Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  4  5    >  >|
Forum dyskusyjne » Angielski puchary » Spurs vs. Bolton
27 marca 2012, 21:28 [cytuj]
Ja pierdzielę, żeby Bale trochę słabiej tę piłkę podkręcił byłaby bramka, a tak na powtórce widać jak leciała do bramki i zgrabnie ją fałszem ominęła.
Ja pierdzielę, żeby Bale trochę słabiej tę piłkę podkręcił byłaby bramka, a tak na powtórce widać jak leciała do bramki i zgrabnie ją fałszem ominęła
27 marca 2012, 21:30 [cytuj]
Co na prawej stronie robi Ekotto!? :rotfl:
Co na prawej stronie robi Ekotto!? :rotfl:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
27 marca 2012, 21:31 [cytuj]
brama do szatni!!
brama do szatni!!
Lechista
27 marca 2012, 21:38 [cytuj]
Parker powinien był to strzelić. Trudno nie gramy źle, Bolton nie miał żadnej sytuacji podbramkowej. Nam brakuje wykończenia, może Defoe by coś zaradził!?
Parker powinien był to strzelić. Trudno nie gramy źle, Bolton nie miał żadnej sytuacji podbramkowej. Nam brakuje wykończenia, może Defoe by coś zaradził!?
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
27 marca 2012, 21:39 [cytuj]
cisną,oby tak w drugiej połowie a będzie dobrze!
cisną,oby tak w drugiej połowie a będzie dobrze!
Lechista
27 marca 2012, 21:43 [cytuj]
Siara z twoich ust spodziewałem się bardziej czegoś w stylu "gramy dobrze ale i tak stracimy w 90 z rożnego"
Siara z twoich ust spodziewałem się bardziej czegoś w stylu "gramy dobrze ale i tak stracimy w 90 z rożnego"
27 marca 2012, 21:43 [cytuj]
Raku żebyś wiedział, że brakuje mi tych bramek, a nawet choćby bramki. Od kilku spotkań razimy nieskutecznością. I martwi mnie to. A czy naprawdę wracamy na właściwe tory to zobaczymy. Ja o niczym innym nie marzę.
Raku żebyś wiedział, że brakuje mi tych bramek, a nawet choćby bramki. Od kilku spotkań razimy nieskutecznością. I martwi mnie to. A czy naprawdę wracamy na właściwe tory to zobaczymy. Ja o niczym innym nie marzę
27 marca 2012, 21:53 [cytuj]
Kurde, poprzeczka.
Kurde, poprzeczka
27 marca 2012, 21:54 [cytuj]
POPRZECZKA. Raz Rafie udało się nie przypieprzyć w mur i musiała być poprzeczka...
POPRZECZKA. Raz Rafie udało się nie przypieprzyć w mur i musiała być poprzeczka
27 marca 2012, 21:58 [cytuj]
Modrić udowadnia że nie jest ofensywnym pomocnikiem, raczej środkowym. Nie ma drygu do strzelania goli! Po co tą piłkę przekładał, brakło mu tego czego Bale ma za dużo!
Modrić udowadnia że nie jest ofensywnym pomocnikiem, raczej środkowym. Nie ma drygu do strzelania goli! Po co tą piłkę przekładał, brakło mu tego czego Bale ma za dużo!
27 marca 2012, 22:06 [cytuj]
Brakuje kogoś na żeby wsparł Adebayora w ataku! King to musi być w bramce!:zalamka:
Brakuje kogoś na żeby wsparł Adebayora w ataku! King to musi być w bramce!:zalamka:
27 marca 2012, 22:08 [cytuj]
Kurwa jak Bolton strzeli gola po jednej akcji to się wku..ie! Koncentracja panowie, koncentracja!!!
Kurwa jak Bolton strzeli gola po jednej akcji to się wku..ie! Koncentracja panowie, koncentracja!!!
27 marca 2012, 22:09 [cytuj]
Dlaczego to nie wpadło?!
Dlaczego to nie wpadło?!
27 marca 2012, 22:09 [cytuj]
Ja pierdole! Lepszej sytuacji już kurwa nie będzie!!!
Ja pierdole! Lepszej sytuacji już kurwa nie będzie!!!
27 marca 2012, 22:10 [cytuj]
Ładnie odwalił : X
Ładnie odwalił : X
27 marca 2012, 22:13 [cytuj]
No i znowu!
No i znowu!
<  1  2  3  4  5    >  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 17 Zarejestrowanych użytkowników: 5259 Ostatnio zarejestrowany: ShadowPL

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się