Forum dyskusyjne
31 października 2012, 22:21 [cytuj]
Ciekawe gdzie będzie cisnął Verts.
BTW widzę czemu Dawson nie gra w pierwszym.
Ciekawe gdzie będzie cisnął Verts.
BTW widzę czemu Dawson nie gra w pierwszym
LMAO
31 października 2012, 22:25 [cytuj]
Verts na Defensywnym pomocniku, w Ajaxie okazjonalnie też tam grał.
Verts na Defensywnym pomocniku, w Ajaxie okazjonalnie też tam grał
Offence win games, defence wins titles
31 października 2012, 22:25 [cytuj]
Fack. O dziwo Vertonghen zawinił. ^^
Fack. O dziwo Vertonghen zawinił. ^^
LMAO
31 października 2012, 22:28 [cytuj]
Bez kurwa jaj.
Bez kurwa jaj
LMAO
31 października 2012, 22:29 [cytuj]
O masz...
O masz
31 października 2012, 22:30 [cytuj]
LOOOOOOOOOL! Ale zwroty akcji. Jak ktoś nie strzeli karnego, to będzie kolejny.
No kurwa, nie ma to jak wykrakać.
LOOOOOOOOOL! Ale zwroty akcji. Jak ktoś nie strzeli karnego, to będzie kolejny.
No kurwa, nie ma to jak wykrakać
LMAO
31 października 2012, 22:33 [cytuj]
Kto strzelał tzn nie strzelił 11?
Kto strzelał tzn nie strzelił 11?
31 października 2012, 22:37 [cytuj]
Demps
Demps
31 października 2012, 22:38 [cytuj]
Dlaczego strzelał Dempsey, a nie Bale, btw - nie ma co jak sie smiac z arsenalu ...
Dlaczego strzelał Dempsey, a nie Bale, btw - nie ma co jak sie smiac z arsenalu
31 października 2012, 22:40 [cytuj]
Nie śmiej się bratku z czyjegoś wypadku :/ No nic teraz Wigan rozwalić 9:1 Jak kiedyś i się humory poprawią
Nie śmiej się bratku z czyjegoś wypadku :/ No nic teraz Wigan rozwalić 9:1 Jak kiedyś i się humory poprawią ;)
Tak to jest jak caly mecz Tottenham gra w 10 bo Sigurdssona 11 zawodnikiem nie mozna nazwać , kolejny beznadziejny wystep w barwach spurs . Falque za to znów bardzo dobrze .
Tak to jest jak caly mecz Tottenham gra w 10 bo Sigurdssona 11 zawodnikiem nie mozna nazwać , kolejny beznadziejny wystep w barwach spurs . Falque za to znów bardzo dobrze
A co do tego arsenal ma to nie wiem, że przegrali wygrany mecz. AVB kolejny pokaz taktyki - 5 obrońców czy co to było-odp.bezsens. Clint tez na razie daje ciała w THFC.
A co do tego arsenal ma to nie wiem, że przegrali wygrany mecz. AVB kolejny pokaz taktyki - 5 obrońców czy co to było-odp.bezsens. Clint tez na razie daje ciała w THFC
31 października 2012, 22:41 [cytuj]
Absolutnie nie dziwi mnie mecz i wynik. Dobry stary Tottenham powraca. czekamy teraz na horror z Wigan w końcu mamy Halloween
Absolutnie nie dziwi mnie mecz i wynik. Dobry stary Tottenham powraca. czekamy teraz na horror z Wigan w końcu mamy Halloween
31 października 2012, 22:43 [cytuj]
zajebiście nie ma co się martwic. Dempseya od początku nie lubiłem , chuja wart. Jak się prowadzi to się nie przegrywa. Dobrze dobrze nauczka na przyszłość. Niech się kurwa ligą zajmą i LE najlepiej bo psują mi nerwy taką padaczką. Ostatnie 15 minut gorsze niż cały mecz. No ale czego się spodziewać drugi skład. Brawo dla Falque dobry mecz tego chłopaka.
zajebiście nie ma co się martwic. Dempseya od początku nie lubiłem , chuja wart. Jak się prowadzi to się nie przegrywa. Dobrze dobrze nauczka na przyszłość. Niech się kurwa ligą zajmą i LE najlepiej bo psują mi nerwy taką padaczką. Ostatnie 15 minut gorsze niż cały mecz. No ale czego się spodziewać drugi skład. Brawo dla Falque dobry mecz tego chłopaka
E.F.E.N.D.I.
31 października 2012, 22:43 [cytuj]
no wyszła wielka kupa dinozaura
no wyszła wielka kupa dinozaura:tak:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
31 października 2012, 22:44 [cytuj]
To co panowie w zimie wyprzedaż:
" Przy zakupie Gylfiego i Clinta AVB gratis" ?
To co panowie w zimie wyprzedaż:
" Przy zakupie Gylfiego i Clinta AVB gratis" ? :D
31 października 2012, 22:45 [cytuj]
Lepsi byliśmy, ale frajersko znowu odpuściliśmy końcówkę. 2 gol Llorisa.
Lepsi byliśmy, ale frajersko znowu odpuściliśmy końcówkę. 2 gol Llorisa
31 października 2012, 22:46 [cytuj]
Boyd chyba wiem czemu dziadek broni jednak kiedyś musi się ograć niestety
Boyd chyba wiem czemu dziadek broni jednak kiedyś musi się ograć niestety
Niech Gylfi będzie przestrogą na następne lata, że celów Liverpoolu się po prostu nie kupuje.
I niech ktoś mi wytłumaczy jak 30 letni piłkarz z takim doświadczeniem, z tyloma meczami, golami może tak chujowo wykonać karnego. I jak zawodowiec, zgarniający grube miliony może nie potrafić dośrodkować z rożnego w pole karne? Przecież na orliku dzieci robią na podobnym poziomie.
Gdzieś miałem ten puchar, ale takie coś potrafi wkurzyć. I ostatnia sprawa: zmiany Boasa. Czy chociaż jedna przyniosła kiedyś w miarę pozytywny skutek? Zawsze przez jego zmysł taktyczny tracimy gole
Niech Gylfi będzie przestrogą na następne lata, że celów Liverpoolu się po prostu nie kupuje.
I niech ktoś mi wytłumaczy jak 30 letni piłkarz z takim doświadczeniem, z tyloma meczami, golami może tak chujowo wykonać karnego. I jak zawodowiec, zgarniający grube miliony może nie potrafić dośrodkować z rożnego w pole karne? Przecież na orliku dzieci robią na podobnym poziomie.
Gdzieś miałem ten puchar, ale takie coś potrafi wkurzyć. I ostatnia sprawa: zmiany Boasa. Czy chociaż jedna przyniosła kiedyś w miarę pozytywny skutek? Zawsze przez jego zmysł taktyczny tracimy gole :D
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
Dempsey się kurwa nadaje do tarcia chrzanu kolanami. Nie dość ze chujowo cały mecz gra to jeszcze kurwa 100% jedynastki nie umie wykorzystać. Po jakiego ciorta go kupowaliśmy.Zepsuł mi nerwy.
Dempsey się kurwa nadaje do tarcia chrzanu kolanami. Nie dość ze chujowo cały mecz gra to jeszcze kurwa 100% jedynastki nie umie wykorzystać. Po jakiego ciorta go kupowaliśmy.Zepsuł mi nerwy
E.F.E.N.D.I.