Forum dyskusyjne
15 kwietnia 2012, 19:46 [cytuj]
http://www.google.pl/imgres?q=kurwa+ma%C4%87&um=1&hl=pl&client=firefox-a&rls=org.mozilla:pl:official&biw=1152&bih=701&tbm=isch&tbnid=8omZxetCxkpHRM:&imgrefurl=http://komiksmalleus.blogspot.com/2010/03/uysy-mowi-kurwa-mac.html&docid=iDYdV_1ZzqennM&imgurl=http://1.bp.blogspot.com/_rEzaOXqitlk/S643J5PZioI/AAAAAAAADvA/Jh4hpa1EJJw/s1600/UYSY%252BKURWA%252BMA%2525C4%252586.jpg&w=1052&h=754&ei=VgmLT_2PM8uk4ATKqbiNCg&zoom=1&iact=hc&vpx=846&vpy=324&dur=2963&hovh=190&hovw=265&tx=137&ty=69&sig=110564640244497773852&page=1&tbnh=143&tbnw=200&start=0&ndsp=15&ved=1t:429,r:9,s:0,i:82
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
15 kwietnia 2012, 19:46 [cytuj]
A te kurwy Smerfy zawsze z dupy strzelają te bramki. Nienawidze kurwa takiego czegoś, nic nie grać i zawsze wygrać ! I nie pierdolić mi tu, że tak grają tylko wielcy, bo oni ciągle mają słabe mecze a coś nwjebią.
A te kurwy Smerfy zawsze z dupy strzelają te bramki. Nienawidze kurwa takiego czegoś, nic nie grać i zawsze wygrać ! I nie pierdolić mi tu, że tak grają tylko wielcy, bo oni ciągle mają słabe mecze a coś nwjebią
15 kwietnia 2012, 19:47 [cytuj]
Kurwa straciliśmy gola to już Bale się nie cofa, Modrić stoi jak pizda VdV to samo.
Kurwa straciliśmy gola to już Bale się nie cofa, Modrić stoi jak pizda VdV to samo
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
15 kwietnia 2012, 19:51 [cytuj]
Nie ma to jak gol do szatni...
Nie ma to jak gol do szatni
15 kwietnia 2012, 19:51 [cytuj]
Chelsea jest jak reprezentacja Niemiec, zawsze mi sie tak kojarzyli, moga nic nie grac a i tak cos uklują... nawet Adidas sie zgadza...
Chelsea jest jak reprezentacja Niemiec, zawsze mi sie tak kojarzyli, moga nic nie grac a i tak cos uklują... nawet Adidas sie zgadza
http://wilczki.tumblr.com/
15 kwietnia 2012, 19:54 [cytuj]
2:1 wygramy, w koncu cos wpadnie
2:1 wygramy, w koncu cos wpadnie
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
15 kwietnia 2012, 19:58 [cytuj]
Podoba się gra, jest okej. Nie martwię się o wynik. Wygramy ten mecz, tylko potrzeba trochę cierpliwości. Bardzo podoba mi się gra Azzy, gra jak szalony, jest to miłe dla oka
Podoba się gra, jest okej. Nie martwię się o wynik. Wygramy ten mecz, tylko potrzeba trochę cierpliwości. Bardzo podoba mi się gra Azzy, gra jak szalony, jest to miłe dla oka
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
15 kwietnia 2012, 20:01 [cytuj]
Gallas ośmieszony jak dziecko - nie mamy ani jednego porządnego środkowego obrońcy. I to jest dramat
Gallas ośmieszony jak dziecko - nie mamy ani jednego porządnego środkowego obrońcy. I to jest dramat ;(
15 kwietnia 2012, 20:03 [cytuj]
Chelsea ma doświadczenie w wygrywaniu takich meczy, mają zawodników takich jak Drogba którzy w meczach o stawkę nie zawodzą, mogą przestać cały mecz a potem z jednej piłki zrobić gola. Mieliśmy więcej lepszych okazji żeby zdobyć bramkę. Roy Keane ma racje że w takich meczach decyduje siła psychiczna, wie co mówił 7 razy grał w półfinale i 7 razy awansował do finału!
Chelsea ma doświadczenie w wygrywaniu takich meczy, mają zawodników takich jak Drogba którzy w meczach o stawkę nie zawodzą, mogą przestać cały mecz a potem z jednej piłki zrobić gola. Mieliśmy więcej lepszych okazji żeby zdobyć bramkę. Roy Keane ma racje że w takich meczach decyduje siła psychiczna, wie co mówił 7 razy grał w półfinale i 7 razy awansował do finału!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
15 kwietnia 2012, 20:06 [cytuj]
A Modrić to dziś gra, bo mógłby wziąć trochę ciężar na siebie!
A Modrić to dziś gra, bo mógłby wziąć trochę ciężar na siebie!
15 kwietnia 2012, 20:07 [cytuj]
ok,cześć wam.
ok,cześć wam
15 kwietnia 2012, 20:07 [cytuj]
Co sie dzieje?!!!
Co sie dzieje?!!!
15 kwietnia 2012, 20:08 [cytuj]
Kurwa to jest żałosne! pół metra przed linią
Kurwa to jest żałosne! pół metra przed linią
nie mam siły, KURWA MAĆ co to za pojeb sędziuje?
nie mam siły, KURWA MAĆ co to za pojeb sędziuje?
za chuj nie było gola... niemożliwe
za chuj nie było gola... niemożliwe
15 kwietnia 2012, 20:09 [cytuj]
pierdolę takie sędziowanie
pierdolę takie sędziowanie :zly:
15 kwietnia 2012, 20:10 [cytuj]
Ja jebie co za sedzia ZAJEBANY?!!!!
Ja jebie co za sedzia ZAJEBANY?!!!!
15 kwietnia 2012, 20:11 [cytuj]
w pizdu mam dość tego poniżania chuj by strzelił tego sedziego ten sezon i tych pechowcow, ide sie pocieszac jakas kolacja
w pizdu mam dość tego poniżania chuj by strzelił tego sedziego ten sezon i tych pechowcow, ide sie pocieszac jakas kolacja
15 kwietnia 2012, 20:12 [cytuj]
Barometr powiedział/a:
Gallas ośmieszony jak dziecko - nie mamy ani jednego porządnego środkowego obrońcy. I to jest dramat

Skończ bo tych bzdur się czytać nie da! Bez niego już byłoby z 5-0
Skończ bo tych bzdur się czytać nie da! Bez niego już byłoby z 5-0
15 kwietnia 2012, 20:14 [cytuj]
ja pizze zamówiłem jak drogba nam frajersko strzelił. A sędziego za takie coś powinni wyjebać w pizdu i techniczny niech dalej prowadzi. Powinny być zmiany sędziów w trakcie meczu za taką ślepotę. a mata za oszukiwanie kara do końca sezonu.
ja pizze zamówiłem jak drogba nam frajersko strzelił. A sędziego za takie coś powinni wyjebać w pizdu i techniczny niech dalej prowadzi. Powinny być zmiany sędziów w trakcie meczu za taką ślepotę. a mata za oszukiwanie kara do końca sezonu