Forum dyskusyjne
26 września 2012, 21:56 [cytuj]
Będzie co ogladać o 23.15
Będzie co ogladać o 23.15
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
26 września 2012, 21:57 [cytuj]
Townsend!!
Townsend!!
26 września 2012, 21:58 [cytuj]
More on the goal, @andros_townsend runs from the half way line, takes on two defenders, then cuts inside and shoots low into the net. 0-2
More on the goal, @andros_townsend runs from the half way line, takes on two defenders, then cuts inside and shoots low into the net. 0-2
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
26 września 2012, 21:59 [cytuj]
Analsi też 2-0 ...
Analsi też 2-0
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
26 września 2012, 21:59 [cytuj]
Tymczasem lazio dostaję od mojego drugiego sympatyka 2;0

Szkoda że się tak mecze ułożyły ale musiałem wybrać ważniejszy
Tymczasem lazio dostaję od mojego drugiego sympatyka 2;0 :) Szkoda że się tak mecze ułożyły ale musiałem wybrać ważniejszy :D
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
26 września 2012, 22:00 [cytuj]
Z twitterowej relacji wynika ze andros i falque sieja calkiem spory zamet dzisiaj. Brawo, 2-0 i juz spokoj o wynik
Z twitterowej relacji wynika ze andros i falque sieja calkiem spory zamet dzisiaj. Brawo, 2-0 i juz spokoj o wynik
Come On You Spurs !
26 września 2012, 22:00 [cytuj]
dobra NUFC mogłoby pomęczyć trochę MU przed sobotą.
dobra NUFC mogłoby pomęczyć trochę MU przed sobotą
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
26 września 2012, 22:02 [cytuj]
aapa powiedział/a:
dobra NUFC mogłoby pomęczyć trochę MU przed sobotą
o tym samym sobie pomyślałem :/
o tym samym sobie pomyślałem :/
Can't Smile Without You!!!
26 września 2012, 22:04 [cytuj]
pomęczyli, 2-0
pomęczyli, 2-0
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
Chcecie, to macie 2-1
Chcecie, to macie 2-1 :)
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
NUFC strzela kontaktową!!!!!!!
Ja mam nadzieję, że Liverpool drugi raz przegra z WBA.

A dwie drużyny z którymi wygraliśmy w PL ze sobą remisują.
Przy okazji MU już 2-0.
Giroud pierwszą dla Arsenalu strzelił?
Ja mam nadzieję, że Liverpool drugi raz przegra z WBA. :D A dwie drużyny z którymi wygraliśmy w PL ze sobą remisują.
Przy okazji MU już 2-0.
Giroud pierwszą dla Arsenalu strzelił? :D
LMAO
26 września 2012, 22:05 [cytuj]
Dzudolffo powiedział/a:
Chcecie, to macie 2-1
deiak7 powiedział/a:
No i gitarra

. Niech się pomęczą troszkę do końca
[quote=deiak7] NUFC strzela kontaktową!!!!!!!
Can't Smile Without You!!!
26 września 2012, 22:06 [cytuj]
anale już 3;0
anale już 3;0
26 września 2012, 22:08 [cytuj]
Ale nufc nie ma kogo pomeczyc w mulach bo w sobote to raczej nikogo z ich dzisiejszego skladu nie zobaczymy. Moga pomeczyc jedynie zuchwe fergusona po tym golu na 2-1
Ale nufc nie ma kogo pomeczyc w mulach bo w sobote to raczej nikogo z ich dzisiejszego skladu nie zobaczymy. Moga pomeczyc jedynie zuchwe fergusona po tym golu na 2-1
Come On You Spurs !
26 września 2012, 22:09 [cytuj]
Barti89 powiedział/a:
fakt
fakt
26 września 2012, 22:10 [cytuj]
Perquis dostał czerwień w meczu Betisu
Perquis dostał czerwień w meczu Betisu
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
26 września 2012, 22:11 [cytuj]
Perquis przed chwilą dostał czerwona kartkę za faul na Falcao
Perquis przed chwilą dostał czerwona kartkę za faul na Falcao :)
26 września 2012, 22:15 [cytuj]
Do tego Napoli wygrywa 3;0 i hat-tricka zalicza Cavani. Oby Romek nie otworzył swojego worka pieniędzy w zimie.
Do tego Napoli wygrywa 3;0 i hat-tricka zalicza Cavani. Oby Romek nie otworzył swojego worka pieniędzy w zimie