Forum dyskusyjne
24 września 2013, 22:40 [cytuj]
Alez mecz i to niby drugim skladem. Na prawde jestesmy mocni w tym sezonie, Defoe strzela jak na zawolanie, ciekawe co w sobote zrobi AVB :>
Alez mecz i to niby drugim skladem. Na prawde jestesmy mocni w tym sezonie, Defoe strzela jak na zawolanie, ciekawe co w sobote zrobi AVB :>
Holtby asysta?

Andre widać z twarzy że dusi w sobie radość

jest z czego się cieszyć
Holtby asysta? :X Andre widać z twarzy że dusi w sobie radość :P jest z czego się cieszyć
Fajny mecz, piękny wynik

Holtby się rozkręca
Fajny mecz, piękny wynik :ok: Holtby się rozkręca :ok:
24 września 2013, 22:41 [cytuj]
luk19 powiedział/a:
Walker gral w niedziele caly mecz to teraz dostaje odpoczynek, to samo Paulinho. Nie ogladam meczu, znam tylko suchy wynik, ale to logiczne. Mam pytanie do tych co ogladaja mecz czy obylo sie bez kontuzji bo to przed meczem z chelsea najwazniejsze ??
Wszystko w jak najlepszym porządku, Chadli po kontce również wygląda imponująco
Wszystko w jak najlepszym porządku, Chadli po kontce również wygląda imponująco
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
24 września 2013, 22:43 [cytuj]
nice, graliśmy pewnie i dobrze, jak tu nie patrzeć optymistycznie na ten sezon ...
nice, graliśmy pewnie i dobrze, jak tu nie patrzeć optymistycznie na ten sezon ... :)
24 września 2013, 22:43 [cytuj]
naprawdę mamy patent na AV

oglądałem tylko pierwszą połowę. Co tam Holtby odwalił, że tak o nim mowa ciągle?
naprawdę mamy patent na AV :D oglądałem tylko pierwszą połowę. Co tam Holtby odwalił, że tak o nim mowa ciągle? :rotfl:
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
24 września 2013, 22:44 [cytuj]
Marcin108 powiedział/a:

oglądałem tylko pierwszą połowę. Co tam Holtby odwalił, że tak o nim mowa ciągle?
3 asysty
3 asysty :)
24 września 2013, 22:44 [cytuj]
Marcin108 powiedział/a:

W sumie to nic, ot trzy asysty.
W sumie to nic, ot trzy asysty
Offence win games, defence wins titles
24 września 2013, 22:45 [cytuj]
A tak na niego jechaliście. Broniłem go z Rafem jak własną Matkę no i w końcu odpalił jak chińska petarda!
A tak na niego jechaliście. Broniłem go z Rafem jak własną Matkę no i w końcu odpalił jak chińska petarda!
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
24 września 2013, 22:48 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
W sumie to nic, ot trzy asysty
Od początku sezonu widać, że Holtby świetnie się rozumie z JD. AVB będzie miał spory ból głowy ze skompletowaniem jedenastki na Chelsea. Najważniejsze, że dzisiaj obyło się bez kontuzji i że znowu zachowaliśmy czyste konto
Od początku sezonu widać, że Holtby świetnie się rozumie z JD. AVB będzie miał spory ból głowy ze skompletowaniem jedenastki na Chelsea. Najważniejsze, że dzisiaj obyło się bez kontuzji i że znowu zachowaliśmy czyste konto :brawo:
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
24 września 2013, 22:49 [cytuj]
ja też w niego wierzyłem bo oglądałem niemiecką lige i wiedziałem na co go stać, a po za tym kto w styczniu od razu odpala w nowej drużynie?? dlatego teraz możemy podziwiać jego umiejętności
ja też w niego wierzyłem bo oglądałem niemiecką lige i wiedziałem na co go stać, a po za tym kto w styczniu od razu odpala w nowej drużynie?? dlatego teraz możemy podziwiać jego umiejętności
24 września 2013, 22:56 [cytuj]
Widziałem tylko końcówkę meczu i dwie bramki

ale 4-0 i na czysto z tyłu NICE.:d
Widziałem tylko końcówkę meczu i dwie bramki :D ale 4-0 i na czysto z tyłu NICE.:d
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
24 września 2013, 22:59 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:
w Schalke grał super. Aż się zdziwiłem, że zdecydował się na przyjście do nas, tam miał ugruntowaną pozycję, dzisiaj z Draxlerem i Farfanem by wymiatali. Ale mam nadzieję, że AVB będzie dawał mu więcej szans w lidze, zresztą Defoe też na to zasługuje. Myślę jednak, że akurat na Chelsea, Soldado to lepsze rozwiązanie.
w Schalke grał super. Aż się zdziwiłem, że zdecydował się na przyjście do nas, tam miał ugruntowaną pozycję, dzisiaj z Draxlerem i Farfanem by wymiatali. Ale mam nadzieję, że AVB będzie dawał mu więcej szans w lidze, zresztą Defoe też na to zasługuje. Myślę jednak, że akurat na Chelsea, Soldado to lepsze rozwiązanie
24 września 2013, 23:00 [cytuj]
P I Ę K N I E - 0-4 ... i jak sobie pomyślę, że jeszcze Azza dojdzie niedługo po kontuzji to mi się sama gęba cieszy
bravo Spurs!
p.s. - szkoda, że te derby na ES nie są w tą sobotę
P I Ę K N I E - 0-4 ... i jak sobie pomyślę, że jeszcze Azza dojdzie niedługo po kontuzji to mi się sama gęba cieszy :D
bravo Spurs!
p.s. - szkoda, że te derby na ES nie są w tą sobotę :mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
24 września 2013, 23:02 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=MchggUT5YUk&desktop_uri=%
2Fwatch%3Fv%3DMchggUT5YUk%26feature%3Dyoutu.be&app=
desktop
Lewis Holtby jest na tyle dobry, że serwuję Dofoe bramki na dyńkę. To jest dopiero sztuka.
http://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=MchggUT5YUk&desktop_uri=%
2Fwatch%3Fv%3DMchggUT5YUk%26feature%3Dyoutu.be&app=
desktop
Lewis Holtby jest na tyle dobry, że serwuję Dofoe bramki na dyńkę. To jest dopiero sztuka
24 września 2013, 23:05 [cytuj]
Zajebisty mecz Holtby'ego. Nie tyle dobrze co rozumie się z Defoe, ale także z Lamelą, razem przeprowadzili akcję, podobną jak z Cardiff z tym, że w środku pola no i uderzenie Erika bramkarz niestety wybronił. 3 asysty Lewisa, no no. Eriksen może zacząć się bać bo jak widać Holtby będzie walczył o pierwszy skład. Brawo dla Defoe, skuteczniejszy od Soldado, mam wrażenie, że z Cardiff by coś ustrzelił w przeciwieństwie do Soldado. Paulinho od początku bardzo dobry, świetny box to box.
Zajebisty mecz Holtby'ego. Nie tyle dobrze co rozumie się z Defoe, ale także z Lamelą, razem przeprowadzili akcję, podobną jak z Cardiff z tym, że w środku pola no i uderzenie Erika bramkarz niestety wybronił. 3 asysty Lewisa, no no. Eriksen może zacząć się bać bo jak widać Holtby będzie walczył o pierwszy skład. Brawo dla Defoe, skuteczniejszy od Soldado, mam wrażenie, że z Cardiff by coś ustrzelił w przeciwieństwie do Soldado. Paulinho od początku bardzo dobry, świetny box to box
24 września 2013, 23:09 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
P I Ę K N I E - 0-4 ... i jak sobie pomyślę, że jeszcze Azza dojdzie niedługo po kontuzji to mi się sama gęba cieszy
bravo Spurs!
p.s. - szkoda, że te derby na ES nie są w tą sobotę

Nie wiem Rafo jak to wszystko AVB chce poustawiać. Mamy dwóch nominalnych prawych pomocników: Lennon i Lamela, środek to fantastyczny dziś LH14 i Eriksen i od biedy Siggy oraz Androsa i Nacera na lewej. Weź bądź tu mądry.
Nie wiem Rafo jak to wszystko AVB chce poustawiać. Mamy dwóch nominalnych prawych pomocników: Lennon i Lamela, środek to fantastyczny dziś LH14 i Eriksen i od biedy Siggy oraz Androsa i Nacera na lewej. Weź bądź tu mądry
24 września 2013, 23:12 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Zajebisty mecz Holtby'ego. Nie tyle dobrze co rozumie się z Defoe, ale także z Lamelą, razem przeprowadzili akcję, podobną jak z Cardiff z tym, że w środku pola no i uderzenie Erika bramkarz niestety wybronił. 3 asysty Lewisa, no no. Eriksen może zacząć się bać bo jak widać Holtby będzie walczył o pierwszy skład. Brawo dla Defoe, skuteczniejszy od Soldado, mam wrażenie, że z Cardiff by coś ustrzelił w przeciwieństwie do Soldado. Paulinho od początku bardzo dobry, świetny box to box
Lewis świetny również w odbiorze i destrukcji. To taka mała osa, która ni stąd ni zowąt się pojawia i gryzie tak, że przeciwnik traci piłę lub popełnia błąd. Koleś ma charakter jak Sandro.
Lewis świetny również w odbiorze i destrukcji. To taka mała osa, która ni stąd ni zowąt się pojawia i gryzie tak, że przeciwnik traci piłę lub popełnia błąd. Koleś ma charakter jak Sandro
24 września 2013, 23:19 [cytuj]
Szczególnie było widać jego odbiór i zadziorność w ostatniej akcji na 4-0 dla nas.

, mamy naprawdę wyrównany skład.
Szczególnie było widać jego odbiór i zadziorność w ostatniej akcji na 4-0 dla nas. :brawo: , mamy naprawdę wyrównany skład
24 września 2013, 23:34 [cytuj]
No to jak panowie widzicie naszą ofensywną czwórkę na Chelsea? Czy widzicie możliwość gry Eriksena i Lewisa w jednym składzie.
Kto na skrzydło?
No to jak panowie widzicie naszą ofensywną czwórkę na Chelsea? Czy widzicie możliwość gry Eriksena i Lewisa w jednym składzie.
Kto na skrzydło?