Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  3  4  5  6  7    >
Forum dyskusyjne » Angielski puchary » Mecz Tottenham - Chelsea w pubie
15 kwietnia 2012, 20:48 [cytuj]
Wszyscy zawodnicy i sztab trenerski powinni beknac za ten sezon , wstyd i zenada. Pierdole ta druzyna nie zasluguje na ogladanie w tym sezonie
Wszyscy zawodnicy i sztab trenerski powinni beknac za ten sezon , wstyd i zenada. Pierdole ta druzyna nie zasluguje na ogladanie w tym sezonie
ledley czas zawiesić buty na kołku ! dziękujemy za wszystko !!!
ledley czas zawiesić buty na kołku ! dziękujemy za wszystko !!!
Niech ten Modric idzie do tej Czelsi czy tam huj wie gdzie i Harry to samo
Niech ten Modric idzie do tej Czelsi czy tam huj wie gdzie i Harry to samo
15 kwietnia 2012, 20:50 [cytuj]
Za ten BRUTALNY faul Adebayora tylko żółta kartka? Panie Atkinson, nie rób pan jaj
Za ten BRUTALNY faul Adebayora tylko żółta kartka? Panie Atkinson, nie rób pan jaj
15 kwietnia 2012, 20:50 [cytuj]
W końcu ciekawie! BÓJKA!!!
W końcu ciekawie! BÓJKA!!!
15 kwietnia 2012, 20:51 [cytuj]
Oczywiście Mikel powinien dostać czerwoną KUR*A!!!
Oczywiście Mikel powinien dostać czerwoną KUR*A!!!
15 kwietnia 2012, 20:52 [cytuj]
Do straty trzeciej bramki, w ofensywie wyglądało to względnie dobrze, biorąc pod uwagę to, jak wyglądało w przeciągu kilku ostatnich tygodni. Modrić to dla mnie jakieś nieporozumienie. Grał przeciwko swojemu potencjalnemu przyszłemu klubowi, a prezentuje zero zaangażowania. Drep, drep, jednostajnym tempem - truchtem. Niewyobrażalny brak serca, woli walki, wiary w zwycięstwo. Parker brał więcej ciężaru na siebie przy wyprowadzaniu piłki w drugiej połowie. Co do obrony - brak słów. Takim pressingiem jaki prezentujemy, możemy grać z zespołami z polskiej ekstraklasy. Wjeżdżają w nas jak w masło, mają mnóstwo pola do manewru. Predyspozycje szybkościowe naszych środkowych obrońców nie obligują ich do takiej gry, bo mają niewyobrażalnie niskie szanse dogonienia kogokolwiek.
Do straty trzeciej bramki, w ofensywie wyglądało to względnie dobrze, biorąc pod uwagę to, jak wyglądało w przeciągu kilku ostatnich tygodni. Modrić to dla mnie jakieś nieporozumienie. Grał przeciwko swojemu potencjalnemu przyszłemu klubowi, a prezentuje zero zaangażowania. Drep, drep, jednostajnym tempem - truchtem. Niewyobrażalny brak serca, woli walki, wiary w zwycięstwo. Parker brał więcej ciężaru na siebie przy wyprowadzaniu piłki w drugiej połowie. Co do obrony - brak słów. Takim pressingiem jaki prezentujemy, możemy grać z zespołami z polskiej ekstraklasy. Wjeżdżają w nas jak w masło, mają mnóstwo pola do manewru. Predyspozycje szybkościowe naszych środkowych obrońców nie obligują ich do takiej gry, bo mają niewyobrażalnie niskie szanse dogonienia kogokolwiek
15 kwietnia 2012, 20:52 [cytuj]
a kuwa wale juz to ... ;/
a kuwa wale juz to ... ;/
To dare is to do.
15 kwietnia 2012, 20:53 [cytuj]
King i Gallas wypierdalac na zbity pysk
King i Gallas wypierdalac na zbity pysk
jednak sedzia chuj...
jednak sedzia chuj
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
mam dość!
mam dość!
KING: Tottenham nie ma kryzysu.
Hahahahahahahahahahahahahaha
KING: Tottenham nie ma kryzysu. Hahahahahahahahahahahahahaha
15 kwietnia 2012, 20:54 [cytuj]
jak to mozliwe? to ma byc klub walczacy o top4 ? hhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahaahah :blee:
jak to mozliwe? to ma byc klub walczacy o top4 ? hhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahaahah :blee:
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
15 kwietnia 2012, 20:55 [cytuj]
Brawo dla komentatora, że nie boi się powiedzieć tego, o czym wszyscy wiedzą.
Brawo dla komentatora, że nie boi się powiedzieć tego, o czym wszyscy wiedzą
15 kwietnia 2012, 20:55 [cytuj]
właśnie mi kebaby przyszły. Myślę, że będą dobre.
właśnie mi kebaby przyszły. Myślę, że będą dobre
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
15 kwietnia 2012, 20:56 [cytuj]
Po czymś takim można wylądować u psychiatry, szkoda,że Parker mu nie zajebał
Żenada, po prostu żenada. Diego: co mówił komentator?
limbonic powiedział/a:

Święta słowa
Święta słowa
15 kwietnia 2012, 20:58 [cytuj]
Zolter powiedział/a:

Dzisiaj Chelsea wygrała nie bez pomocy sędziego. On był absolutnie postacią dramatyczną i najgorszą dzisiaj. Zapraszamy na relację z meczu finałowego, którego na szczęście nie będzie sędziował Pan Atkinson.
Coś w tym stylu.
Dzisiaj Chelsea wygrała nie bez pomocy sędziego. On był absolutnie postacią dramatyczną i najgorszą dzisiaj. Zapraszamy na relację z meczu finałowego, którego na szczęście nie będzie sędziował Pan Atkinson. Coś w tym stylu
15 kwietnia 2012, 20:59 [cytuj]
Aha, dzieki. Coś w tym jest...
Aha, dzieki. Coś w tym jest
|<  <<  <  3  4  5  6  7    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 21 Zarejestrowanych użytkowników: 5259 Ostatnio zarejestrowany: ShadowPL

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się