Forum dyskusyjne
18 grudnia 2013, 21:17 [cytuj]
Stoke-United przerwane, ciekawe czemu
18 grudnia 2013, 21:21 [cytuj]
Arcz powiedział/a:
oberwanie chmury
oberwanie chmury :tak:
18 grudnia 2013, 21:23 [cytuj]
Koniec przerwy, już grają.
Koniec przerwy, już grają
COYS!
18 grudnia 2013, 21:26 [cytuj]
Ade.. jakby do tramwaju wsiadał -,-
Ade.. jakby do tramwaju wsiadał -,-
18 grudnia 2013, 21:27 [cytuj]
Defoł jakiś taki przygaszony
Defoł jakiś taki przygaszony
18 grudnia 2013, 21:29 [cytuj]
Mógłby ktoś streścić, co się działo do tej pory? Już zauważyłem po komentarzach, że nowoczesna tiki taka chyba skończyła swoją karierę na WHL
Mógłby ktoś streścić, co się działo do tej pory? Już zauważyłem po komentarzach, że nowoczesna tiki taka chyba skończyła swoją karierę na WHL :kotek:
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
18 grudnia 2013, 21:30 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Mógłby ktoś streścić, co się działo do tej pory? Już zauważyłem po komentarzach, że nowoczesna tiki taka chyba skończyła swoją karierę na WHL

w skrócie, dobrze gramy, stwarzamy sytuacje, był okres że siedzieliśmy na nich totalnie, póki co brakuje tylko bramki, Ade bardzo zaangażowany w gre, cięzko na kogoś narzekać, może Siggi mało widoczny
w skrócie, dobrze gramy, stwarzamy sytuacje, był okres że siedzieliśmy na nich totalnie, póki co brakuje tylko bramki, Ade bardzo zaangażowany w gre, cięzko na kogoś narzekać, może Siggi mało widoczny
18 grudnia 2013, 21:31 [cytuj]
no nie do konca koniec, dalej tak klepią
Sigi mało co widoczny, a Defołek to co zwykle
no nie do konca koniec, dalej tak klepią
Sigi mało co widoczny, a Defołek to co zwykle
18 grudnia 2013, 21:33 [cytuj]
Nudny mecz
Nudny mecz
nie wiem czy to koniec nowoczesnej tikitaki ALE przynajmniej czasami jesteśmy w polu karnym przeciwnika co rzadko się zdarzało ostatnimi czasy
http://firstrownow.eu/watch/228222/4/watch-tottenham-hotspur-vs-west-ham-united.html
tutaj chyba najlepsza jakość z tych co widziałem, z tym że nakładają się na siebie dwa komentarze: angielski i jakiś arabaski
nie wiem czy to koniec nowoczesnej tikitaki ALE przynajmniej czasami jesteśmy w polu karnym przeciwnika co rzadko się zdarzało ostatnimi czasy :D
http://firstrownow.eu/watch/228222/4/watch-tottenham-hotspur-vs-west-ham-united.html
tutaj chyba najlepsza jakość z tych co widziałem, z tym że nakładają się na siebie dwa komentarze: angielski i jakiś arabaski :D
nie wiem czy to koniec nowoczesnej tikitaki ALE przynajmniej czasami jesteśmy w polu karnym przeciwnika co rzadko się zdarzało ostatnimi czasy
tutaj chyba najlepsza jakość z tych co widziałem, z tym że nakładają się na siebie dwa komentarze: angielski i jakiś arabaski
nie wiem czy to koniec nowoczesnej tikitaki ALE przynajmniej czasami jesteśmy w polu karnym przeciwnika co rzadko się zdarzało ostatnimi czasy :D
tutaj chyba najlepsza jakość z tych co widziałem, z tym że nakładają się na siebie dwa komentarze: angielski i jakiś arabaski :D
18 grudnia 2013, 21:34 [cytuj]
Wreszcie do mnie dotarło, że AVB jest przegenialnym strategiem. Żaden trener na świecie nie potrafiłby zarobić 16,5 mln w ciągu 2 lat
Wreszcie do mnie dotarło, że AVB jest przegenialnym strategiem. Żaden trener na świecie nie potrafiłby zarobić 16,5 mln w ciągu 2 lat :kotek:
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
E tam, typowo angielski futbol. Piła na skrzydło, wrzuta i niech ktoś dołoży noge. Najstarsza taktyka świata. W sumie, co miał Tim wymyślić po dwóch dniach z drużyną.
E tam, typowo angielski futbol. Piła na skrzydło, wrzuta i niech ktoś dołoży noge. Najstarsza taktyka świata. W sumie, co miał Tim wymyślić po dwóch dniach z drużyną
Może gramy trochę szybciej, żywiej ale co z tego skoro oddaliśmy 1 celny strzał? Jak dla mnie, to oprócz pierwszych kilku minut, w których cisnęliśmy ostro, wyglądało to mniej więcej jak za Boasa... Sigurdsson do zmiany, Defoe chyba też dzisiaj szału nie zrobi... Śmierdzi mi bezbramkowym remisem, jeśli dalej tak będziemy grać.
Może gramy trochę szybciej, żywiej ale co z tego skoro oddaliśmy 1 celny strzał? Jak dla mnie, to oprócz pierwszych kilku minut, w których cisnęliśmy ostro, wyglądało to mniej więcej jak za Boasa... Sigurdsson do zmiany, Defoe chyba też dzisiaj szału nie zrobi... Śmierdzi mi bezbramkowym remisem, jeśli dalej tak będziemy grać
18 grudnia 2013, 21:39 [cytuj]
W miarę dobrze się to oglądało- przez pierwsze 10 min- mogliśmy z 2 strzelić, ale JD po staremu - za każdego treneiro będzie partolił. Wreszcie jakieś rozgrywanie przed polem karnym!
W miarę dobrze się to oglądało- przez pierwsze 10 min- mogliśmy z 2 strzelić, ale JD po staremu - za każdego treneiro będzie partolił. Wreszcie jakieś rozgrywanie przed polem karnym!
18 grudnia 2013, 21:39 [cytuj]
raku powiedział/a:
W sumie, co miał wymyślić, jak on innego futbolu nie zna

a skąd Ty wiesz co on zna?
a skąd Ty wiesz co on zna? :)
18 grudnia 2013, 21:40 [cytuj]
Chciałbym zobaczyć Soldado z Ade w drugiej połowie, Defoe nigdy nie nadawał się do klepki. Najlepsza zaleta Defoe jest że zawsze strzelał bramki, teraz tego nie robi, a grać klepką na małej przestrzeni nie potrafi. Myślę, że Eriksen mógłby grać tak jak kiedyś VdV, albo Soldado nie spróbuje. Widać było jak Hiszpan się ślinił widząc co dzieje się pod bramką West Hamu
Chciałbym zobaczyć Soldado z Ade w drugiej połowie, Defoe nigdy nie nadawał się do klepki. Najlepsza zaleta Defoe jest że zawsze strzelał bramki, teraz tego nie robi, a grać klepką na małej przestrzeni nie potrafi. Myślę, że Eriksen mógłby grać tak jak kiedyś VdV, albo Soldado nie spróbuje. Widać było jak Hiszpan się ślinił widząc co dzieje się pod bramką West Hamu ;)
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
18 grudnia 2013, 21:42 [cytuj]
raku powiedział/a:
W sumie, co miał wymyślić, jak on innego futbolu nie zna
A Ty się czepiałeś przeciwników AVB że widzą tylko jego złą stronę
A Ty się czepiałeś przeciwników AVB że widzą tylko jego złą stronę :bezradny:
Offence win games, defence wins titles