Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

1  2    >
Forum dyskusyjne » Angielski puchary » Ewentualny finał Capital One Cup na Wembley
20 grudnia 2014, 23:42 [cytuj]
Czy byliby chętni na wyjazd na finał na Wembley gdyby do tego finału dotarł THFC ? Szansa na to jest bardzo duża :)

Następna kolejka grana jest w środku tygodnia więc zostajać do 4 marca by można było pójść również na WHL i zobaczyć mecz ze Swansea. Dodatkowo 3 maja jest mecz West Ham - Chelsea więc jeżeli by się udało kupić bilety to można by również taki mecz zobaczyć

Ceny lotów wizzairem czy ryanairem to w tej chwili +/- 90 zł . Wizzairr lata 2 razy dziennie RyanAir 3 razy wiec mozna sobie dowolnie zlepić wyjazd. Teoretycznie możliwy jest wyjazd na sam mecz a wiec samolot w niedziele 1 marca rano , potem mecz puchar :) :) :) nocleg i powrot do Polski w poniedzialek rano.

Jest ktoś zainteresowany ???
Czy byliby chętni na wyjazd na finał na Wembley gdyby do tego finału dotarł THFC ? Szansa na to jest bardzo duża :) Następna kolejka grana jest w środku tygodnia więc zostajać do 4 marca by można było pójść również na WHL i zobaczyć mecz ze Swansea. Dodatkowo 3 maja jest mecz West Ham - Chelsea więc jeżeli by się udało kupić bilety to można by również taki mecz zobaczyć Ceny lotów wizzairem czy ryanairem to w tej chwili +/- 90 zł . Wizzairr lata 2 razy dziennie RyanAir 3 razy wiec mozna sobie dowolnie zlepić wyjazd. Teoretycznie możliwy jest wyjazd na sam mecz a wiec samolot w niedziele 1 marca rano , potem mecz puchar :) :) :) nocleg i powrot do Polski w poniedzialek rano. Jest ktoś zainteresowany ???
21 grudnia 2014, 10:30 [cytuj]
Ile bilety na Łemblej? Ja jak się zdecyduję to wszystko we własnym zakresie :hejka:
Ile bilety na Łemblej? Ja jak się zdecyduję to wszystko we własnym zakresie :hejka:
21 grudnia 2014, 11:31 [cytuj]
Czy byliby chętni na wyjazd na finał na Wembley gdyby do tego finału dotarł THFC ? Szansa na to jest bardzo duża :)

Następna kolejka grana jest w środku tygodnia więc zostajać do 4 marca by można było pójść również na WHL i zobaczyć mecz ze Swansea. Dodatkowo 3 maja jest mecz West Ham - Chelsea więc jeżeli by się udało kupić bilety to można by również taki mecz zobaczyć

Ceny lotów wizzairem czy ryanairem to w tej chwili +/- 90 zł . Wizzairr lata 2 razy dziennie RyanAir 3 razy wiec mozna sobie dowolnie zlepić wyjazd. Teoretycznie możliwy jest wyjazd na sam mecz a wiec samolot w niedziele 1 marca rano , potem mecz puchar :) :) :) nocleg i powrot do Polski w poniedzialek rano.

Jest ktoś zainteresowany???[/quote]

Jak masz wykupionego membera to MOŻE???? uda Ci się kupić bilet na ten mecz (choć szczerze wątpię mając LilyWhite). A na mecz Wet Spam z Cwelsi (oprócz Millwall to są najwięksi wrogowie) jak sobie wyobrażasz kupić bilet? Iść do okienka i poprosić o bilet?
Jak masz wykupionego membera to MOŻE???? uda Ci się kupić bilet na ten mecz (choć szczerze wątpię mając LilyWhite). A na mecz Wet Spam z Cwelsi (oprócz Millwall to są najwięksi wrogowie) jak sobie wyobrażasz kupić bilet? Iść do okienka i poprosić o bilet?
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
21 grudnia 2014, 13:22 [cytuj]
No jeżeli można kupić bilety w okienku bo nie ma kompletu to bym tak zrobił. W tym czasie bedzie tez mecz QPR-AFC i na mecze QPR mozna kupowac bilety przez Viagogo, niestaty na Mloty takiej mozliwosci nie ma wiec tam ten bilet pewnie ciezej by bylo mozna zdobyc.
No jeżeli można kupić bilety w okienku bo nie ma kompletu to bym tak zrobił. W tym czasie bedzie tez mecz QPR-AFC i na mecze QPR mozna kupowac bilety przez Viagogo, niestaty na Mloty takiej mozliwosci nie ma wiec tam ten bilet pewnie ciezej by bylo mozna zdobyc
21 grudnia 2014, 16:27 [cytuj]
"Ewentualny finał Capital One Cup na Wembley"

takie podejście przynosi pecha
"Ewentualny finał Capital One Cup na Wembley" takie podejście przynosi pecha
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
21 grudnia 2014, 16:29 [cytuj]
wyprodukujmy może jeszcze koszulki 2015 Capital One Cup Spurs
wyprodukujmy może jeszcze koszulki 2015 Capital One Cup Spurs
21 grudnia 2014, 17:34 [cytuj]
Może niech to jednak Chelsea będzie naszym finałowym rywalem... Mamy dobre wspomnienia z ostatniej "takiej okazji". To był piękny i równocześnie "męczący" dzień w Londynie ;)
Może niech to jednak Chelsea będzie naszym finałowym rywalem... Mamy dobre wspomnienia z ostatniej "takiej okazji". To był piękny i równocześnie "męczący" dzień w Londynie ;)
Can't Smile Without You!!!
21 grudnia 2014, 20:19 [cytuj]
Możecie przestać! Pamiętam jak Portsmouth miało być tylko formalnością w drodze do finału, wszyscy wiemy jak to się skończyło. Tak jak napisał RAFO, takie podejscie przynosi pecha.
Możecie przestać! Pamiętam jak Portsmouth miało być tylko formalnością w drodze do finału, wszyscy wiemy jak to się skończyło. Tak jak napisał RAFO, takie podejscie przynosi pecha
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
22 grudnia 2014, 05:09 [cytuj]
Przechodzenie pod drabiną też podobno przynosi pecha...
Przechodzenie pod drabiną też podobno przynosi pecha
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
22 grudnia 2014, 14:42 [cytuj]
Varba, w top4 nie wierzę, a w coś wierzyć muszę ;)
Varba, w top4 nie wierzę, a w coś wierzyć muszę ;)
Can't Smile Without You!!!
22 grudnia 2014, 16:36 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
Przechodzenie pod drabiną też podobno przynosi pecha

właśnie - AVB o tym nie wiedział i co ?? 0-5 i 0-6 !
.
właśnie - AVB o tym nie wiedział i co ?? 0-5 i 0-6 !
22 grudnia 2014, 21:49 [cytuj]
Z koniem się kopać nie będę :) widzę, że większość osób jest dość przesądna więc do tematu powrócimy w styczniu jak już będzie oficjalnie wiadomo, że.... :)
Z koniem się kopać nie będę :) widzę, że większość osób jest dość przesądna więc do tematu powrócimy w styczniu jak już będzie oficjalnie wiadomo, że.... :)
22 grudnia 2014, 22:06 [cytuj]
To jest Tottenham Hotspur, my pecha mamy wpisane w DNA :P Tylko my mogliśmy skończyć na 4 miejscu i nie zagrać w lidze mistrzów ;)
To jest Tottenham Hotspur, my pecha mamy wpisane w DNA :P Tylko my mogliśmy skończyć na 4 miejscu i nie zagrać w lidze mistrzów ;)
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
23 grudnia 2014, 02:00 [cytuj]
varba powiedział/a:

... następny raz pewnie za 100 lat
.
23 grudnia 2014, 14:26 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
Za sto lat to Polska liga będzie miała 4 miejsca uprawniające do gry w LM :wysmiewacz: :wysmiewacz:
Za sto lat to Polska liga będzie miała 4 miejsca uprawniające do gry w LM :wysmiewacz: :wysmiewacz:
27 grudnia 2014, 20:56 [cytuj]
Pytanie mam do ludzi którzy jeździli na WHL.

Jak jedziecie to gdzie się kwaterujecie? W takich hostelach co w pokoju z nieznajomymi się kima czy są jakieś w miarę tanie z pojedynczymi łóżkami?

Z góry dzieki za odpowiedź
Pytanie mam do ludzi którzy jeździli na WHL. Jak jedziecie to gdzie się kwaterujecie? W takich hostelach co w pokoju z nieznajomymi się kima czy są jakieś w miarę tanie z pojedynczymi łóżkami? Z góry dzieki za odpowiedź
27 grudnia 2014, 21:35 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
Pytanie mam do ludzi którzy jeździli na WHL.

Jak jedziecie to gdzie się kwaterujecie? W takich hostelach co w pokoju z nieznajomymi się kima czy są jakieś w miarę tanie z pojedynczymi łóżkami?

Z góry dzieki za odpowiedź

To chyba zależy ile masz kasy. Jak nie masz problemu z wydaniem dodatkowych funtów to bierzesz sam.
To chyba zależy ile masz kasy. Jak nie masz problemu z wydaniem dodatkowych funtów to bierzesz sam
LMAO
28 stycznia 2015, 23:09 [cytuj]
Tak jak pisałem spokojnie awansowaliśmy do Finału :) :) :)
Teraz jak już jest to przyklepane to mam pytanie. Czy jesteśmy w stanie jakoś zorganizować bilety na Finał ???? ktoś, coś ?
Tak jak pisałem spokojnie awansowaliśmy do Finału :) :) :) Teraz jak już jest to przyklepane to mam pytanie. Czy jesteśmy w stanie jakoś zorganizować bilety na Finał ???? ktoś, coś ?
28 stycznia 2015, 23:54 [cytuj]
klimasz123 powiedział/a:
Tak jak pisałem spokojnie awansowaliśmy do Finału :) :) :)

spokojnie :rotfl:
spokojnie :rotfl:
29 stycznia 2015, 11:37 [cytuj]
"spokojnie" :D

podpinam się pod pytanie, czy w ramach działalności stowarzyszenia jesteśmy w stanie dostać jakieś bilety? jeśli tak, to jadę, nawet urlop mam w tym terminie ... ;)
"spokojnie" :D podpinam się pod pytanie, czy w ramach działalności stowarzyszenia jesteśmy w stanie dostać jakieś bilety? jeśli tak, to jadę, nawet urlop mam w tym terminie ... ;)
1  2    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 17 Zarejestrowanych użytkowników: 5259 Ostatnio zarejestrowany: ShadowPL

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się