Forum dyskusyjne
15 kwietnia 2012, 20:27 [cytuj]
A najlepsze przy drugiej bramce jest to, że nawet się Chelsea nie cieszyła, bo wiedzieli, że nie ma gola. Dopiero jak sędzia uznał bramkę, zdziwieni piłkarze unieśli ręce w geście tryumfu.
A najlepsze przy drugiej bramce jest to, że nawet się Chelsea nie cieszyła, bo wiedzieli, że nie ma gola. Dopiero jak sędzia uznał bramkę, zdziwieni piłkarze unieśli ręce w geście tryumfu
15 kwietnia 2012, 20:30 [cytuj]
Kurwa ja tego nie rozumiem Drogba stoi przed Kingiem przez 5 sekund a żaden pomocnik nie przyjdzie mu z pomocą. Trudną jest być obrońcą w naszej drużynie!
Kurwa ja tego nie rozumiem Drogba stoi przed Kingiem przez 5 sekund a żaden pomocnik nie przyjdzie mu z pomocą. Trudną jest być obrońcą w naszej drużynie!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
15 kwietnia 2012, 20:35 [cytuj]
Pozamiatane.
Pozamiatane
Dzięki Atkinson
Dzięki Atkinson
Po zabawie
Po zabawie
15 kwietnia 2012, 20:36 [cytuj]
Brawo Walker świetna linia!!!
Brawo Walker świetna linia!!!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
15 kwietnia 2012, 20:36 [cytuj]
nasza defensywa to koszmar - powtórzę
jak najbardziej pozamiatane
nasza defensywa to koszmar - powtórzę ;(
jak najbardziej pozamiatane
15 kwietnia 2012, 20:37 [cytuj]
Zaraz poszukam jego konta na fejsie i mu nawrzucam
Zaraz poszukam jego konta na fejsie i mu nawrzucam :zly:
15 kwietnia 2012, 20:37 [cytuj]
To jest kurwa dramat!!!
To jest kurwa dramat!!!
15 kwietnia 2012, 20:39 [cytuj]
ale kurwa dymisjować tą ciote
ale kurwa dymisjować tą ciote
To dare is to do.
Dziękuję, dobranoc.
Dziękuję, dobranoc
o matko pogrom ;/
o matko pogrom ;/
15 kwietnia 2012, 20:41 [cytuj]
Już profil Atkinsona zapełniony ,,podziękowaniami" naszych kibiców ; D
Już profil Atkinsona zapełniony ,,podziękowaniami" naszych kibiców ; D
Możemy mówić, że ojebał nas Atkinson, ale gramy dzisiaj po prostu gorzej. Kłody pod nogi biednego Tottenhamu, ale gdybyśmy grali naprawdę lepiej, to nie wjebaliby nam czterech bramek. Szkoda.
Możemy mówić, że ojebał nas Atkinson, ale gramy dzisiaj po prostu gorzej. Kłody pod nogi biednego Tottenhamu, ale gdybyśmy grali naprawdę lepiej, to nie wjebaliby nam czterech bramek. Szkoda
Wtf
Wtf
Wtf
Wtf
Jestesmy najwiekszymi frajerami w calym pilkarskim swiecie , w dodatku jeszcze dymani przez sedziego. Nasza obrona to jest zart to nie sa pilkarze to sa kurwa jacys idioci co biora kase za nic. Wypierdolic ich na zbity pysk razem z Harrym za jego polityke transferowa
Jestesmy najwiekszymi frajerami w calym pilkarskim swiecie , w dodatku jeszcze dymani przez sedziego. Nasza obrona to jest zart to nie sa pilkarze to sa kurwa jacys idioci co biora kase za nic. Wypierdolic ich na zbity pysk razem z Harrym za jego polityke transferowa
15 kwietnia 2012, 20:44 [cytuj]
Upokorzenie w czystej postaci
Upokorzenie w czystej postaci
15 kwietnia 2012, 20:45 [cytuj]
mowa oczywiście o ostatnich tygodniach
mowa oczywiście o ostatnich tygodniach
To dare is to do.
15 kwietnia 2012, 20:47 [cytuj]
Haha a ja po ostatnim wybryku z Norwich powiedziałem, że przynajmniej dwa nastepne mecze nie obejrze bo to strata czasu i nerwow i nie zaluje tej decyzji. Patrzac na wynik ciesze sie, ze nie ogladalem.
Haha a ja po ostatnim wybryku z Norwich powiedziałem, że przynajmniej dwa nastepne mecze nie obejrze bo to strata czasu i nerwow i nie zaluje tej decyzji. Patrzac na wynik ciesze sie, ze nie ogladalem