Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  4  5    >
Forum dyskusyjne » Angielski puchary » Spurs vs. Newcastle
17 grudnia 2014, 21:13 [cytuj]
Liverpool prowadzi :/ Kiepsko
Liverpool prowadzi :/ Kiepsko
17 grudnia 2014, 21:14 [cytuj]
Jaki prezent? To Eriksen podkręcił piłkę taak mocno, że nie dało się jej złapać, a Bentaleb czaił się za bramkarzem. Widać, że ćwiczony schemat.
Jaki prezent? To Eriksen podkręcił piłkę taak mocno, że nie dało się jej złapać, a Bentaleb czaił się za bramkarzem. Widać, że ćwiczony schemat
LMAO
17 grudnia 2014, 21:22 [cytuj]
Rose nieźle, Bentaleb też ładnie śmiga.
Rose nieźle, Bentaleb też ładnie śmiga
LMAO
Rose dzisiaj to zupełnie inny poziom :D
Rose dzisiaj to zupełnie inny poziom :D
Ktoś nade mną napisał, że prezent, dlatego kontynuowałem myśl zastanawiając się czy Pochettino tam ustawił Bentaleba.
Ktoś nade mną napisał, że prezent, dlatego kontynuowałem myśl zastanawiając się czy Pochettino tam ustawił Bentaleba
17 grudnia 2014, 21:29 [cytuj]
Do tej pory nieźle to wygląda. Oby do końca!
Do tej pory nieźle to wygląda. Oby do końca!
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
17 grudnia 2014, 21:36 [cytuj]
mi się podoba gra Chirichesa. W zeszłym sezonie na tle wolnego Dawsona i Kaboula wyglądał na środku nieźle, a teraz na tej prawej obronie też nieźle sobie poczyna. Popełnia czasem błędy, ale ma ciąg do przodu, szybkość i niezły jak na obrońcę drybling. Oczywiście Walker no. 1, ale Vlad to może być no. 2 na prawą stronę.
mi się podoba gra Chirichesa. W zeszłym sezonie na tle wolnego Dawsona i Kaboula wyglądał na środku nieźle, a teraz na tej prawej obronie też nieźle sobie poczyna. Popełnia czasem błędy, ale ma ciąg do przodu, szybkość i niezły jak na obrońcę drybling. Oczywiście Walker no. 1, ale Vlad to może być no. 2 na prawą stronę
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
17 grudnia 2014, 21:38 [cytuj]
Rose wymiata ,chyba jest spragniony gry:ok:
Rose wymiata ,chyba jest spragniony gry:ok:
17 grudnia 2014, 21:40 [cytuj]
Każdy myślę w miarę na plus oprócz Fazio, który jest jakimś nieśmiesznym żartem w składzie Spurs...
Stambouli też trochę słabo, oczekiwałem lepszych odbiorów po nim a kilka razy go dzisiaj zakręcili na raz, Bentaleb dużo lepiej wygląda i z przodu i w defenstywie.
Następny pozytyw to Eriksen, który na nowej pozycji w końcu jest często przy piłce i ma okazje do zagrań/dryblingu/strzału!
Każdy myślę w miarę na plus oprócz Fazio, który jest jakimś nieśmiesznym żartem w składzie Spurs... Stambouli też trochę słabo, oczekiwałem lepszych odbiorów po nim a kilka razy go dzisiaj zakręcili na raz, Bentaleb dużo lepiej wygląda i z przodu i w defenstywie. Następny pozytyw to Eriksen, który na nowej pozycji w końcu jest często przy piłce i ma okazje do zagrań/dryblingu/strzału!
17 grudnia 2014, 21:43 [cytuj]
No wings - no party! Wreszcie zagraliśmy ze skrzydłowymi na ich pozycjach zamiast schodzącego do środka Lameli i Eriksena na lewym skrzydle i przy wysokim pressingu i zaangażowaniu, nasza gra może się podobać.
No wings - no party! Wreszcie zagraliśmy ze skrzydłowymi na ich pozycjach zamiast schodzącego do środka Lameli i Eriksena na lewym skrzydle i przy wysokim pressingu i zaangażowaniu, nasza gra może się podobać
17 grudnia 2014, 21:44 [cytuj]
Jak remis to dogrywka ???
Jak remis to dogrywka ???
17 grudnia 2014, 21:49 [cytuj]
Hahahahah. I tak właśnie ma być!
Hahahahah. I tak właśnie ma być!
Offence win games, defence wins titles
17 grudnia 2014, 21:50 [cytuj]
Chadli!
Chadli!
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
17 grudnia 2014, 21:55 [cytuj]
Jak strzelił Chadli?
Jak strzelił Chadli?
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
17 grudnia 2014, 21:56 [cytuj]
Zza pola karnego, po ziemi.
Zza pola karnego, po ziemi
17 grudnia 2014, 22:02 [cytuj]
Coraz lepsze te rożne Eriksena.
Coraz lepsze te rożne Eriksena
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
17 grudnia 2014, 22:06 [cytuj]
BrawO!!!
BrawO!!!
LMAO
KANE!
KANE!
Brawo Kane! Cisniemy ich :D
Brawo Kane! Cisniemy ich :D
17 grudnia 2014, 22:07 [cytuj]
Na co nam Soldado i Adebayor. Harry to rasowa 9 :D
Na co nam Soldado i Adebayor. Harry to rasowa 9 :D
<  1  2  3  4  5    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 19 Zarejestrowanych użytkowników: 5259 Ostatnio zarejestrowany: ShadowPL

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się