Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  4    >
Forum dyskusyjne » Angielski puchary » Spurs vs. Sheffield
21 stycznia 2015, 21:17 [cytuj]
Co ten Ade zrobił?...
Co ten Ade zrobił?
21 stycznia 2015, 21:17 [cytuj]
Co za cymbał :|
Co za cymbał :|
21 stycznia 2015, 21:21 [cytuj]
Czary czary czary Matka w Togo juju i voodoo
Czary czary czary Matka w Togo juju i voodoo
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
21 stycznia 2015, 21:22 [cytuj]
Gramy straszne gówno, jak na razie.
Gramy straszne gówno, jak na razie
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
21 stycznia 2015, 21:24 [cytuj]
O, i to była wrzuta.
O, i to była wrzuta
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
21 stycznia 2015, 21:27 [cytuj]
Czarosław powiedział/a:
Gramy straszne gówno, jak na razie

Matko Chrystusa, czego się spodziewałeś, że zamkniemy ich we własnym polu karnym i oddamy 40 strzałów? Gramy normalnie. Ostrza też za darmo do półfinału nie weszły i żadnymi ogórami nie są. Trochę wiary i cierpliwości ;)
Matko Chrystusa, czego się spodziewałeś, że zamkniemy ich we własnym polu karnym i oddamy 40 strzałów? Gramy normalnie. Ostrza też za darmo do półfinału nie weszły i żadnymi ogórami nie są. Trochę wiary i cierpliwości ;)
21 stycznia 2015, 21:29 [cytuj]
Spodziewałem się kilku składnych akcji. Wyluzuj :D
Spodziewałem się kilku składnych akcji. Wyluzuj :D
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
21 stycznia 2015, 21:29 [cytuj]
Ale nasi kibice to mogliby się obudzić, do cholery.
Ale nasi kibice to mogliby się obudzić, do cholery
21 stycznia 2015, 21:40 [cytuj]
Davies strasznie, STRASZNIE niepewny.
Davies strasznie, STRASZNIE niepewny
21 stycznia 2015, 21:48 [cytuj]
Dla mnie to jest nie do pomyślenia, że męczymy się z takimi dzbanami grając tak mocnym składem. Ich bramkarz był tylko raz zmuszony do interwencji przez 45 minut...
Dla mnie to jest nie do pomyślenia, że męczymy się z takimi dzbanami grając tak mocnym składem. Ich bramkarz był tylko raz zmuszony do interwencji przez 45 minut
21 stycznia 2015, 21:49 [cytuj]
Kurwa jak można się męczyć z trzecioligowcem u siebie grając niemalże w podstawowym składzie... Tragiczni oni są.
Kurwa jak można się męczyć z trzecioligowcem u siebie grając niemalże w podstawowym składzie... Tragiczni oni są
21 stycznia 2015, 21:49 [cytuj]
JEDEN CELNY STRZAŁ. O co chodzi?
JEDEN CELNY STRZAŁ. O co chodzi?
21 stycznia 2015, 21:54 [cytuj]
Spoko, w tym sezonie Pucharu Ligi z reguły rozkręcamy się dopiero w drugiej połowie, także nie ma co panikować. Ale póki co gra rzeczywiście do bani.
Spoko, w tym sezonie Pucharu Ligi z reguły rozkręcamy się dopiero w drugiej połowie, także nie ma co panikować. Ale póki co gra rzeczywiście do bani
21 stycznia 2015, 21:54 [cytuj]
Jednak Tottenham to Tottenham :D

Jak to ktoś napisał parę tygodni temu, kiedy oni przestaną być takim... Tottenhamem? :|

Ciężko to idzie i mieliśmy trochę szczęścia w nieszczęściu czyt. Davies który sprezentował prawie gola oponentom.
Jednak Tottenham to Tottenham :D Jak to ktoś napisał parę tygodni temu, kiedy oni przestaną być takim... Tottenhamem? :| Ciężko to idzie i mieliśmy trochę szczęścia w nieszczęściu czyt. Davies który sprezentował prawie gola oponentom
21 stycznia 2015, 22:02 [cytuj]
Rose i Dembele powinni wejść w drugiej połowie.
Rose i Dembele powinni wejść w drugiej połowie
21 stycznia 2015, 22:02 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
Jednak Tottenham to Tottenham :D

Jak to ktoś napisał parę tygodni temu, kiedy oni przestaną być takim... Tottenhamem? :|

Ta druzyna jest niepowtarzalna.
Liczylem, ze dzisiaj. Jak nie z trzecioligowcem, to z kim, mozna osiagnac inny wynik, niz 2-1? Liczylem, i nawet mocno wierzylem. Postawilem kilkaset zlotych na miedzy innymi Tottenham, i tylko na ten wynik czekam, aby sie cieszyc. Jezeli nie z Sheffield to z kim? (niewazne, ze to 1/2 pucharu).
Ta druzyna jest niepowtarzalna. Liczylem, ze dzisiaj. Jak nie z trzecioligowcem, to z kim, mozna osiagnac inny wynik, niz 2-1? Liczylem, i nawet mocno wierzylem. Postawilem kilkaset zlotych na miedzy innymi Tottenham, i tylko na ten wynik czekam, aby sie cieszyc. Jezeli nie z Sheffield to z kim? (niewazne, ze to 1/2 pucharu)
21 stycznia 2015, 22:05 [cytuj]
albo Dembele i Lennon ,ja bym chciał jeszcze Aarona zobaczyć ,szczególnie jesli ma odejść niedługo
albo Dembele i Lennon ,ja bym chciał jeszcze Aarona zobaczyć ,szczególnie jesli ma odejść niedługo
21 stycznia 2015, 22:13 [cytuj]
Jak po grudzie to idzie...
Jak po grudzie to idzie
21 stycznia 2015, 22:13 [cytuj]
dla mnie to jest niewiarygodne, jak dobrze Eriksen umie strzelać z wolnych ,a jak słabo z nich dośrodkowuje:bezradny:
dla mnie to jest niewiarygodne, jak dobrze Eriksen umie strzelać z wolnych ,a jak słabo z nich dośrodkowuje:bezradny:
21 stycznia 2015, 22:15 [cytuj]
Soldado sie grzeje. Zadowolimy się chyba remisem :rotfl:
Soldado sie grzeje. Zadowolimy się chyba remisem :rotfl:
<  1  2  3  4    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 17 Zarejestrowanych użytkowników: 5259 Ostatnio zarejestrowany: ShadowPL

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się