Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  4  5    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Angielski puchary » Arsenal - Tottenham
4 stycznia 2014, 17:41 [cytuj]
Od tego jest młodzież żeby ja powoli wprowadzać do składu. Holtby kontuzjowany czy Tim go olał? Myślałem, że tu zagra chociaż.

Ma ktos dobrego sterama przygotowanego?
Od tego jest młodzież żeby ja powoli wprowadzać do składu. Holtby kontuzjowany czy Tim go olał? Myślałem, że tu zagra chociaż. Ma ktos dobrego sterama przygotowanego?
4 stycznia 2014, 17:41 [cytuj]
4 stycznia 2014, 17:43 [cytuj]
luk19 powiedział/a:
Przy 11 kontuzjowanych zawodnikach ławka nie może być dobra. Swoją drogą troche za dużo tych kontuzji nawet na tak dużo liczbe meczy. Czyżby AVB zawalił przygotowanie do sezonu ??

Akurat typa od przygotowania fizycznego, który opuścił nas razem z AVB chciało nam podobno podebrać kilka znanych klubów, więc winiłbym raczej ilość gier i/lub metody treningowe obecnego sztabu.
Akurat typa od przygotowania fizycznego, który opuścił nas razem z AVB chciało nam podobno podebrać kilka znanych klubów, więc winiłbym raczej ilość gier i/lub metody treningowe obecnego sztabu
LMAO
4 stycznia 2014, 17:46 [cytuj]
Sory , ale dla mnie największym nieporozumieniem nie jest bentaleb a Dawnson - co on zrobi przeciwko walcottowi?
Sory , ale dla mnie największym nieporozumieniem nie jest bentaleb a Dawnson - co on zrobi przeciwko walcottowi?
4 stycznia 2014, 17:46 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Akurat typa od przygotowania fizycznego, który opuścił nas razem z AVB chciało nam podobno podebrać kilka znanych klubów, więc winiłbym raczej ilość gier i/lub metody treningowe obecnego sztabu

Jeśli to ten, a to chyba ten, To zobaczcie co zrobił z Hulka, czy popatrzcie na klatę Falcao, to jest na prawdę świetny fachowiec.
Jeśli to ten, a to chyba ten, To zobaczcie co zrobił z Hulka, czy popatrzcie na klatę Falcao, to jest na prawdę świetny fachowiec
Offence win games, defence wins titles
4 stycznia 2014, 17:47 [cytuj]
Drugler, a masz jakiegoś innego obrońce ? Skoro mamy kontuzjowanych: Paulinho, Sandro, Verts, Lamela, Kaboul, Holtby, Townsend, Defoe & Siggy
Drugler, a masz jakiegoś innego obrońce ? Skoro mamy kontuzjowanych: Paulinho, Sandro, Verts, Lamela, Kaboul, Holtby, Townsend, Defoe & Siggy
4 stycznia 2014, 17:47 [cytuj]
Hades powiedział/a:

AVB też chciało PSG;P
AVB też chciało PSG;P
4 stycznia 2014, 17:48 [cytuj]
rezerwy arse
Viviano, Jenkinson, Mertesacker, Flamini, Ozil, Podolski, Ju-Young Park.

skład
Fabianski, Sagna, Vermaelen, Koscielny, Monreal, Arteta, Wilshere, Rosicky, Cazorla, Gnabry, Walcott.
rezerwy arse Viviano, Jenkinson, Mertesacker, Flamini, Ozil, Podolski, Ju-Young Park. skład Fabianski, Sagna, Vermaelen, Koscielny, Monreal, Arteta, Wilshere, Rosicky, Cazorla, Gnabry, Walcott
4 stycznia 2014, 17:49 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Jeśli to ten, a to chyba ten, To zobaczcie co zrobił z Hulka, czy popatrzcie na klatę Falcao, to jest na prawdę świetny fachowiec

Jeśli to jest wykładnik, czy trener od przygotowania fizycznego jest dobry, to i ja bede fachowcem klasy światowej.
Jeśli to jest wykładnik, czy trener od przygotowania fizycznego jest dobry, to i ja bede fachowcem klasy światowej
4 stycznia 2014, 17:53 [cytuj]
Uwielbiam jak eksperci że Spursmanii mówią jak to akademia powinna produkować talenty, a potem jak któryś dostaje szansę w pucharze to jest rozpacz i pretensje. Hipokryci! Nie można mieć wychowanków jak nie daje im się szansy w poważnych meczach. Bentaleb może nie zachwyca, ale mnóstwo wielkich gwiazd nie zachwycał w pierwszym sezonie. Raku jakby Boas stawiał na młodych to byłbyś zachwycony, ale jak Sherwood to jest wkurzajace
Uwielbiam jak eksperci że Spursmanii mówią jak to akademia powinna produkować talenty, a potem jak któryś dostaje szansę w pucharze to jest rozpacz i pretensje. Hipokryci! Nie można mieć wychowanków jak nie daje im się szansy w poważnych meczach. Bentaleb może nie zachwyca, ale mnóstwo wielkich gwiazd nie zachwycał w pierwszym sezonie. Raku jakby Boas stawiał na młodych to byłbyś zachwycony, ale jak Sherwood to jest wkurzajace
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
4 stycznia 2014, 17:54 [cytuj]
Zgadza się, co mają mięśnie wspólnego z kondycją zawodników bo nie bardzo to rozumiem ? Zawalił sztab od przygotowania fizycznego i tyle, jak i nasza cała "medyka" w klubie, wiecznie kontuzje, co najlepsze często są dłuższe jak zakładano wcześniej.
Zgadza się, co mają mięśnie wspólnego z kondycją zawodników bo nie bardzo to rozumiem ? Zawalił sztab od przygotowania fizycznego i tyle, jak i nasza cała "medyka" w klubie, wiecznie kontuzje, co najlepsze często są dłuższe jak zakładano wcześniej
4 stycznia 2014, 17:58 [cytuj]
co z LH14? :/
co z LH14? :/
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
4 stycznia 2014, 18:00 [cytuj]
Kontuzja, jak i reszta 8 graczy.
Kontuzja, jak i reszta 8 graczy
4 stycznia 2014, 18:01 [cytuj]
Ja pierdziele, oni się gryzą na tych treningach czy kiego uja
4 stycznia 2014, 18:01 [cytuj]
4 stycznia 2014, 18:12 [cytuj]
vebq powiedział/a:
Może Suarez wpadł na trening...:wysmiewacz:
Może Suarez wpadł na trening...:wysmiewacz:
4 stycznia 2014, 18:13 [cytuj]
Jakieś streamy macie?
Jakieś streamy macie?
4 stycznia 2014, 18:14 [cytuj]
http://livemecz.com/transmisja2.php TU w miar bangla do tej pory
http://livemecz.com/transmisja2.php TU w miar bangla do tej pory
4 stycznia 2014, 18:14 [cytuj]
Vlad CZIRICZES
Vlad CZIRICZES
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
4 stycznia 2014, 18:15 [cytuj]
No, Fabiański już prezenty rozdaje. :cwaniak:
No, Fabiański już prezenty rozdaje. :cwaniak:
LMAO
<  1  2  3  4  5    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 58 Zarejestrowanych użytkowników: 5259 Ostatnio zarejestrowany: ShadowPL

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się