Forum dyskusyjne
4 stycznia 2014, 19:03 [cytuj]
Nie wiem czemu przyczepiacie sie do Ade, biega za 3, wszędzie go pełno i widać ze mu zależy
Nie wiem czemu przyczepiacie sie do Ade, biega za 3, wszędzie go pełno i widać ze mu zależy
4 stycznia 2014, 19:05 [cytuj]
mój ostatni komentarz nie dotyczył Ade tylko naszej obrony chwilę wcześniej, żeby nie było

Co oni tam rzeźbili?
mój ostatni komentarz nie dotyczył Ade tylko naszej obrony chwilę wcześniej, żeby nie było :) Co oni tam rzeźbili?
COYS!
4 stycznia 2014, 19:05 [cytuj]
Ade- najbardziej zbedny czlowiek w Tottenhamie, nasz otrzymanek i pijawka, truchtajace nieszczescie jeszcze do niedawna staje sie teraz dla nas niezbednym ogniwem i chyba naszym najlepszym zawodnikiem.
Ade- najbardziej zbedny czlowiek w Tottenhamie, nasz otrzymanek i pijawka, truchtajace nieszczescie jeszcze do niedawna staje sie teraz dla nas niezbednym ogniwem i chyba naszym najlepszym zawodnikiem
4 stycznia 2014, 19:06 [cytuj]
Jablona22 powiedział/a:
Kto ogląda na Orange Sport i ma takie samo wrażenie że komentator bardziej lubi Arsenal niż nas? I jeszcze nie umie czytać nazwiska Llorisa, on nie jest Hiszpanem żeby czytać Joris xd
Nie.
Czyta jak czyta, Joris, Czirikes
Nie.
Czyta jak czyta, Joris, Czirikes
4 stycznia 2014, 19:09 [cytuj]
W ogóle prawie nie gramy z kontry, a atak pozycyjny trwa za długo. Miejmy nadzieje ze się otrząsną w 2 połowie
W ogóle prawie nie gramy z kontry, a atak pozycyjny trwa za długo. Miejmy nadzieje ze się otrząsną w 2 połowie :bezradny:
4 stycznia 2014, 19:10 [cytuj]
Jablona22 powiedział/a:
Kto ogląda na Orange Sport i ma takie samo wrażenie że komentator bardziej lubi Arsenal niż nas? I jeszcze nie umie czytać nazwiska Llorisa, on nie jest Hiszpanem żeby czytać Joris xd
Według mnie dobrze komentuje. nie rewelacyjnie, ale dobrze. ma tez ciężej bo jest sam i nie ma z kim pogadać. I na pewno nie jest stronniczy.
Słaba ta pierwsza połowa i w naszym i w ich wykonaniu.
Według mnie dobrze komentuje. nie rewelacyjnie, ale dobrze. ma tez ciężej bo jest sam i nie ma z kim pogadać. I na pewno nie jest stronniczy.
Słaba ta pierwsza połowa i w naszym i w ich wykonaniu
4 stycznia 2014, 19:12 [cytuj]
Teraz 8 goli jak z Wigan!
Teraz 8 goli jak z Wigan!
Offence win games, defence wins titles
4 stycznia 2014, 19:12 [cytuj]
A Wilshere to mnie tak wkurwia... poezja. Dawno bym mu wyjebał gonga na miejscu Dembele
A Wilshere to mnie tak wkurwia... poezja. Dawno bym mu wyjebał gonga na miejscu Dembele
4 stycznia 2014, 19:13 [cytuj]
Tragedii nie ma - wygląda to całkiem nieźle, tylko wynik się nie zgadza.
No i Wilsherowi przydałoby się w pysk trzasnąć
Tragedii nie ma - wygląda to całkiem nieźle, tylko wynik się nie zgadza.
No i Wilsherowi przydałoby się w pysk trzasnąć :zly:
No mi też sie komentarz podoba. Przynajmniej jak coś mówi to jest tego pewny i nie pieprzy głupot jak czasem na canal+, tam chyba czasem naczytają sie plotek a później to powtarzają
No mi też sie komentarz podoba. Przynajmniej jak coś mówi to jest tego pewny i nie pieprzy głupot jak czasem na canal+, tam chyba czasem naczytają sie plotek a później to powtarzają
Swanlake powiedział/a:
Ade- najbardziej zbedny czlowiek w Tottenhamie, nasz otrzymanek i pijawka, truchtajace nieszczescie jeszcze do niedawna staje sie teraz dla nas niezbednym ogniwem i chyba naszym najlepszym zawodnikiem
Opanuj sie człowieku, nie oglądałes chocby meczu z MU? Jeden z naszych lepszych graczy co potwierdzi siedzacy na ławce JD

, wK... mnie strasznie nasz drugi napadzior, który ma monopol na pierwszy skład, oraz Eriksen, co podanie to strata, ktos im powiedział z kim dzis graja????
Opanuj sie człowieku, nie oglądałes chocby meczu z MU? Jeden z naszych lepszych graczy co potwierdzi siedzacy na ławce JD:), wK... mnie strasznie nasz drugi napadzior, który ma monopol na pierwszy skład, oraz Eriksen, co podanie to strata, ktos im powiedział z kim dzis graja????
4 stycznia 2014, 19:15 [cytuj]
przyznam sie ze mecz ogladalem jednym okiem z powtorek wynika ze nie radzimy sobie z Walcottem.
kto oglada studio z Ledleyem? zdecydowanie jestesmy jeszcze w grze tylko nie wiem czy ewentualna dogrywka przy remisie byla by dla nas dobra. tak szeroki sklad a nie ma kim grac w pucharach.
przyznam sie ze mecz ogladalem jednym okiem z powtorek wynika ze nie radzimy sobie z Walcottem.
kto oglada studio z Ledleyem? zdecydowanie jestesmy jeszcze w grze tylko nie wiem czy ewentualna dogrywka przy remisie byla by dla nas dobra. tak szeroki sklad a nie ma kim grac w pucharach
4 stycznia 2014, 19:15 [cytuj]
Swanlake powiedział/a:
kto oglada studio z Ledleyem? zdecydowanie jestesmy jeszcze w grze tylko nie wiem czy ewentualna dogrywka przy remisie byla by dla nas dobra. tak szeroki sklad a nie ma kim grac w pucharach
Nie ma dogrywki tylko powtórka na Lane
ps: mi też się komentarz podoba.
Nie ma dogrywki tylko powtórka na Lane
ps: mi też się komentarz podoba
COYS!
4 stycznia 2014, 19:16 [cytuj]
No i koniecznie gonga trzeba sprzedać gościowi, który to komentuje w Orange Sport - nie dość, że niekompetentny osioł to jeszcze pieprzony Analowiec
No i koniecznie gonga trzeba sprzedać gościowi, który to komentuje w Orange Sport - nie dość, że niekompetentny osioł to jeszcze pieprzony Analowiec :boisie:
4 stycznia 2014, 19:18 [cytuj]
limbonic powiedział/a:
Opanuj sie człowieku, nie oglądałes chocby meczu z MU? Jeden z naszych lepszych graczy
stary przeczytaj jeszcze raz
'do niedawna' w tym wypadku znaczy do kiedy nie powrocil do łask za pontyfikatu Tima
stary przeczytaj jeszcze raz :mysli:
'do niedawna' w tym wypadku znaczy do kiedy nie powrocil do łask za pontyfikatu Tima
4 stycznia 2014, 19:22 [cytuj]
Bentaleb za to chujowo, ale kiedyś musi się ograć...
Bentaleb za to chujowo, ale kiedyś musi się ograć
LMAO
4 stycznia 2014, 19:25 [cytuj]
Ale Soldado to zjebał.
Ale Soldado to zjebał. ;|
LMAO
4 stycznia 2014, 19:25 [cytuj]
Soldado niech Cię Sherwood w dupę kopnie no!
Soldado niech Cię Sherwood w dupę kopnie no!
Offence win games, defence wins titles
4 stycznia 2014, 19:26 [cytuj]
Koniec tolerancji dla Soldado. Trzeci strzał dziś i trzeci okropny.
Koniec tolerancji dla Soldado. Trzeci strzał dziś i trzeci okropny
COYS!
4 stycznia 2014, 19:26 [cytuj]
Roberto, kurde nie rób mi tego. Niech pn zacznie strzelać, nie mogę już patrzeć na jego mine po kazdym nieudanym strzale, widać że on chce, ale kurwaaaaa

((
Zablokował sie
Roberto, kurde nie rób mi tego. Niech pn zacznie strzelać, nie mogę już patrzeć na jego mine po kazdym nieudanym strzale, widać że on chce, ale kurwaaaaa :(((
Zablokował sie