Forum dyskusyjne
21 stycznia 2015, 22:18 [cytuj]
Na dodatek sami prokurujemy sytuację przed własną bramką. Co to kurwa jest?
Na dodatek sami prokurujemy sytuację przed własną bramką. Co to kurwa jest?
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
21 stycznia 2015, 22:22 [cytuj]
No to tym wybiciem się podsumował Eriksen na dziś.
Gówniane wrzutki, gówniane podania. Część w ogóle wygląda jakby przyjechali na testy i pierwszy raz się z niektórymi widzieli
No to tym wybiciem się podsumował Eriksen na dziś. :glupek:
Gówniane wrzutki, gówniane podania. Część w ogóle wygląda jakby przyjechali na testy i pierwszy raz się z niektórymi widzieli :X
21 stycznia 2015, 22:23 [cytuj]
Soldado witany owacjami
Soldado witany owacjami :muza:
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
21 stycznia 2015, 22:23 [cytuj]
Tragedia. Ciężko się na to patrzy. Ile sytuacji do strzelania bramki stworzyliśmy? Kurwa, co jest...
Tragedia. Ciężko się na to patrzy. Ile sytuacji do strzelania bramki stworzyliśmy? Kurwa, co jest
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
21 stycznia 2015, 22:24 [cytuj]
Nie przypominam sobie równie słabego meczu Eriksena, co dzisiaj
Nie przypominam sobie równie słabego meczu Eriksena, co dzisiaj :bezradny:
21 stycznia 2015, 22:30 [cytuj]
Jaaaaaa. Karny.
Jaaaaaa. Karny
21 stycznia 2015, 22:31 [cytuj]
Dzieki Bogu, karny
Dzieki Bogu, karny
Janek sie wkurzyl i poszedl do przodu i mamy karnego
Janek sie wkurzyl i poszedl do przodu i mamy karnego
BRAWO KURWA!
BRAWO KURWA!
21 stycznia 2015, 22:32 [cytuj]
ufffffffffffffff
ufffffffffffffff
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
21 stycznia 2015, 22:32 [cytuj]
Potrafi strzelać te karne Townsend
Potrafi strzelać te karne Townsend :)
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
21 stycznia 2015, 22:34 [cytuj]
Ale żeby na takie koncertowe dzbany u siebie potrzbować karnego w końcówce meczu to jest talent...
Ale żeby na takie koncertowe dzbany u siebie potrzbować karnego w końcówce meczu to jest talent
COYS!
21 stycznia 2015, 22:35 [cytuj]
Koncertowo spieprzyli to goście. Tak frajersko że głowa mała. Nawet niezły mecz rozgrywali i sami sobie z niczego kłodę pod nogi rzucili

na nasze szczęście.
Koncertowo spieprzyli to goście. Tak frajersko że głowa mała. Nawet niezły mecz rozgrywali i sami sobie z niczego kłodę pod nogi rzucili :lezkawoku: na nasze szczęście. :)
21 stycznia 2015, 22:51 [cytuj]
Nie do pomyślenia. Dla mnie ten mecz jest BARDZO na minus.
Nie do pomyślenia. Dla mnie ten mecz jest BARDZO na minus
21 stycznia 2015, 22:53 [cytuj]
a ja głupi handicap postawiłem
a ja głupi handicap postawiłem :D
21 stycznia 2015, 22:54 [cytuj]
W sumie, to sztuka wygrać mecz, w którym grało się tak słabo.
A i sędzia nam nie sprzyjał.
Ciężko coś o tym meczu napisać. Ważne, że do przodu. Teraz tylko na wyjeździe pyknąć bramkę i można spokojnie oglądać.
W sumie, to sztuka wygrać mecz, w którym grało się tak słabo.
A i sędzia nam nie sprzyjał.
Ciężko coś o tym meczu napisać. Ważne, że do przodu. Teraz tylko na wyjeździe pyknąć bramkę i można spokojnie oglądać
21 stycznia 2015, 22:54 [cytuj]
Trochę szczęśliwa wygrana, ale wygrana. Odniosłem wrażenie, że chcieliśmy dziś wygrać jak najmniejszym nakładem sił, praktycznie zerowy pressing na połowie Sheffield. Mogliśmy się przejechać, ale się udało, więc nie ma co lamentować. Davies dzisiaj nie najlepiej, Eriksenowi przydałby się jakiś ekstra trening dośrodkowań. Trzeba mieć nadzieję, że dzisiejsze 1-0 wystarczy na Wembley
Trochę szczęśliwa wygrana, ale wygrana. Odniosłem wrażenie, że chcieliśmy dziś wygrać jak najmniejszym nakładem sił, praktycznie zerowy pressing na połowie Sheffield. Mogliśmy się przejechać, ale się udało, więc nie ma co lamentować. Davies dzisiaj nie najlepiej, Eriksenowi przydałby się jakiś ekstra trening dośrodkowań. Trzeba mieć nadzieję, że dzisiejsze 1-0 wystarczy na Wembley ;)
21 stycznia 2015, 22:55 [cytuj]
Ktora z druzyn gra w odpowiedniku trzeciej ligi?
Spotkanie bylo tragiczne, jedynie wynik moze satysfakcjonowac.
Postawilem z (-1) na Tottenham, mocno zaluje.
Ktora z druzyn gra w odpowiedniku trzeciej ligi?
Spotkanie bylo tragiczne, jedynie wynik moze satysfakcjonowac.
Postawilem z (-1) na Tottenham, mocno zaluje
21 stycznia 2015, 22:55 [cytuj]
Wynik nie jest zły (zwycięstwo, bez wyjazdowej bramki rywali). Gra była mocno słaba, ale to jednak chyba jest u mnie na drugim miejscu w ocenie tego meczu.
Wynik nie jest zły (zwycięstwo, bez wyjazdowej bramki rywali). Gra była mocno słaba, ale to jednak chyba jest u mnie na drugim miejscu w ocenie tego meczu
COYS!
21 stycznia 2015, 22:58 [cytuj]
Co myślał Pocz odstawiając Sigurdssona i Holtbiego?
Ewidentnie w tym meczu brakowało kogoś ich pokroju, kto w PL nie zagra, ale na taki mecz będzie gotowy w 100% i nie będzie biegał jak Eriksen, który w nogach ma kolejne niepotrzebne 90minut. Nie mamy tak naprawdę alternatywy na środkowego ofensywnego i lewego pomocnika. Mamy wuchte defensorów, ale jak przychodzi co do czego to i tak jest lipa, bo połowa jest poniżej formy. Mecz zagraliśmy słabo, ale wydaje mi się, że to wina taktyki na ten mecz, bo chyba nawet takiej nie było. Mogliśmy zagrać podobnie jak z S'landem, ale my nawet zamku im nie potrafiliśmy założyć. Mecz do zapomnienia. Townsend na plus. A przy karnym powinna być druga żółta...
Co myślał Pocz odstawiając Sigurdssona i Holtbiego?
Ewidentnie w tym meczu brakowało kogoś ich pokroju, kto w PL nie zagra, ale na taki mecz będzie gotowy w 100% i nie będzie biegał jak Eriksen, który w nogach ma kolejne niepotrzebne 90minut. Nie mamy tak naprawdę alternatywy na środkowego ofensywnego i lewego pomocnika. Mamy wuchte defensorów, ale jak przychodzi co do czego to i tak jest lipa, bo połowa jest poniżej formy. Mecz zagraliśmy słabo, ale wydaje mi się, że to wina taktyki na ten mecz, bo chyba nawet takiej nie było. Mogliśmy zagrać podobnie jak z S'landem, ale my nawet zamku im nie potrafiliśmy założyć. Mecz do zapomnienia. Townsend na plus. A przy karnym powinna być druga żółta