Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  7  8  9  10  11    >
Forum dyskusyjne » Angielski puchary » Arsenal - Tottenham
5 stycznia 2014, 01:00 [cytuj]
mosaj powiedział/a:
bym zapomniał o jeszcze jednym: Sherwood out. Mówię poważnie, nadal uważam, że powierzenie takiej drużyny w takich okolicznościach takiemu trenerowi to jakaś farsa

w sumie jego statystyki to:
6 meczy
3 wygrane, remis, 2 porażki
porażki które oznaczają odpadniecie z 2 pucharów

fakt, mamy malo zdrowych, jak juz odpadać to po co meczyć 1 skład to nie wiem;|
w sumie jego statystyki to: 6 meczy 3 wygrane, remis, 2 porażki porażki które oznaczają odpadniecie z 2 pucharów fakt, mamy malo zdrowych, jak juz odpadać to po co meczyć 1 skład to nie wiem;|
5 stycznia 2014, 01:13 [cytuj]
Robert powiedział/a:
w sumie jego statystyki to:
6 meczy
3 wygrane, remis, 2 porażki
porażki które oznaczają odpadniecie z 2 pucharów

fakt, mamy malo zdrowych, jak juz odpadać to po co meczyć 1 skład to nie wiem;|

Boas też miał statystyki, a jak się skończyło wszyscy widzimy. Po prostu ja nie jestem przekonany do tego trenera i uważam, że Tottenham nie powinien iść właśnie tą drogą. Jak dotąd ma mnóstwo, mnóstwo szczęścia (że też Lloris nie wyleciał w meczu z MU), ale to się kiedyś skończy...
Boas też miał statystyki, a jak się skończyło wszyscy widzimy. Po prostu ja nie jestem przekonany do tego trenera i uważam, że Tottenham nie powinien iść właśnie tą drogą. Jak dotąd ma mnóstwo, mnóstwo szczęścia (że też Lloris nie wyleciał w meczu z MU), ale to się kiedyś skończy
5 stycznia 2014, 10:18 [cytuj]
Mecz aż ciężko skomentować , przegraliśmy po prostu bo Arsenal na wszystkich frontach w ostatnim czasie nas dominuje .Niestety tak jest prawda;(
Mecz aż ciężko skomentować , przegraliśmy po prostu bo Arsenal na wszystkich frontach w ostatnim czasie nas dominuje .Niestety tak jest prawda;(
5 stycznia 2014, 11:57 [cytuj]
O co chodzi z Wilsherem i Dembele? Bo oglądałem tylko końcówkę meczu :(
5 stycznia 2014, 12:09 [cytuj]
http://ocdn.eu/images/pulscms/MzU7MDMsMjZjLDAsMCwx/ee6c1bf2cee26b42fbeb181bf23fb442.jpg

ciemny96 powiedział/a:

Jeszcze w pierwszej połowie ze sobą niezbyt spokojnie dyskutowali i się przepychali. Nawet komentator (podobno stronniczy...) po obejrzeniu powtórek przyznał, że prowokował Wilshere. Więc my tym bardziej przyznajemy.
Jeszcze w pierwszej połowie ze sobą niezbyt spokojnie dyskutowali i się przepychali. Nawet komentator (podobno stronniczy...) po obejrzeniu powtórek przyznał, że prowokował Wilshere. Więc my tym bardziej przyznajemy
COYS!
5 stycznia 2014, 12:21 [cytuj]
mosaj powiedział/a:
Boas też miał statystyki, a jak się skończyło wszyscy widzimy. Po prostu ja nie jestem przekonany do tego trenera i uważam, że Tottenham nie powinien iść właśnie tą drogą. Jak dotąd ma mnóstwo, mnóstwo szczęścia (że też Lloris nie wyleciał w meczu z MU), ale to się kiedyś skończy

Mosaj. Takie już pierdoły mamrolisz, że sie nie chce tego czytać. Jak Ci nie pasuje to nie oglądaj meczów i Lloris wcale nie powinien wyleciec, faulu nie bylo bo Young specjalnie wtedy wybił szybciej piłke, bo widział, że Lloris jedzie na trafie, i został lekko draśniety przez Llorisa, skoro nie podoba Ci sie gra Sherwooda to moze idz pograj w Football Managera, najlepiej z Boasem. Bo Tim zmienił naszą grę, ale jak widać co poniektórzy naprawdę mają problemy ze wzrokiem.
Mosaj. Takie już pierdoły mamrolisz, że sie nie chce tego czytać. Jak Ci nie pasuje to nie oglądaj meczów i Lloris wcale nie powinien wyleciec, faulu nie bylo bo Young specjalnie wtedy wybił szybciej piłke, bo widział, że Lloris jedzie na trafie, i został lekko draśniety przez Llorisa, skoro nie podoba Ci sie gra Sherwooda to moze idz pograj w Football Managera, najlepiej z Boasem. Bo Tim zmienił naszą grę, ale jak widać co poniektórzy naprawdę mają problemy ze wzrokiem
5 stycznia 2014, 12:26 [cytuj]
mosaj powiedział/a:

Niech Levy z kapelusza wyczaruje topowego trenera który prowadzi reprezentacje. Z pewnością się to uda. Ja nie wiem gościu co ty wypisujesz obecnie nie ma na rynku zbyt wielu trenerów, zmieni się to pewnie po MŚ2014 więc jak narazie Sherwood jest koniecznością.
Niech Levy z kapelusza wyczaruje topowego trenera który prowadzi reprezentacje. Z pewnością się to uda. Ja nie wiem gościu co ty wypisujesz obecnie nie ma na rynku zbyt wielu trenerów, zmieni się to pewnie po MŚ2014 więc jak narazie Sherwood jest koniecznością
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
5 stycznia 2014, 12:46 [cytuj]
Przyszła jedna porażka i trolle się uaktywniły. Naprawdę polecam co niektórym zejść na Ziemię, bo zdaje mi się, że niektórzy uwierzyli w to, że wygramy wszystkie mecze do końca sezonu.

Cóż, rozumiem, to były derby, ale to były derby z najsilniejszym Arsenalem od wielu lat, w dodatku na ich terenie.
Przyszła jedna porażka i trolle się uaktywniły. Naprawdę polecam co niektórym zejść na Ziemię, bo zdaje mi się, że niektórzy uwierzyli w to, że wygramy wszystkie mecze do końca sezonu. Cóż, rozumiem, to były derby, ale to były derby z najsilniejszym Arsenalem od wielu lat, w dodatku na ich terenie
5 stycznia 2014, 14:45 [cytuj]
Nie no ja liczyłem że kupimy Mate, Cavaniego, Suareaza, Coste i Baines'a.
:rotfl::rotfl::rotfl:
Nie no ja liczyłem że kupimy Mate, Cavaniego, Suareaza, Coste i Baines'a. :rotfl::rotfl::rotfl:
5 stycznia 2014, 15:46 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
Nie no ja liczyłem że kupimy Mate, Cavaniego, Suareaza, Coste i Baines'a.
:rotfl::rotfl::rotfl:

Tak propo Costy, jego klauzula to 145 mln funtów ;)
Słowa Wengera.
Tak propo Costy, jego klauzula to 145 mln funtów ;) Słowa Wengera
Offence win games, defence wins titles
5 stycznia 2014, 17:10 [cytuj]
ostatnio czytałem ze ma 38 baniek a nie 145 baniek i to funtów;p
ostatnio czytałem ze ma 38 baniek a nie 145 baniek i to funtów;p
5 stycznia 2014, 17:58 [cytuj]
Uważajcie co piszecie, bo na facebooku coraz więcej trolli i zwyczajnych gimbusów.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=586574721422751&set=a.471974826216075.1073741827.390227037724188&type=1&theater
Uważajcie co piszecie, bo na facebooku coraz więcej trolli i zwyczajnych gimbusów. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=586574721422751&set=a.471974826216075.1073741827.390227037724188&type=1&theater
5 stycznia 2014, 18:11 [cytuj]
niech ssą pałkę ;)

bo mistrza i tak nie beda miec:wysmiewacz:
niech ssą pałkę ;) bo mistrza i tak nie beda miec:wysmiewacz:
5 stycznia 2014, 18:20 [cytuj]
Spursiak powiedział/a:
Uważajcie co piszecie, bo na facebooku coraz więcej trolli i zwyczajnych gimbusów.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=586574721422751&set=a.471974826216075.1073741827.390227037724188&type=1&theater

To oznacza wojnę!
This is SPURSMANIA!!!!
To oznacza wojnę! This is SPURSMANIA!!!!
Offence win games, defence wins titles
6 stycznia 2014, 16:09 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Mosaj. Takie już pierdoły mamrolisz, że sie nie chce tego czytać. Jak Ci nie pasuje to nie oglądaj meczów i Lloris wcale nie powinien wyleciec, faulu nie bylo bo Young specjalnie wtedy wybił szybciej piłke, bo widział, że Lloris jedzie na trafie, i został lekko draśniety przez Llorisa, skoro nie podoba Ci sie gra Sherwooda to moze idz pograj w Football Managera, najlepiej z Boasem. Bo Tim zmienił naszą grę, ale jak widać co poniektórzy naprawdę mają problemy ze wzrokiem

Już za sam ślizg z tak wysoko uniesioną nogą Lloris powinien wylecieć, ale sędzia nam sprzyjał i ostatecznie udało nam się wymęczyć te 3 pkt, po jakże heroicznej obronie Częstochowy. Przypominam tylko, że w otaczającej nas rzeczywistości triumf na OT nie jest niczym wyjątkowym, West Bromwich też się udało. Sherwood wskrzesił Adebayora i za to mu chwała, aczkolwiek ... co miał zrobić? Cały świat o tym wiedział i Tim po prostu to wcielił w życie, geniuszu tu nie trzeba. Cała reszta nadal leży i kwiczy, co widzieliśmy w starciach z WBA i Arsenalem. Ja nie twierdzę, że powinniśmy wygrywać w cuglach z nimi na Emirates, ale powinniśmy mieć jakiś pomysł na grę, a tego nie ma.

Moim zdaniem zwolnienie AVB i zastąpienie go amatorem to farsa. Jeśli Ciebie to zadowala to w porządku, popieraj przeciętność. Mam tylko nadzieję, że w klubie jest jednak jakiś plan i te regularne wypowiedzi o dążeniu do wielkości będziemy popierać działaniami.

Jasne, że jako fani powinniśmy wspierać każdego człowieka związanego z klubem, ale to nie oznacza, że mamy mieć klapki na oczach.

A takimi tekstami o FM-ie rzucają dzieci na przerwach między lekcjami, ogarnij się.
Już za sam ślizg z tak wysoko uniesioną nogą Lloris powinien wylecieć, ale sędzia nam sprzyjał i ostatecznie udało nam się wymęczyć te 3 pkt, po jakże heroicznej obronie Częstochowy. Przypominam tylko, że w otaczającej nas rzeczywistości triumf na OT nie jest niczym wyjątkowym, West Bromwich też się udało. Sherwood wskrzesił Adebayora i za to mu chwała, aczkolwiek ... co miał zrobić? Cały świat o tym wiedział i Tim po prostu to wcielił w życie, geniuszu tu nie trzeba. Cała reszta nadal leży i kwiczy, co widzieliśmy w starciach z WBA i Arsenalem. Ja nie twierdzę, że powinniśmy wygrywać w cuglach z nimi na Emirates, ale powinniśmy mieć jakiś pomysł na grę, a tego nie ma. Moim zdaniem zwolnienie AVB i zastąpienie go amatorem to farsa. Jeśli Ciebie to zadowala to w porządku, popieraj przeciętność. Mam tylko nadzieję, że w klubie jest jednak jakiś plan i te regularne wypowiedzi o dążeniu do wielkości będziemy popierać działaniami. Jasne, że jako fani powinniśmy wspierać każdego człowieka związanego z klubem, ale to nie oznacza, że mamy mieć klapki na oczach. A takimi tekstami o FM-ie rzucają dzieci na przerwach między lekcjami, ogarnij się
6 stycznia 2014, 16:14 [cytuj]
mosaj powiedział/a:

Moim zdaniem zwolnienie AVB i zastąpienie go amatorem to farsa. Jeśli Ciebie to zadowala to w porządku, popieraj przeciętność. Mam tylko nadzieję, że w klubie jest jednak jakiś plan i te regularne wypowiedzi o dążeniu do wielkości będziemy popierać działaniami.

trzymanie AVB dalej było by tym samym, trzeba liczyć na dobrego trenera po MS
6 stycznia 2014, 16:19 [cytuj]
Robert powiedział/a:

tego nie wiemy, wróżenie z fusów. Po prostu nie podoba mi się ten burdel jaki jest w klubie i mam chyba do tego święte prawo ...

Jak już kiedyś napisałem - mam nadzieję, że Sherwood to rozwiązanie stricte tymczasowe i po sezonie wróci do swoich poprzednich zadań. Wówczas na rynku pojawi się kilku ogarniętych szkoleniowców i będzie można zacząć nowy projekt ... again.
tego nie wiemy, wróżenie z fusów. Po prostu nie podoba mi się ten burdel jaki jest w klubie i mam chyba do tego święte prawo ... Jak już kiedyś napisałem - mam nadzieję, że Sherwood to rozwiązanie stricte tymczasowe i po sezonie wróci do swoich poprzednich zadań. Wówczas na rynku pojawi się kilku ogarniętych szkoleniowców i będzie można zacząć nowy projekt ... again
6 stycznia 2014, 16:46 [cytuj]
Mosaj , Oliver , Robert - Zwalniając AVB możemy liczyć , że nasz Sherwood będzie takim Di Mateo , albo kimś znacznie słabszym i na to wpływu nie mamy . Kłócąc się kto jest lepszy proponuje uwzględnić to , że AVB był trenerem a Sherwood jest tymczasowym trenerem , a to jest znaczna , znaczna różnica . Tim ożywił adebayora , ale tak na prawdę to nie miał innego wyjścia jak dać szansy togijczykowi ( chyba , że zamierzał nieustannie stawiać na Soldado i grać 4-2-3-1 lub 4-5-1 ) .

Nikogo nie chce bronić , ani AVB , ani Sherwooda . Po prostu mam nadzieję , że nasz klub wstanie z tego kryzysu , a tak ten okres trzeba nazwać , i w końcu zaczniemy mądrze kupować graczy .
Mosaj , Oliver , Robert - Zwalniając AVB możemy liczyć , że nasz Sherwood będzie takim Di Mateo , albo kimś znacznie słabszym i na to wpływu nie mamy . Kłócąc się kto jest lepszy proponuje uwzględnić to , że AVB był trenerem a Sherwood jest tymczasowym trenerem , a to jest znaczna , znaczna różnica . Tim ożywił adebayora , ale tak na prawdę to nie miał innego wyjścia jak dać szansy togijczykowi ( chyba , że zamierzał nieustannie stawiać na Soldado i grać 4-2-3-1 lub 4-5-1 ) . Nikogo nie chce bronić , ani AVB , ani Sherwooda . Po prostu mam nadzieję , że nasz klub wstanie z tego kryzysu , a tak ten okres trzeba nazwać , i w końcu zaczniemy mądrze kupować graczy
6 stycznia 2014, 17:01 [cytuj]
Sherwood nie jest trenerem tymczasowym, dostał kontrakt na półtora roku :), tymczasowym to był podczas meczu pucharowego z West Hamem :), za Sherwooda gramy ładniej i mamy więcej akcji, strzelamy bramki z pola karnego a nie jak za AVB strzały rozpaczy, zatrudnienie AVB to była farsa a nie zwolnienie :). Nic nie osiągnał, prócz rekordu zdobytych punktów W PL, ale to i tak nic nie dało :).
Sherwood nie jest trenerem tymczasowym, dostał kontrakt na półtora roku :), tymczasowym to był podczas meczu pucharowego z West Hamem :), za Sherwooda gramy ładniej i mamy więcej akcji, strzelamy bramki z pola karnego a nie jak za AVB strzały rozpaczy, zatrudnienie AVB to była farsa a nie zwolnienie :). Nic nie osiągnał, prócz rekordu zdobytych punktów W PL, ale to i tak nic nie dało :)
6 stycznia 2014, 17:09 [cytuj]
Spursiak powiedział/a:

Pierdzielę tą gimbazę - niech się chłopaki cieszą, jak nie mają z czego
Pierdzielę tą gimbazę - niech się chłopaki cieszą, jak nie mają z czego
|<  <<  <  7  8  9  10  11    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 20 Zarejestrowanych użytkowników: 5259 Ostatnio zarejestrowany: ShadowPL

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się