Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

1  2  3  4  5    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Angielski puchary » Spurs vs chelsea FINAŁ
1 marca 2015, 16:09 [cytuj]
Lloris (c), Walker, Dier, Vertonghen, Rose; Bentaleb, Mason; Chadli, Eriksen, Townsend; Kane
Lloris (c), Walker, Dier, Vertonghen, Rose; Bentaleb, Mason; Chadli, Eriksen, Townsend; Kane
1 marca 2015, 16:10 [cytuj]
Cech; Ivanovic, Zouma, Terry (c), Azpilicueta; Ramires, Cahill, Fabregas; Willian, Diego Costa, Hazard.
Cech; Ivanovic, Zouma, Terry (c), Azpilicueta; Ramires, Cahill, Fabregas; Willian, Diego Costa, Hazard
1 marca 2015, 16:10 [cytuj]
Wie ktoś kto transmituje ten mecz w polskiej TV?
1 marca 2015, 16:11 [cytuj]
u nas chyba najlepszy skład na tą chwilę jaki się da wystawić :ok:
u nas chyba najlepszy skład na tą chwilę jaki się da wystawić :ok:
1 marca 2015, 16:11 [cytuj]
Gray powiedział/a:

nikt
nikt
1 marca 2015, 16:12 [cytuj]
w chelsea 5 obrońców - lub któryś z nich na DP z Ramiresem.. dziwny zabieg
w chelsea 5 obrońców - lub któryś z nich na DP z Ramiresem.. dziwny zabieg
1 marca 2015, 16:14 [cytuj]
Skład faktycznie na ta chwile praktycznie najmocniejszy. Zapowiada się bardzo emocjonujące spotkanie .
Skład faktycznie na ta chwile praktycznie najmocniejszy. Zapowiada się bardzo emocjonujące spotkanie
1 marca 2015, 16:19 [cytuj]
Wcale mnie nie zdziwi jak Mou odda naszym inicjatywę i Chelsea będzie grać z kontry. Chyba już każdy wie w tej lidze, że mamy problemy z grą w ataku pozycyjnym ,a nasi obrońcy nie do końca nadają się do gry wysoką linią. Niemniej mam nadzieję, że nasi się zepną i strzelimy o tą bramkę więcej niż Chelsea :)
Wcale mnie nie zdziwi jak Mou odda naszym inicjatywę i Chelsea będzie grać z kontry. Chyba już każdy wie w tej lidze, że mamy problemy z grą w ataku pozycyjnym ,a nasi obrońcy nie do końca nadają się do gry wysoką linią. Niemniej mam nadzieję, że nasi się zepną i strzelimy o tą bramkę więcej niż Chelsea :)
1 marca 2015, 16:31 [cytuj]
jak ktoś znajdzie jakiś przyjemny sopcast to proszę o podzielenie się..
jak ktoś znajdzie jakiś przyjemny sopcast to proszę o podzielenie się
1 marca 2015, 16:37 [cytuj]
Bardzo defensywna taktyka Chelsea. Nastawili się wyraźnie na kontry. Mourinho wie co robi. Siła wychowanków kontra ruskie pieniądze :D Damy rade. COYS
Bardzo defensywna taktyka Chelsea. Nastawili się wyraźnie na kontry. Mourinho wie co robi. Siła wychowanków kontra ruskie pieniądze :D Damy rade. COYS
1 marca 2015, 16:46 [cytuj]
Jestem zachwycony brakiem Lameli. Skład na tą chwilę najmocniejszy, jaki Pochettino mógł wystawić, więc uwag nie mam. Szkoda, że Dembela spuścił z tonu, bo mógłby trochę poszaleć jak w styczniu.
Jestem zachwycony brakiem Lameli. Skład na tą chwilę najmocniejszy, jaki Pochettino mógł wystawić, więc uwag nie mam. Szkoda, że Dembela spuścił z tonu, bo mógłby trochę poszaleć jak w styczniu
1 marca 2015, 16:46 [cytuj]
http://live.drakulastream.eu/players/free-live-video-streaming-chelsea-tottenham-hotspur-football-england-capital-one-cup-19188.html
http://live.drakulastream.eu/players/free-live-video-streaming-chelsea-tottenham-hotspur-football-england-capital-one-cup-19188.html
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
1 marca 2015, 16:54 [cytuj]
ma ktoś sopcasta ??
ma ktoś sopcasta ??
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
1 marca 2015, 16:56 [cytuj]
http://livetv.sx/pl/eventinfo/287622_chelsea_tottenham/#_

Tu są dwa.
http://livetv.sx/pl/eventinfo/287622_chelsea_tottenham/#_ Tu są dwa
1 marca 2015, 16:57 [cytuj]
Kane niech ćwiczy wykonywanie hymnu :rotfl:
Kane niech ćwiczy wykonywanie hymnu :rotfl:
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
1 marca 2015, 17:00 [cytuj]
Zaczynamy!
Zaczynamy!
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
1 marca 2015, 17:08 [cytuj]
Harry :brawo:
Harry :brawo:
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
1 marca 2015, 17:09 [cytuj]
angielski sopcast jest :D ?
angielski sopcast jest :D ?
1 marca 2015, 17:09 [cytuj]
Kurwa mać, tak blisko ;(
Kurwa mać, tak blisko ;(
1  2  3  4  5    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 25%
2-3 0%
4-6 25%
7-10 0%
11-20 50%
4 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 20 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się