lezal na brzuchu, pozniej szybko w pozycje boczna i resuscytacja
17 marca 2012, 19:25 [cytuj]
6.24pm On FiveLive, Ian Dennis has confirmed that Fabrice Muamba is fighting for his life.

6.22pm I didn't see what happened with Muamba; apparently he collapsed with nobody near him.
6.24pm On FiveLive, Ian Dennis has confirmed that Fabrice Muamba is fighting for his life. 6.22pm I didn't see what happened with Muamba; apparently he collapsed with nobody near him
17 marca 2012, 19:28 [cytuj]
Z tego co widziałem po prostu zasłabł. Jedyny pozytyw to że możemy być dumni z naszych kibiców , o ile dobrze pamiętam Muamba to wychowanek Arsenalu.
Z tego co widziałem po prostu zasłabł. Jedyny pozytyw to że możemy być dumni z naszych kibiców , o ile dobrze pamiętam Muamba to wychowanek Arsenalu
17 marca 2012, 19:30 [cytuj]
Oby chłopak wyszedł z tego, szkoda go.
Oby chłopak wyszedł z tego, szkoda go
17 marca 2012, 19:32 [cytuj]
Mecz zawieszony! Ciekawie kiedy się odbędzie!?
Mecz zawieszony! Ciekawie kiedy się odbędzie!?
już 15 minut przerwy ;o
meczu nie przezywa się z byle jakiego powodu...
już 15 minut przerwy ;o meczu nie przezywa się z byle jakiego powodu
COYS
Fuck, oby to nie skończyło się jak sytuacja Puerty ..
Fuck, oby to nie skończyło się jak sytuacja Puerty
17 marca 2012, 19:34 [cytuj]
" z byle jakiego powodu" - bez komentarza
" z byle jakiego powodu" - bez komentarza
17 marca 2012, 19:35 [cytuj]
życzmy mu zdrowia,taki to jest sport zawodowy...
życzmy mu zdrowia,taki to jest sport zawodowy
Lechista
<  1  2  3    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 17 Zarejestrowanych użytkowników: 5259 Ostatnio zarejestrowany: ShadowPL

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się