Forum dyskusyjne
4 stycznia 2014, 18:46 [cytuj]
I bańka prysła.
I bańka prysła
4 stycznia 2014, 18:46 [cytuj]
gubimy sie w tej obronie strasznie :/ byle odrobić!
gubimy sie w tej obronie strasznie :/ byle odrobić!
4 stycznia 2014, 18:47 [cytuj]
zawsze w tych meczach musimy stracić żeby później strzelić
zawsze w tych meczach musimy stracić żeby później strzelić ;(
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
4 stycznia 2014, 18:48 [cytuj]
Jak dla mnie widać bardzo brak Janka. Nie mówiąc już o tym, że stoimy za wysoko gdy jesteśmy atakowani w połowie naszej połowy.
EDIT yaaaay 666 postów
Jak dla mnie widać bardzo brak Janka. Nie mówiąc już o tym, że stoimy za wysoko gdy jesteśmy atakowani w połowie naszej połowy.
EDIT yaaaay 666 postów :D
Dziura na prawej obronie taka że megalodon i triceratops mogłyby powalczyć
Tak wiem megalodon to stwór morski był
Dziura na prawej obronie taka że megalodon i triceratops mogłyby powalczyć :bezradny:
Tak wiem megalodon to stwór morski był
Offence win games, defence wins titles
Są skuteczni, więc wygrywają. My też powinniśmy zacząć strzelać, bo Fabian to nie taki kozak
Są skuteczni, więc wygrywają. My też powinniśmy zacząć strzelać, bo Fabian to nie taki kozak
4 stycznia 2014, 18:49 [cytuj]
Eidur powiedział/a:
Żeby strzelać to najpierw trzeba mieć okazje. My dziś nie wyglądamy w ofensywie najlepiej. Delikatnie mówiąc.
Żeby strzelać to najpierw trzeba mieć okazje. My dziś nie wyglądamy w ofensywie najlepiej. Delikatnie mówiąc
COYS!
4 stycznia 2014, 18:50 [cytuj]
Taka nasza gra za Tima. Tracimy
, ale też strzelamy. Liczę że odrobimy, bo dziś wyglądamy na drużynę która jest w stanie strzelać.
Dembele powinien mu bułe wyjebac po meczu na parkingu
Taka nasza gra za Tima. Tracimy
, ale też strzelamy. Liczę że odrobimy, bo dziś wyglądamy na drużynę która jest w stanie strzelać.
Dembele powinien mu bułe wyjebac po meczu na parkingu
4 stycznia 2014, 18:53 [cytuj]
Bentaleb nic nie wnosi do gry.
Bentaleb nic nie wnosi do gry
Eidur powiedział/a:
Bo takie sytuacje jaką miał Eriksen trzeba wykorzystywać. Arsenal też nie miał groźnych sytuacji prawie wcale.
Bo takie sytuacje jaką miał Eriksen trzeba wykorzystywać. Arsenal też nie miał groźnych sytuacji prawie wcale
LMAO
Eriksen ;o co on ma dziś za długie podania to jest dramat
Eriksen ;o co on ma dziś za długie podania to jest dramat
4 stycznia 2014, 18:55 [cytuj]
Tym wolnym też nie zachwycił, myślałem, że chociaż w światło bramki trafi. W Ajaxie strzelał z wolnych, w reprezentacji również a u nas chyba tylko jedna bramka a zazwyczaj gdy gra to on wykonuje.
Tym wolnym też nie zachwycił, myślałem, że chociaż w światło bramki trafi. W Ajaxie strzelał z wolnych, w reprezentacji również a u nas chyba tylko jedna bramka a zazwyczaj gdy gra to on wykonuje
4 stycznia 2014, 18:56 [cytuj]
Ale te piły tracą... trzeba liczyć na drugą połowę.
Ale te piły tracą... trzeba liczyć na drugą połowę
LMAO
4 stycznia 2014, 18:56 [cytuj]
Kto ogląda na Orange Sport i ma takie samo wrażenie że komentator bardziej lubi Arsenal niż nas? I jeszcze nie umie czytać nazwiska Llorisa, on nie jest Hiszpanem żeby czytać Joris xd
Kto ogląda na Orange Sport i ma takie samo wrażenie że komentator bardziej lubi Arsenal niż nas? I jeszcze nie umie czytać nazwiska Llorisa, on nie jest Hiszpanem żeby czytać Joris xd
4 stycznia 2014, 18:57 [cytuj]
No Wilshere sobie na solidnego kopa w achillesa zbiera.
No Wilshere sobie na solidnego kopa w achillesa zbiera
4 stycznia 2014, 18:58 [cytuj]
jak mnie wilshere drazni...
jak mnie wilshere drazni
4 stycznia 2014, 18:59 [cytuj]
Nie można się z Hadesem nie zgodzić. Oby tylko przetrwać do przerwy, bo póki co źle to wygląda.
Eriksen, Soldado, Ade i Lennon dużo poniżej tego co z MU. To chyba United są tak wujowi po prostu. Bentaleb fauluje przed polem karnym, poza tym daje sobie jednak rade. Kochani sąsiedzi mieli kilka okazji, to nie jest tak, że różnimy się tylko skutecznością (strzał Gnabry'ego, obrona LL sam na sam, strzał zablokowany przez Vlada).
Nie można się z Hadesem nie zgodzić. Oby tylko przetrwać do przerwy, bo póki co źle to wygląda.
Eriksen, Soldado, Ade i Lennon dużo poniżej tego co z MU. To chyba United są tak wujowi po prostu. Bentaleb fauluje przed polem karnym, poza tym daje sobie jednak rade. Kochani sąsiedzi mieli kilka okazji, to nie jest tak, że różnimy się tylko skutecznością (strzał Gnabry'ego, obrona LL sam na sam, strzał zablokowany przez Vlada)
COYS!
4 stycznia 2014, 19:00 [cytuj]
haha ale wilshare to pies
haha ale wilshare to pies
4 stycznia 2014, 19:01 [cytuj]
Kurwa, co to było ?!?!?
Kurwa, co to było ?!?!?
COYS!
4 stycznia 2014, 19:02 [cytuj]
Ade by chyba nie wytrzymał, żeby nikogo z nich nie zaatakować przez te 45 minut.
Ade by chyba nie wytrzymał, żeby nikogo z nich nie zaatakować przez te 45 minut