Forum dyskusyjne
27 marca 2012, 21:11 [cytuj]
Jak stracimy Walkera to się wkurwie na maxa!
Jak stracimy Walkera to się wkurwie na maxa!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
27 marca 2012, 21:12 [cytuj]
Bez przesady z Bale'm, chłopak miał sytuację to strzelał, nie sądźmy go za każde dotknięcie piłki. A teraz nawet wolnego wywalczył.
Bez przesady z Bale'm, chłopak miał sytuację to strzelał, nie sądźmy go za każde dotknięcie piłki. A teraz nawet wolnego wywalczył
27 marca 2012, 21:13 [cytuj]
kłusaczek się sam załatwil i jeszcze zarobil zółtko
kłusaczek się sam załatwil i jeszcze zarobil zółtko
27 marca 2012, 21:14 [cytuj]
Howard Webb jak ładnie pomachał Pratley'owi
Howard Webb jak ładnie pomachał Pratley'owi :D
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
27 marca 2012, 21:16 [cytuj]
Należy spuścić zasłonę milczenia na sposób rozegrania tego rzutu wolnego...
Należy spuścić zasłonę milczenia na sposób rozegrania tego rzutu wolnego
27 marca 2012, 21:16 [cytuj]
Nie grajmy góra bo nam to nie wychodzi.
Nie grajmy góra bo nam to nie wychodzi
27 marca 2012, 21:17 [cytuj]
Co ten komentator pieprzy, Modrić bez udanego zagrania? Nie pokazuje nic specjalnego dzisiaj Luka, ale ten facet od paru minut psy na nim wiesza non stop.
Co ten komentator pieprzy, Modrić bez udanego zagrania? Nie pokazuje nic specjalnego dzisiaj Luka, ale ten facet od paru minut psy na nim wiesza non stop
27 marca 2012, 21:18 [cytuj]
kur. co oni z tymi przerzutami górą. Kaszana straszna.
kur. co oni z tymi przerzutami górą. Kaszana straszna
27 marca 2012, 21:19 [cytuj]
debil sobie gada głupoty, tyle.
debil sobie gada głupoty, tyle
27 marca 2012, 21:19 [cytuj]
Czy tylko mi się jednoznacznie skojarzyła słaba wrzuta Bale'a z obrazkiem organizatora na Redknappa pokazującego palcem gdzieś w okolice ławki rezerwowych?
Czy tylko mi się jednoznacznie skojarzyła słaba wrzuta Bale'a z obrazkiem organizatora na Redknappa pokazującego palcem gdzieś w okolice ławki rezerwowych? :D
27 marca 2012, 21:20 [cytuj]
Powiem tak: pierwsze 30 min. takie sobie, delikatnie mowiąc.
Powiem tak: pierwsze 30 min. takie sobie, delikatnie mowiąc
27 marca 2012, 21:24 [cytuj]
Szkoda strzału Bale'a. Ładnie to zrobił Luka, Ade też się rozejrzał, szkoda wykończenia, aczkolwiek strzał łatwy nie był.
Szkoda strzału Bale'a. Ładnie to zrobił Luka, Ade też się rozejrzał, szkoda wykończenia, aczkolwiek strzał łatwy nie był
27 marca 2012, 21:24 [cytuj]
Jakby Modrić to strzelił to byłbym zadowolony z przebiegu spotkania a tak trochę martwi mnie brak goli i narastająca presja i coraz większe odkrywanie się, które nastąpi w drugiej połowie.
Jakby Modrić to strzelił to byłbym zadowolony z przebiegu spotkania a tak trochę martwi mnie brak goli i narastająca presja i coraz większe odkrywanie się, które nastąpi w drugiej połowie
27 marca 2012, 21:25 [cytuj]
Kurwa jak on tego nie strzelił!
Kurwa jak on tego nie strzelił!
27 marca 2012, 21:25 [cytuj]
No bardzo ladna akcja wreszcie
No bardzo ladna akcja wreszcie
27 marca 2012, 21:26 [cytuj]
cos nie tak ze skutecznoscia od kilku meczy
cos nie tak ze skutecznoscia od kilku meczy
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
27 marca 2012, 21:27 [cytuj]
Szkoda tego rożnego. A potem Scottie się trochę zapędził za bardzo.
Szkoda tego rożnego. A potem Scottie się trochę zapędził za bardzo
27 marca 2012, 21:28 [cytuj]
Przesadzasz Raku. Nie wyjeżdżaj mi tu z Barceloną, bo to poniżej pasa. Staram się obiektywnie oceniać to co widzę. To jest moja opinia.
Przesadzasz Raku. Nie wyjeżdżaj mi tu z Barceloną, bo to poniżej pasa. Staram się obiektywnie oceniać to co widzę. To jest moja opinia
27 marca 2012, 21:28 [cytuj]
moj mozg nie moze ogarnac informacji ze jeszcze nie prowadzimy po tym co widza moje oczy..
moj mozg nie moze ogarnac informacji ze jeszcze nie prowadzimy po tym co widza moje oczy