Forum dyskusyjne
30 października 2013, 22:28 [cytuj]
Dogrywka
Dogrywka :glupek:
Jego czas już się skończył w poprzednim sezonie. Ten tylko to potwierdza. Wiecie co się dzieje z takimi piłkarzami? Opuszczają klub. On nie dość że gra jedno wielkie gówno to oczekuje pierwszej jedenastki

Jakby należała mu się z urzedu. Ten człowiek nie ma za grosz wstydu
Jego czas już się skończył w poprzednim sezonie. Ten tylko to potwierdza. Wiecie co się dzieje z takimi piłkarzami? Opuszczają klub. On nie dość że gra jedno wielkie gówno to oczekuje pierwszej jedenastki :wysmiewacz: Jakby należała mu się z urzedu. Ten człowiek nie ma za grosz wstydu
Bale właśnie strzelił 2. gola
Przepraszam za spam pod tym tematem co nie trzeba, ale tutaj 1. gol
http://www.sport.net/Video/real-madrid-sevilla-1-0-gol-gareth-bale-13_16036
Bale właśnie strzelił 2. gola :)
Przepraszam za spam pod tym tematem co nie trzeba, ale tutaj 1. gol :brawo:
http://www.sport.net/Video/real-madrid-sevilla-1-0-gol-gareth-bale-13_16036
30 października 2013, 22:29 [cytuj]
Sędzia dziś wszystko gwiżdże na korzyść Hull. WSZYSTKO. Nawet faul na Defoe dla nich odgwizdał.
Sędzia dziś wszystko gwiżdże na korzyść Hull. WSZYSTKO. Nawet faul na Defoe dla nich odgwizdał
30 października 2013, 22:30 [cytuj]
ale padaka ja pierdole
ale padaka ja pierdole
30 października 2013, 22:33 [cytuj]
Defoe zenada
Defoe zenada
30 października 2013, 22:34 [cytuj]
Diego powiedział/a:
Chyba żartujesz. Defoe to legenda klubu i świetny pilkarz. W tym sezonie ma już 7 goli, mimo że bardzo mało grał. Założę się, że gdyby dostał wiecej szans w lidze, to by je wykorzystał
To chyba ty żartujesz? Z kim? W jakich rozgrywkach? No i teraz widzisz, mam rację. Pozdrawiam
To chyba ty żartujesz? Z kim? W jakich rozgrywkach? No i teraz widzisz, mam rację. Pozdrawiam
30 października 2013, 22:37 [cytuj]
Nigdy nie zrozumiem, dlaczego mający świetny strzał z dystansu Dembele, rzadko decyduje się na takie próby...
Nigdy nie zrozumiem, dlaczego mający świetny strzał z dystansu Dembele, rzadko decyduje się na takie próby... :bezradny:
30 października 2013, 22:38 [cytuj]
juz widzialem pilke w siatce
juz widzialem pilke w siatce
30 października 2013, 22:38 [cytuj]
Obywatel Kane chciał przebić Gylfiego ,wielka szkoda że nie wpadło.
Obywatel Kane chciał przebić Gylfiego ,wielka szkoda że nie wpadło
30 października 2013, 22:39 [cytuj]
Strzał Lameli z wolnego i zewnętrzne spojenie Kane'a, NIE JEST ŹLE.
Strzał Lameli z wolnego i zewnętrzne spojenie Kane'a, NIE JEST ŹLE
30 października 2013, 22:40 [cytuj]
Niestety wystawienie dziś Friedela może nas kosztować punkty z Evertonem
Niestety wystawienie dziś Friedela może nas kosztować punkty z Evertonem :(
30 października 2013, 22:40 [cytuj]
Z taką grą, kiedy to Spurs w tak silnym składzie u siebie nie potrafią wygrać z 2 garniturem Hull, nie ma co szukać top4. Chelsea miażdzy, Arsenal miażdży, City miażdży, Liverpool jest na fali. 0 skuteczności i jakaś pseudo tiki - taka. Gdzie siła uderzeniowa, która na papierze jest ogromna. To chyba pytanie do AVB.
Z taką grą, kiedy to Spurs w tak silnym składzie u siebie nie potrafią wygrać z 2 garniturem Hull, nie ma co szukać top4. Chelsea miażdzy, Arsenal miażdży, City miażdży, Liverpool jest na fali. 0 skuteczności i jakaś pseudo tiki - taka. Gdzie siła uderzeniowa, która na papierze jest ogromna. To chyba pytanie do AVB
30 października 2013, 22:41 [cytuj]
Walker, Paulinho, Vert, Dembele po 120 minut ... z pewnością to cudowna wiadomość przed trudnym spotkaniem z Evertonem -_-
Walker, Paulinho, Vert, Dembele po 120 minut ... z pewnością to cudowna wiadomość przed trudnym spotkaniem z Evertonem -_-
Mateuszek powiedział/a:
Weź koleś w ogóle wyjdź i poczytaj, potem oceniaj zawodników.
Policzyłem w czasie gry w Naszych barwach 152 gole, z reprą liczyłyłem, i powiedz mi chłopczyku teraz, to jest gracz słaby, wybaczcie, chujowy?
Weź koleś w ogóle wyjdź i poczytaj, potem oceniaj zawodników.
Policzyłem w czasie gry w Naszych barwach 152 gole, z reprą liczyłyłem, i powiedz mi chłopczyku teraz, to jest gracz słaby, wybaczcie, chujowy?
Offence win games, defence wins titles
Mateuszek powiedział/a:
Tak. Wprowadźmy Soldado, który był 2 razy wiecej czasu na boisku, a z gry strzelił gole Norwich i Dinamo Tbilisi. Chyba oglądasz mecze Spurs od zeszłego sezonu. Na Defoe wszyscy psioczą, ale prawda jest taka, że jest legendą, nie raz ratował nam dupę i wszyscy go szanujemy. Więc zanim coś napiszesz, to przemyśl to dwa razy. Bo nazwanie Defoe "koniem trojańskim" to chyba przegięcie.
Tak. Wprowadźmy Soldado, który był 2 razy wiecej czasu na boisku, a z gry strzelił gole Norwich i Dinamo Tbilisi. Chyba oglądasz mecze Spurs od zeszłego sezonu. Na Defoe wszyscy psioczą, ale prawda jest taka, że jest legendą, nie raz ratował nam dupę i wszyscy go szanujemy. Więc zanim coś napiszesz, to przemyśl to dwa razy. Bo nazwanie Defoe "koniem trojańskim" to chyba przegięcie
30 października 2013, 22:42 [cytuj]
Boyd powiedział/a:
Niestety wystawienie dziś Friedela może nas kosztować punkty z Evertonem
No bez przesady, pewnie pół składu albo lepiej wymienimy w porównaniu z dzisiejszym, a na dodatek gramy z nimi dopiero w niedzielę. Jest cały czwartek, piątek i sobota na regenerację sił.
No bez przesady, pewnie pół składu albo lepiej wymienimy w porównaniu z dzisiejszym, a na dodatek gramy z nimi dopiero w niedzielę. Jest cały czwartek, piątek i sobota na regenerację sił
FanSpurs powiedział/a:
Z taką grą, kiedy to Spurs w tak silnym składzie u siebie nie potrafią wygrać z 2 garniturem Hull, nie ma co szukać top4. Chelsea miażdzy, Arsenal miażdży, City miażdży, Liverpool jest na fali. 0 skuteczności i jakaś pseudo tiki - taka. Gdzie siła uderzeniowa, która na papierze jest ogromna. To chyba pytanie do AVB
od dawna grało nam się lepiej z mocniejszymi rywalami, nie wiem dlaczego tak jest, być może nasi gracze się wtedy bardziej mobilizują, liczę ze w tym sezonie będzie podobnie, a z tymi słabszymi jakoś się uporamy..
od dawna grało nam się lepiej z mocniejszymi rywalami, nie wiem dlaczego tak jest, być może nasi gracze się wtedy bardziej mobilizują, liczę ze w tym sezonie będzie podobnie, a z tymi słabszymi jakoś się uporamy
Diego powiedział/a:
Bale właśnie strzelił 2. gola

Przepraszam za spam pod tym tematem co nie trzeba, ale tutaj 1. gol
http://www.sport.net/Video/real-madrid-sevilla-1-0-gol-gareth-bale-13_16036[/quote] przestań z tym Balem spamowac kogo to obchodzi albo daj to na odpowiedni wątek
przestań z tym Balem spamowac kogo to obchodzi albo daj to na odpowiedni wątek
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Weź koleś w ogóle wyjdź i poczytaj, potem oceniaj zawodników
tzn? A ty ślepy jestteś? Statystyk nie widzisz/
tzn? A ty ślepy jestteś? Statystyk nie widzisz/
ankieta
Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
5 oddanych głosów
archiwum ankiet
Użytkownicy online:
Gości online: 18
Zarejestrowanych użytkowników:
5259
Ostatnio zarejestrowany:
ShadowPL