Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

1  2  3  4  5    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Angielski puchary » Arsenal - Tottenham
4 stycznia 2014, 17:21 [cytuj]
Our line-up - Lloris; Walker, Chiriches, Dawson, Rose; Lennon, Bentaleb, Dembele, Eriksen; Adebayor, Soldado.

Our subs - Friedel, Fredericks, Fryers, Capoue, Chadli, Kane, Obika.
Our line-up - Lloris; Walker, Chiriches, Dawson, Rose; Lennon, Bentaleb, Dembele, Eriksen; Adebayor, Soldado. Our subs - Friedel, Fredericks, Fryers, Capoue, Chadli, Kane, Obika
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
4 stycznia 2014, 17:22 [cytuj]
Piękny składzik, ciekawe jak spisze się Bentaleb w podstawie.
Piękny składzik, ciekawe jak spisze się Bentaleb w podstawie
4 stycznia 2014, 17:23 [cytuj]
Our subs - Friedel, Fredericks, Fryers, Capoue, Chadli, Kane, Obika
Our subs - Friedel, Fredericks, Fryers, Capoue, Chadli, Kane, Obika
4 stycznia 2014, 17:23 [cytuj]
Za to kiepska ławka rezerwowych.
Za to kiepska ławka rezerwowych
4 stycznia 2014, 17:24 [cytuj]
Obika jest dalej u nas? Myślałem, że go sprzedaliśmy do League 1 czy gdzieś z podobnym poziomem.
Obika jest dalej u nas? Myślałem, że go sprzedaliśmy do League 1 czy gdzieś z podobnym poziomem
LMAO
4 stycznia 2014, 17:24 [cytuj]
No z ławki to nie ma kim postraszyć...
No z ławki to nie ma kim postraszyć
4 stycznia 2014, 17:27 [cytuj]
Fabiański - Sagna, Koscielny, Vermaelen, Monreal - Arteta, Wilshere - Gnabry, Rosicky, Cazorla - Walcott.

Özil na ławce.
Fabiański - Sagna, Koscielny, Vermaelen, Monreal - Arteta, Wilshere - Gnabry, Rosicky, Cazorla - Walcott. Özil na ławce
4 stycznia 2014, 17:28 [cytuj]
Przy 11 kontuzjowanych zawodnikach ławka nie może być dobra. Swoją drogą troche za dużo tych kontuzji nawet na tak dużo liczbe meczy. Czyżby AVB zawalił przygotowanie do sezonu ??
Przy 11 kontuzjowanych zawodnikach ławka nie może być dobra. Swoją drogą troche za dużo tych kontuzji nawet na tak dużo liczbe meczy. Czyżby AVB zawalił przygotowanie do sezonu ??
4 stycznia 2014, 17:29 [cytuj]
Tylko jedna zmiana w porównaniu do środowego meczu, mam nadzieję, że są wypoczęci bo to łatwy mecz nie będzie. Jeśli Ade, Soldado, Eriksen i Lennon zagrają jak z MU to jakieś bramki na pewno wpadną. No i trzeba liczyć, że Rose poprawi swoją grę, a Eriksen bardziej będzie go wspomagał.
Tylko jedna zmiana w porównaniu do środowego meczu, mam nadzieję, że są wypoczęci bo to łatwy mecz nie będzie. Jeśli Ade, Soldado, Eriksen i Lennon zagrają jak z MU to jakieś bramki na pewno wpadną. No i trzeba liczyć, że Rose poprawi swoją grę, a Eriksen bardziej będzie go wspomagał
4 stycznia 2014, 17:29 [cytuj]
Czyżby Lamela coś negocjował?
4 stycznia 2014, 17:30 [cytuj]
Bentaleb zagrał dobrze w meczach z Saints,WBA i MU.
Dziś zasłużenie dostaje szansę
Bentaleb zagrał dobrze w meczach z Saints,WBA i MU. Dziś zasłużenie dostaje szansę
4 stycznia 2014, 17:31 [cytuj]
Lamela kontuzja
Lamela kontuzja
4 stycznia 2014, 17:31 [cytuj]
kubaem powiedział/a:

Gdzieś czytałem, że Sherwood nie może z niego skorzystać, bo dołączył do szpitala w drużynie.

EDIT: Jest i cytat Tima:
"He needs time for me to recognise what he can do, what he can produce and when I get the comfort in him then he will play, but he is injured at the moment."
Gdzieś czytałem, że Sherwood nie może z niego skorzystać, bo dołączył do szpitala w drużynie. EDIT: Jest i cytat Tima: "He needs time for me to recognise what he can do, what he can produce and when I get the comfort in him then he will play, but he is injured at the moment."
4 stycznia 2014, 17:32 [cytuj]
Bentaleb moim zdaniem kolejny raz wsadzony do składu na siłę. Jeśli gralibyśmy lekko rezerwowo (Friedel na bramce, plus Fredericks za Azzę/Walkera i może Kane za Soldado albo Zeki za Rose, reszta zostaje - taki skład by mi nie przeszkadzał, nie jest zły, a gramy puchar nie ligę) to wtedy ok. Ale skoro wystawiamy najmocniejszy skład to przy całej sympatii i szacunku, ale Bentaleb lepszy od Capoue nie jest. Może się zapowiada świetnie, może zebrał dobre recenzje za dotychczasowe występy, ale nie wierzę, że jest w lepszej formie niż Capoue.

Ogólnie jednak niezły skład.
Bentaleb moim zdaniem kolejny raz wsadzony do składu na siłę. Jeśli gralibyśmy lekko rezerwowo (Friedel na bramce, plus Fredericks za Azzę/Walkera i może Kane za Soldado albo Zeki za Rose, reszta zostaje - taki skład by mi nie przeszkadzał, nie jest zły, a gramy puchar nie ligę) to wtedy ok. Ale skoro wystawiamy najmocniejszy skład to przy całej sympatii i szacunku, ale Bentaleb lepszy od Capoue nie jest. Może się zapowiada świetnie, może zebrał dobre recenzje za dotychczasowe występy, ale nie wierzę, że jest w lepszej formie niż Capoue. Ogólnie jednak niezły skład
COYS!
4 stycznia 2014, 17:32 [cytuj]
Co z Holtbym? Nadal kontuzjowany?
Co z Holtbym? Nadal kontuzjowany?
4 stycznia 2014, 17:34 [cytuj]
Bentaleb nie tyle grał dobrze, co po prostu nie przeszkadzał i niczego nie spieprzył.
Bentaleb nie tyle grał dobrze, co po prostu nie przeszkadzał i niczego nie spieprzył
4 stycznia 2014, 17:35 [cytuj]
Okej ;)
Bentaleb się ogrywa i za jakiś czas będzie to podstawowy piłkarz w Spursach. Jeśli dalej bedzie tak grał.
Okej ;) Bentaleb się ogrywa i za jakiś czas będzie to podstawowy piłkarz w Spursach. Jeśli dalej bedzie tak grał
4 stycznia 2014, 17:38 [cytuj]
Wolę taki skład niż mądrości AVB z jednym napastnikiem.
Wolę taki skład niż mądrości AVB z jednym napastnikiem
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
4 stycznia 2014, 17:39 [cytuj]
nie wiem co raku Ci nie pasuje z tymi młodymi :) jak na razie Bentaleb niczego nie zniszczył wchodząc z ławki, dobrze więc, że to Tim jest trenerem a nie Ty czy inny pseudo trener, który ograniczał zawodników :)
nie wiem co raku Ci nie pasuje z tymi młodymi :) jak na razie Bentaleb niczego nie zniszczył wchodząc z ławki, dobrze więc, że to Tim jest trenerem a nie Ty czy inny pseudo trener, który ograniczał zawodników :)
1  2  3  4  5    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 20 Zarejestrowanych użytkowników: 5259 Ostatnio zarejestrowany: ShadowPL

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się