Forum dyskusyjne
14 kwietnia 2012, 20:42 [cytuj]
zakładam, bo wiem, że parę osób się wybiera. Ja niestety nie mogę (sorki Zbyniu, słójkowski, czapla, trzaskal i cała reszta), bo mam dyżur w pracy
ale na bank się zmówię na finał
zakładam, bo wiem, że parę osób się wybiera. Ja niestety nie mogę (sorki Zbyniu, słójkowski, czapla, trzaskal i cała reszta), bo mam dyżur w pracy ;(
ale na bank się zmówię na finał :kotek:
14 kwietnia 2012, 20:45 [cytuj]
ok to kto idzie i gdzie do cholery to jest, najlepiej z google mapka poprosze bo Wawy nie znam
z gory ostrzegam ze nie bede mial koszulki spursow bo sie jeszcze wystarczajaco do konca nie przeprowadzilem
ok to kto idzie i gdzie do cholery to jest, najlepiej z google mapka poprosze bo Wawy nie znam ;)
z gory ostrzegam ze nie bede mial koszulki spursow bo sie jeszcze wystarczajaco do konca nie przeprowadzilem :)
http://wilczki.tumblr.com/
14 kwietnia 2012, 22:49 [cytuj]
Widzę że na spursmanii niezła trauma po ostatniej porażce, ale wierzcie mi nikt nie dostał tyle gowna co ja w pracy. Czas się otrząsnąć bo wszyscy dobrze wiemy jak grywa nasza drużyna i to nie ostatni raz jak puszczą nam nerwy. COYS!!!
Widzę że na spursmanii niezła trauma po ostatniej porażce, ale wierzcie mi nikt nie dostał tyle gowna co ja w pracy. Czas się otrząsnąć bo wszyscy dobrze wiemy jak grywa nasza drużyna i to nie ostatni raz jak puszczą nam nerwy. COYS!!!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
15 kwietnia 2012, 00:21 [cytuj]
Panowie przydałby się jakiś artykuł na główną bo wkońcu gramy o finał pucharu Anglii.
Panowie przydałby się jakiś artykuł na główną bo wkońcu gramy o finał pucharu Anglii
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
15 kwietnia 2012, 09:47 [cytuj]
Ja tez dzis odpuszczam.
Ja tez dzis odpuszczam
15 kwietnia 2012, 12:26 [cytuj]
ja jestem chetny, jakby ktos mial konkretne info gdzie mozna obejrzec bo transmisja chyba na sportklubie jest.
moze ma ktos juz jakas rezerwacje ?
ja jestem chetny, jakby ktos mial konkretne info gdzie mozna obejrzec bo transmisja chyba na sportklubie jest.
moze ma ktos juz jakas rezerwacje ?
15 kwietnia 2012, 18:15 [cytuj]
Here's our team v Chelsea - Cudicini; Walker, Gallas, King, Assou-Ekotto; Lennon, Modric, Parker, Bale; Van der Vaart; Adebayor
Here's our team v Chelsea - Cudicini; Walker, Gallas, King, Assou-Ekotto; Lennon, Modric, Parker, Bale; Van der Vaart; Adebayor
15 kwietnia 2012, 18:27 [cytuj]
Jeszcze pół roku temu wyśmiałbym osobę, która drży po zobaczeniu Kinga w składzie, ale na dzień dzisiejszy Ledley zapracował sobie na takie samo zaufanie jak Bassong i na pewno nie będę obserwował jego interwencji ze spokojem.
Jeszcze pół roku temu wyśmiałbym osobę, która drży po zobaczeniu Kinga w składzie, ale na dzień dzisiejszy Ledley zapracował sobie na takie samo zaufanie jak Bassong i na pewno nie będę obserwował jego interwencji ze spokojem
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
15 kwietnia 2012, 18:32 [cytuj]
Mam nadzieję że Gallas wesprze go jak juniora
Mam nadzieję że Gallas wesprze go jak juniora
15 kwietnia 2012, 18:33 [cytuj]
Może lepiej byłoby wystawić Nelsena ..
Może lepiej byłoby wystawić Nelsena
15 kwietnia 2012, 18:35 [cytuj]
Cudicini? Co z Friedelem?
15 kwietnia 2012, 18:36 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Pewnie nic. Cudicini grał w FA Cup od początku i zasłużył na to, żeby grać do końca.
Pewnie nic. Cudicini grał w FA Cup od początku i zasłużył na to, żeby grać do końca
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
15 kwietnia 2012, 18:40 [cytuj]
Cuddicini swoją solidną postawą w pucharze zasłużył na grę do końca, ode mnie brawa dla Harrego.
Cuddicini swoją solidną postawą w pucharze zasłużył na grę do końca, ode mnie brawa dla Harrego
15 kwietnia 2012, 18:45 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Jeszcze pół roku temu wyśmiałbym osobę, która drży po zobaczeniu Kinga w składzie, ale na dzień dzisiejszy Ledley zapracował sobie na takie samo zaufanie jak Bassong i na pewno nie będę obserwował jego interwencji ze spokojem
Mam podobne zdanie, nigdy bym nie pomyślał że King może popełniać takie błędy. Może dziś w końcu wygrana i finał?!
Mam podobne zdanie, nigdy bym nie pomyślał że King może popełniać takie błędy. Może dziś w końcu wygrana i finał?!
15 kwietnia 2012, 18:47 [cytuj]
Przepraszam za spam ale mój kolega własnie walczy o miesięczny płatny staż w Brukseli i brakuje mu tylko kilku głosów a o północy koniec głosowania. Oddajcie proszę głos na Filipa Tohla, pomóżcie spełnić marzenie
https://apps.facebook.com/eurostaz/?ref=ts
nie trzeba wypełniać metryczki po oddaniu głosu, nie dostaniecie później żadnego spamu.
Przepraszam za spam ale mój kolega własnie walczy o miesięczny płatny staż w Brukseli i brakuje mu tylko kilku głosów a o północy koniec głosowania. Oddajcie proszę głos na Filipa Tohla, pomóżcie spełnić marzenie ;)
https://apps.facebook.com/eurostaz/?ref=ts
nie trzeba wypełniać metryczki po oddaniu głosu, nie dostaniecie później żadnego spamu
15 kwietnia 2012, 19:09 [cytuj]
bloodzeed nie dziala?
bloodzeed nie dziala?
15 kwietnia 2012, 19:09 [cytuj]
bloodzeed nie dziala?
bloodzeed nie dziala?
15 kwietnia 2012, 19:22 [cytuj]
caly Parker nie wie co ma zrobic jak jest za blisko pola karnego...
caly Parker nie wie co ma zrobic jak jest za blisko pola karnego
15 kwietnia 2012, 19:24 [cytuj]
Parker w ofensywnie jest na prawde...średni.
Parker w ofensywnie jest na prawde...średni
15 kwietnia 2012, 19:28 [cytuj]
Brawo Carlo!
Brawo Carlo!