Forum dyskusyjne
18 grudnia 2013, 19:51 [cytuj]
Lloris; Walker, Chiriches, Capoue, Rose; Lennon, Dembele, Sigurdsson, Townsend; Adebayor, Defoe. #THFC #COYS
No tak, w przypadku kontuzji wszystkich obrońców, najelpszą obroną jest atak

.
Jestem mega ciekawy tego meczu.
Lloris; Walker, Chiriches, Capoue, Rose; Lennon, Dembele, Sigurdsson, Townsend; Adebayor, Defoe. #THFC #COYS
No tak, w przypadku kontuzji wszystkich obrońców, najelpszą obroną jest atak :D.
Jestem mega ciekawy tego meczu
18 grudnia 2013, 19:52 [cytuj]
W końcu dwójka napastników ! Już Sherwood zrobił na mnie pozytywne wrażenie, czyli wracamy do 4-4-2
W końcu dwójka napastników ! Już Sherwood zrobił na mnie pozytywne wrażenie, czyli wracamy do 4-4-2 :)
18 grudnia 2013, 19:52 [cytuj]
Kyle Walker captains the team tonight.
Kyle Walker captains the team tonight
18 grudnia 2013, 19:53 [cytuj]
Dodam iż to Kyle Walker będzie pełnił funkcję kapitana.
Dodam iż to Kyle Walker będzie pełnił funkcję kapitana
18 grudnia 2013, 19:54 [cytuj]
Liczę na to , że w drugiej połowie soldado + adebayor znajdą się na szpicy . Jeśli padłby dzisiaj wynik ~~ 2:0 - 3:0 to śmiało można nie szukać trenera

Liczę na sherwooda jako drugiego matteo
Liczę na to , że w drugiej połowie soldado + adebayor znajdą się na szpicy . Jeśli padłby dzisiaj wynik ~~ 2:0 - 3:0 to śmiało można nie szukać trenera :) Liczę na sherwooda jako drugiego matteo :P
18 grudnia 2013, 19:57 [cytuj]
Też nie rozumiem tej fascynacji 4-4-2. Aczkolwiek Raku mógł byś pokazać choć trochę wiary i optymizmu. AVB już nie wróci, a koguty grają nadal. Kibicujemy drużynie a nie trenerowi.
Też nie rozumiem tej fascynacji 4-4-2. Aczkolwiek Raku mógł byś pokazać choć trochę wiary i optymizmu. AVB już nie wróci, a koguty grają nadal. Kibicujemy drużynie a nie trenerowi
18 grudnia 2013, 19:58 [cytuj]
Szkoda braku Lameli
Szkoda braku Lameli
18 grudnia 2013, 19:59 [cytuj]
Subs: Friedel, Soldado, Holtby, Chadli, Eriksen, Fryers, Fredericks
Hmmm, co z Lamelą ?
Subs: Friedel, Soldado, Holtby, Chadli, Eriksen, Fryers, Fredericks
Hmmm, co z Lamelą ?
18 grudnia 2013, 19:59 [cytuj]
"Kontuzjowany" Adebayor, którego widzieliśmy od sierpnia tylko kilkanaście minut w pierwszym składzie

Widać, czyją zasługą była ta "kontuzja". Mam nadzieję, że mimo braku ogrania Adebayor będzie głodny gry i wykaże się sporą determinacją. Nie mogłem się doczekać, kiedy go zobaczę.
"Kontuzjowany" Adebayor, którego widzieliśmy od sierpnia tylko kilkanaście minut w pierwszym składzie ;P Widać, czyją zasługą była ta "kontuzja". Mam nadzieję, że mimo braku ogrania Adebayor będzie głodny gry i wykaże się sporą determinacją. Nie mogłem się doczekać, kiedy go zobaczę
18 grudnia 2013, 20:04 [cytuj]
Przemas1988 powiedział/a:
Szkoda braku Lameli
szykuje się do desantu ... do QPR - niech się ogra i poćwiczy na siłowni to może coś z niego będzie
szykuje się do desantu ... do QPR - niech się ogra i poćwiczy na siłowni to może coś z niego będzie
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
18 grudnia 2013, 20:06 [cytuj]
Townsend znowu bedzie irytowal pewnie...
Townsend znowu bedzie irytowal pewnie
18 grudnia 2013, 20:09 [cytuj]
Przemas1988 powiedział/a:
Townsend znowu bedzie irytowal pewnie
Przecież na lewej stronie Townsend gra przyzwoicie. A Sherwood to nie AVB, żeby zamieniać ich pozycjami.
Przecież na lewej stronie Townsend gra przyzwoicie. A Sherwood to nie AVB, żeby zamieniać ich pozycjami
18 grudnia 2013, 20:11 [cytuj]
Musze przyznać że jestem pod wielkim wrażeniem tego składu. Chyba żaden trener by się pod coś takiego nie przygotował.
Musze przyznać że jestem pod wielkim wrażeniem tego składu. Chyba żaden trener by się pod coś takiego nie przygotował
18 grudnia 2013, 20:11 [cytuj]
Sigi chyba pierwszy raz u nas na środku, a jest u nas jeśli sie nie myle 2 sezon
widać jak poważnie Ade jest kontuzjowany...
Jak patrze na skład jest kilka + tak jak i -, dlatego licze ze przyjdzie naprawdę doświadczony trener
Sigi chyba pierwszy raz u nas na środku, a jest u nas jeśli sie nie myle 2 sezon
widać jak poważnie Ade jest kontuzjowany...
Jak patrze na skład jest kilka + tak jak i -, dlatego licze ze przyjdzie naprawdę doświadczony trener
18 grudnia 2013, 20:15 [cytuj]
Skład jak najbardziej na +
Cieszy mnie ustawienie Ade+Defoe bo wróży to powrót do dobrego stylu gry, jaki Tottenham prezentował jakiś czas temu... jeszcze kilka miechów temu...
Skład jak najbardziej na +
Cieszy mnie ustawienie Ade+Defoe bo wróży to powrót do dobrego stylu gry, jaki Tottenham prezentował jakiś czas temu... jeszcze kilka miechów temu
18 grudnia 2013, 20:18 [cytuj]
a gdzie Lamela?
a gdzie Lamela? :(
18 grudnia 2013, 20:24 [cytuj]
raku powiedział/a:
W końcu każdy europejski potentat w dzisiejszych czasach gra 4-4-2. Skład układany tylko i wyłącznie pod to, żeby Adebayor wrócił do drużyny. Brak defensywnego pomocnika, no ale to nie AVB, więc teraz byle trenerowi wybaczy się wszystko

A skąd miał go wziąć super ekspercie? Sandro kontuzja, Paulinho czerwień. Popisałeś się
A skąd miał go wziąć super ekspercie? Sandro kontuzja, Paulinho czerwień. Popisałeś się :brawo:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
18 grudnia 2013, 20:25 [cytuj]
Holtby za Siga i skład lodzio miodzio.. ale jestem ciekaw co dzisiaj pokażą te nasze koguty. COYS!!!!!
Holtby za Siga i skład lodzio miodzio.. ale jestem ciekaw co dzisiaj pokażą te nasze koguty. COYS!!!!!
Jesteśmy królami z White Hart Lane!