Forum dyskusyjne
1 marca 2015, 16:09 [cytuj]
Lloris (c), Walker, Dier, Vertonghen, Rose; Bentaleb, Mason; Chadli, Eriksen, Townsend; Kane
Lloris (c), Walker, Dier, Vertonghen, Rose; Bentaleb, Mason; Chadli, Eriksen, Townsend; Kane
1 marca 2015, 16:10 [cytuj]
Cech; Ivanovic, Zouma, Terry (c), Azpilicueta; Ramires, Cahill, Fabregas; Willian, Diego Costa, Hazard.
Cech; Ivanovic, Zouma, Terry (c), Azpilicueta; Ramires, Cahill, Fabregas; Willian, Diego Costa, Hazard
1 marca 2015, 16:10 [cytuj]
Wie ktoś kto transmituje ten mecz w polskiej TV?
1 marca 2015, 16:11 [cytuj]
u nas chyba najlepszy skład na tą chwilę jaki się da wystawić
u nas chyba najlepszy skład na tą chwilę jaki się da wystawić :ok:
1 marca 2015, 16:11 [cytuj]
Gray powiedział/a:
nikt
nikt
1 marca 2015, 16:12 [cytuj]
w chelsea 5 obrońców - lub któryś z nich na DP z Ramiresem.. dziwny zabieg
w chelsea 5 obrońców - lub któryś z nich na DP z Ramiresem.. dziwny zabieg
1 marca 2015, 16:14 [cytuj]
Skład faktycznie na ta chwile praktycznie najmocniejszy. Zapowiada się bardzo emocjonujące spotkanie .
Skład faktycznie na ta chwile praktycznie najmocniejszy. Zapowiada się bardzo emocjonujące spotkanie
1 marca 2015, 16:19 [cytuj]
Wcale mnie nie zdziwi jak Mou odda naszym inicjatywę i Chelsea będzie grać z kontry. Chyba już każdy wie w tej lidze, że mamy problemy z grą w ataku pozycyjnym ,a nasi obrońcy nie do końca nadają się do gry wysoką linią. Niemniej mam nadzieję, że nasi się zepną i strzelimy o tą bramkę więcej niż Chelsea
Wcale mnie nie zdziwi jak Mou odda naszym inicjatywę i Chelsea będzie grać z kontry. Chyba już każdy wie w tej lidze, że mamy problemy z grą w ataku pozycyjnym ,a nasi obrońcy nie do końca nadają się do gry wysoką linią. Niemniej mam nadzieję, że nasi się zepną i strzelimy o tą bramkę więcej niż Chelsea :)
1 marca 2015, 16:31 [cytuj]
jak ktoś znajdzie jakiś przyjemny sopcast to proszę o podzielenie się..
jak ktoś znajdzie jakiś przyjemny sopcast to proszę o podzielenie się
1 marca 2015, 16:37 [cytuj]
Bardzo defensywna taktyka Chelsea. Nastawili się wyraźnie na kontry. Mourinho wie co robi. Siła wychowanków kontra ruskie pieniądze

Damy rade. COYS
Bardzo defensywna taktyka Chelsea. Nastawili się wyraźnie na kontry. Mourinho wie co robi. Siła wychowanków kontra ruskie pieniądze :D Damy rade. COYS
1 marca 2015, 16:46 [cytuj]
Jestem zachwycony brakiem Lameli. Skład na tą chwilę najmocniejszy, jaki Pochettino mógł wystawić, więc uwag nie mam. Szkoda, że Dembela spuścił z tonu, bo mógłby trochę poszaleć jak w styczniu.
Jestem zachwycony brakiem Lameli. Skład na tą chwilę najmocniejszy, jaki Pochettino mógł wystawić, więc uwag nie mam. Szkoda, że Dembela spuścił z tonu, bo mógłby trochę poszaleć jak w styczniu
1 marca 2015, 16:46 [cytuj]
http://live.drakulastream.eu/players/free-live-video-streaming-chelsea-tottenham-hotspur-football-england-capital-one-cup-19188.html
http://live.drakulastream.eu/players/free-live-video-streaming-chelsea-tottenham-hotspur-football-england-capital-one-cup-19188.html
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
1 marca 2015, 16:54 [cytuj]
ma ktoś sopcasta ??
ma ktoś sopcasta ??
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
1 marca 2015, 16:56 [cytuj]
http://livetv.sx/pl/eventinfo/287622_chelsea_tottenham/#_
Tu są dwa.
http://livetv.sx/pl/eventinfo/287622_chelsea_tottenham/#_
Tu są dwa
1 marca 2015, 16:57 [cytuj]
Kane niech ćwiczy wykonywanie hymnu
Kane niech ćwiczy wykonywanie hymnu :rotfl:
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
1 marca 2015, 17:00 [cytuj]
Zaczynamy!
Zaczynamy!
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
1 marca 2015, 17:08 [cytuj]
Harry
Harry :brawo:
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
1 marca 2015, 17:09 [cytuj]
angielski sopcast jest

?
angielski sopcast jest :D ?
1 marca 2015, 17:09 [cytuj]
Kurwa mać, tak blisko
Kurwa mać, tak blisko ;(