Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <  3  4  5  6  7    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Angielski puchary » Arsenal - Tottenham
4 stycznia 2014, 19:03 [cytuj]
Nie wiem czemu przyczepiacie sie do Ade, biega za 3, wszędzie go pełno i widać ze mu zależy
Nie wiem czemu przyczepiacie sie do Ade, biega za 3, wszędzie go pełno i widać ze mu zależy
4 stycznia 2014, 19:05 [cytuj]
mój ostatni komentarz nie dotyczył Ade tylko naszej obrony chwilę wcześniej, żeby nie było :) Co oni tam rzeźbili?
mój ostatni komentarz nie dotyczył Ade tylko naszej obrony chwilę wcześniej, żeby nie było :) Co oni tam rzeźbili?
COYS!
4 stycznia 2014, 19:05 [cytuj]
Ade- najbardziej zbedny czlowiek w Tottenhamie, nasz otrzymanek i pijawka, truchtajace nieszczescie jeszcze do niedawna staje sie teraz dla nas niezbednym ogniwem i chyba naszym najlepszym zawodnikiem.
Ade- najbardziej zbedny czlowiek w Tottenhamie, nasz otrzymanek i pijawka, truchtajace nieszczescie jeszcze do niedawna staje sie teraz dla nas niezbednym ogniwem i chyba naszym najlepszym zawodnikiem
4 stycznia 2014, 19:06 [cytuj]
Jablona22 powiedział/a:
Kto ogląda na Orange Sport i ma takie samo wrażenie że komentator bardziej lubi Arsenal niż nas? I jeszcze nie umie czytać nazwiska Llorisa, on nie jest Hiszpanem żeby czytać Joris xd

Nie.
Czyta jak czyta, Joris, Czirikes
Nie. Czyta jak czyta, Joris, Czirikes
4 stycznia 2014, 19:09 [cytuj]
W ogóle prawie nie gramy z kontry, a atak pozycyjny trwa za długo. Miejmy nadzieje ze się otrząsną w 2 połowie :bezradny:
W ogóle prawie nie gramy z kontry, a atak pozycyjny trwa za długo. Miejmy nadzieje ze się otrząsną w 2 połowie :bezradny:
4 stycznia 2014, 19:10 [cytuj]
Jablona22 powiedział/a:
Kto ogląda na Orange Sport i ma takie samo wrażenie że komentator bardziej lubi Arsenal niż nas? I jeszcze nie umie czytać nazwiska Llorisa, on nie jest Hiszpanem żeby czytać Joris xd

Według mnie dobrze komentuje. nie rewelacyjnie, ale dobrze. ma tez ciężej bo jest sam i nie ma z kim pogadać. I na pewno nie jest stronniczy.

Słaba ta pierwsza połowa i w naszym i w ich wykonaniu.
Według mnie dobrze komentuje. nie rewelacyjnie, ale dobrze. ma tez ciężej bo jest sam i nie ma z kim pogadać. I na pewno nie jest stronniczy. Słaba ta pierwsza połowa i w naszym i w ich wykonaniu
4 stycznia 2014, 19:12 [cytuj]
Teraz 8 goli jak z Wigan!
Teraz 8 goli jak z Wigan!
Offence win games, defence wins titles
4 stycznia 2014, 19:12 [cytuj]
A Wilshere to mnie tak wkurwia... poezja. Dawno bym mu wyjebał gonga na miejscu Dembele
A Wilshere to mnie tak wkurwia... poezja. Dawno bym mu wyjebał gonga na miejscu Dembele
4 stycznia 2014, 19:13 [cytuj]
Tragedii nie ma - wygląda to całkiem nieźle, tylko wynik się nie zgadza.

No i Wilsherowi przydałoby się w pysk trzasnąć :zly:
Tragedii nie ma - wygląda to całkiem nieźle, tylko wynik się nie zgadza. No i Wilsherowi przydałoby się w pysk trzasnąć :zly:
No mi też sie komentarz podoba. Przynajmniej jak coś mówi to jest tego pewny i nie pieprzy głupot jak czasem na canal+, tam chyba czasem naczytają sie plotek a później to powtarzają
No mi też sie komentarz podoba. Przynajmniej jak coś mówi to jest tego pewny i nie pieprzy głupot jak czasem na canal+, tam chyba czasem naczytają sie plotek a później to powtarzają
Swanlake powiedział/a:
Ade- najbardziej zbedny czlowiek w Tottenhamie, nasz otrzymanek i pijawka, truchtajace nieszczescie jeszcze do niedawna staje sie teraz dla nas niezbednym ogniwem i chyba naszym najlepszym zawodnikiem

Opanuj sie człowieku, nie oglądałes chocby meczu z MU? Jeden z naszych lepszych graczy co potwierdzi siedzacy na ławce JD:), wK... mnie strasznie nasz drugi napadzior, który ma monopol na pierwszy skład, oraz Eriksen, co podanie to strata, ktos im powiedział z kim dzis graja????
Opanuj sie człowieku, nie oglądałes chocby meczu z MU? Jeden z naszych lepszych graczy co potwierdzi siedzacy na ławce JD:), wK... mnie strasznie nasz drugi napadzior, który ma monopol na pierwszy skład, oraz Eriksen, co podanie to strata, ktos im powiedział z kim dzis graja????
4 stycznia 2014, 19:15 [cytuj]
przyznam sie ze mecz ogladalem jednym okiem z powtorek wynika ze nie radzimy sobie z Walcottem.
kto oglada studio z Ledleyem? zdecydowanie jestesmy jeszcze w grze tylko nie wiem czy ewentualna dogrywka przy remisie byla by dla nas dobra. tak szeroki sklad a nie ma kim grac w pucharach.
przyznam sie ze mecz ogladalem jednym okiem z powtorek wynika ze nie radzimy sobie z Walcottem. kto oglada studio z Ledleyem? zdecydowanie jestesmy jeszcze w grze tylko nie wiem czy ewentualna dogrywka przy remisie byla by dla nas dobra. tak szeroki sklad a nie ma kim grac w pucharach
4 stycznia 2014, 19:15 [cytuj]
Swanlake powiedział/a:
przyznam sie ze mecz ogladalem jednym okiem z powtorek wynika ze nie radzimy sobie z Walcottem.
kto oglada studio z Ledleyem? zdecydowanie jestesmy jeszcze w grze tylko nie wiem czy ewentualna dogrywka przy remisie byla by dla nas dobra. tak szeroki sklad a nie ma kim grac w pucharach

Nie ma dogrywki tylko powtórka na Lane

ps: mi też się komentarz podoba.
Nie ma dogrywki tylko powtórka na Lane ps: mi też się komentarz podoba
COYS!
4 stycznia 2014, 19:16 [cytuj]
No i koniecznie gonga trzeba sprzedać gościowi, który to komentuje w Orange Sport - nie dość, że niekompetentny osioł to jeszcze pieprzony Analowiec :boisie:
No i koniecznie gonga trzeba sprzedać gościowi, który to komentuje w Orange Sport - nie dość, że niekompetentny osioł to jeszcze pieprzony Analowiec :boisie:
4 stycznia 2014, 19:18 [cytuj]
limbonic powiedział/a:
Opanuj sie człowieku, nie oglądałes chocby meczu z MU? Jeden z naszych lepszych graczy

stary przeczytaj jeszcze raz :mysli:
'do niedawna' w tym wypadku znaczy do kiedy nie powrocil do łask za pontyfikatu Tima
stary przeczytaj jeszcze raz :mysli: 'do niedawna' w tym wypadku znaczy do kiedy nie powrocil do łask za pontyfikatu Tima
4 stycznia 2014, 19:22 [cytuj]
Bentaleb za to chujowo, ale kiedyś musi się ograć...
Bentaleb za to chujowo, ale kiedyś musi się ograć
LMAO
4 stycznia 2014, 19:25 [cytuj]
Ale Soldado to zjebał. ;|
Ale Soldado to zjebał. ;|
LMAO
4 stycznia 2014, 19:25 [cytuj]
Soldado niech Cię Sherwood w dupę kopnie no!
Soldado niech Cię Sherwood w dupę kopnie no!
Offence win games, defence wins titles
4 stycznia 2014, 19:26 [cytuj]
Koniec tolerancji dla Soldado. Trzeci strzał dziś i trzeci okropny.
Koniec tolerancji dla Soldado. Trzeci strzał dziś i trzeci okropny
COYS!
4 stycznia 2014, 19:26 [cytuj]
Roberto, kurde nie rób mi tego. Niech pn zacznie strzelać, nie mogę już patrzeć na jego mine po kazdym nieudanym strzale, widać że on chce, ale kurwaaaaa :(((
Zablokował sie
Roberto, kurde nie rób mi tego. Niech pn zacznie strzelać, nie mogę już patrzeć na jego mine po kazdym nieudanym strzale, widać że on chce, ale kurwaaaaa :((( Zablokował sie
|<  <  3  4  5  6  7    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 37 Zarejestrowanych użytkowników: 5259 Ostatnio zarejestrowany: ShadowPL

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się