Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <  2  3  4  5  6    >
Forum dyskusyjne » Angielski puchary » Spurs vs. Bolton
27 marca 2012, 22:23 [cytuj]
22222222:0 !!!
22222222:0 !!!
Lechista
27 marca 2012, 22:23 [cytuj]
2-0 bronili się do pierwszej bramki teraz muszą się odsłonić i trzeba to wykorzystać!!!
2-0 bronili się do pierwszej bramki teraz muszą się odsłonić i trzeba to wykorzystać!!!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
27 marca 2012, 22:25 [cytuj]
Ade musi zejść odpocząć przed meczem ze Swansea! Modrić w sumie też mógłby odpocząć
Ade musi zejść odpocząć przed meczem ze Swansea! Modrić w sumie też mógłby odpocząć
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
27 marca 2012, 22:36 [cytuj]
Ja pierdo...
Ja pierdo
To co dal Nelsen to i zabral Nelsen
Ja pierdole będzie nerwowa końcówka! Ale tam był faul na Bale.
Ja pierdole będzie nerwowa końcówka! Ale tam był faul na Bale
27 marca 2012, 22:37 [cytuj]
Przemas1988 powiedział/a:

Trochę zawinił ale kto krył lewe skrzydło, to nie jest tylko jego gol
Trochę zawinił ale kto krył lewe skrzydło, to nie jest tylko jego gol
27 marca 2012, 22:40 [cytuj]
Typowy debilizm naszych ofensywnych piłkarzy. Defoe woli walnąć w boczną siatkę, Teraz miał dwóch na boku to strzela!
Typowy debilizm naszych ofensywnych piłkarzy. Defoe woli walnąć w boczną siatkę, Teraz miał dwóch na boku to strzela!
Brawo, 3:1 na dobranoc
Brawo, 3:1 na dobranoc
Saha na koniec! 3-1
Saha na koniec! 3-1
333!!!
333!!!
Lechista
27 marca 2012, 22:41 [cytuj]
Klotnia Bale z Defoe niezle.. nawet faki polecialy
Klotnia Bale z Defoe niezle.. nawet faki polecialy
27 marca 2012, 22:44 [cytuj]
Podsumowując:
- pomnik dla Nelsena,
- Defoe jest jeszcze większym bezmózgiem niż Roman.
Podsumowując: - pomnik dla Nelsena, - Defoe jest jeszcze większym bezmózgiem niż Roman
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
27 marca 2012, 22:44 [cytuj]
Pokłócili sie? Nie widzałem, o.
Pokłócili sie? Nie widzałem, o
27 marca 2012, 22:46 [cytuj]
tak się kurwa strzela brawo Saha, Defoe debil jebany udowadnia gdzie jego miejsce, co za pierdolony sęp z klapkami na oczach
tak się kurwa strzela brawo Saha, Defoe debil jebany udowadnia gdzie jego miejsce, co za pierdolony sęp z klapkami na oczach
27 marca 2012, 22:50 [cytuj]
w końcu!podobało mi się zaangażowanie naszych piłkarzy!w końcu grali jak trzeba!wreszcie!to jest prawdziwy SPURS!!
w końcu!podobało mi się zaangażowanie naszych piłkarzy!w końcu grali jak trzeba!wreszcie!to jest prawdziwy SPURS!!
Lechista
27 marca 2012, 22:59 [cytuj]
Słyszeliście komentarz kolesia ze Sportklubu, "Tottenham silny w stałych fragmentach gry..." myślałem że zejdę ze śmiechu. Ale rzeczywiście w końcu gol z rożnego to się chwali! :brawo:
Słyszeliście komentarz kolesia ze Sportklubu, "Tottenham silny w stałych fragmentach gry..." myślałem że zejdę ze śmiechu. Ale rzeczywiście w końcu gol z rożnego to się chwali! :brawo:
27 marca 2012, 22:59 [cytuj]
poryło was z tymi obelgami na Defoe? o_O
poryło was z tymi obelgami na Defoe? o_O
.upadamy na dno by odbić się od niego.
27 marca 2012, 23:01 [cytuj]
Przecież JD zawsze taki był- co od niego chcecie-jedna opcja- strzał, choć do Bale to on podawał.
Przecież JD zawsze taki był- co od niego chcecie-jedna opcja- strzał, choć do Bale to on podawał
27 marca 2012, 23:03 [cytuj]
zalewa powiedział/a:

Przyganiał kocioł garnkowi. Dwa sępy pokłóciły się że jeden nie podał drugiemu:D no w tym przypadku akurat Bale miał racje, dwie sytuacje gdzie Bale był na lepszej pozycji i Defoe się załasił. Mam nadzieje że Bale zrozumie jak to jest jak to on nie podaje. ;)
Przyganiał kocioł garnkowi. Dwa sępy pokłóciły się że jeden nie podał drugiemu:D no w tym przypadku akurat Bale miał racje, dwie sytuacje gdzie Bale był na lepszej pozycji i Defoe się załasił. Mam nadzieje że Bale zrozumie jak to jest jak to on nie podaje. ;)
|<  <  2  3  4  5  6    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 17 Zarejestrowanych użytkowników: 5259 Ostatnio zarejestrowany: ShadowPL

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się