Forum dyskusyjne
10 stycznia 2016, 16:15 [cytuj]
Vorm, Trippier, Alderweireld, Wimmer, Rose (c); Carroll, Dier; Chadli, Eriksen, Onomah; Son
subs: Lloris, Davies, Alli, Bentaleb, Lamela, Winks, Kane
Ale rezerwowy skład

pięknie

Rose na C xd
Vorm, Trippier, Alderweireld, Wimmer, Rose (c); Carroll, Dier; Chadli, Eriksen, Onomah; Son
subs: Lloris, Davies, Alli, Bentaleb, Lamela, Winks, Kane
Ale rezerwowy skład :D pięknie :D Rose na C xd
10 stycznia 2016, 16:15 [cytuj]
No i skład Lisów
Schmeichel (c), De Laet, Wasilewski, Benalouane, Chilwell, Inler, Kanté, King, Dyer, Ulloa, Gray
Subs: Drinkwater, Morgan, Albrighton, Simpson, Okazaki, Mahrez, Schwarzer
No i skład Lisów
Schmeichel (c), De Laet, Wasilewski, Benalouane, Chilwell, Inler, Kanté, King, Dyer, Ulloa, Gray
Subs: Drinkwater, Morgan, Albrighton, Simpson, Okazaki, Mahrez, Schwarzer
10 stycznia 2016, 16:17 [cytuj]
Skład rezerwowy , zarówno u nas jak i u Leicester
Leicester City - Schmeichel (c), De Laet, Wasilewski, Benalouane, Chilwell, Inler, Kanté, King, Dyer, Ulloa, Gray.
Mam nadzieje że wygramy
Skład rezerwowy , zarówno u nas jak i u Leicester
Leicester City - Schmeichel (c), De Laet, Wasilewski, Benalouane, Chilwell, Inler, Kanté, King, Dyer, Ulloa, Gray.
Mam nadzieje że wygramy :cwaniak:
10 stycznia 2016, 16:18 [cytuj]
Wasyl w podstawie , nasi muszą uważać żeby ich za bardzo nie porozbijał
Wasyl w podstawie , nasi muszą uważać żeby ich za bardzo nie porozbijał :tak:
10 stycznia 2016, 16:20 [cytuj]
Skład rezerwowy, ale trzon drużyny zachowany: Alderweireld, Dier i Eriksen. Może któryś z rezerwowych zaskoczy i uda się ograć Lisy. COYS!
Skład rezerwowy, ale trzon drużyny zachowany: Alderweireld, Dier i Eriksen. Może któryś z rezerwowych zaskoczy i uda się ograć Lisy. COYS!
10 stycznia 2016, 16:24 [cytuj]
Czekam na kaktusy na dłoniach tych, którzy twierdzili, że w rozgrywkach o najstarsze piłkarskie trofeum świata zespoły nie wyjdą rezerwami
Wolałbym Bentaleba zamiast Diera, poza tym (zważywszy na kontuzję Masona) skład idealny.
Wasilewski gra, więc pewnie nawet Soldado by coś ustrzelił (żart)

Także liczę na Sona i w ogóle na naszych ofensywnych grajków.
Czekam na kaktusy na dłoniach tych, którzy twierdzili, że w rozgrywkach o najstarsze piłkarskie trofeum świata zespoły nie wyjdą rezerwami :P
Wolałbym Bentaleba zamiast Diera, poza tym (zważywszy na kontuzję Masona) skład idealny.
Wasilewski gra, więc pewnie nawet Soldado by coś ustrzelił (żart) :P Także liczę na Sona i w ogóle na naszych ofensywnych grajków
COYS!
10 stycznia 2016, 16:46 [cytuj]
Lisy mają sporo rezerwowych zwłaszcza w obronie i to trzeba wykorzystać. Mahrez pozostawiony na ławce, pewnie wejdzie jak uda nam się wypracować prowadzenie
Lisy mają sporo rezerwowych zwłaszcza w obronie i to trzeba wykorzystać. Mahrez pozostawiony na ławce, pewnie wejdzie jak uda nam się wypracować prowadzenie
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
10 stycznia 2016, 16:51 [cytuj]
Oby Trippier zagrał tak jak ostatnio, gdy wychodził w podstawowej 11

Onomaha też fajnie widzieć. Lisy są spokojnie do ogrania. COYS
Oby Trippier zagrał tak jak ostatnio, gdy wychodził w podstawowej 11 :) Onomaha też fajnie widzieć. Lisy są spokojnie do ogrania. COYS
10 stycznia 2016, 16:51 [cytuj]
Skład na dzisiejszy potwierdza jak silni jesteśmy w tym sezonie. Grają głownie zmiennicy ale nie boję się, że stracimy na jakości

.
Nic tylko wygrać z Lisami i przejść do następnej rundy! COYS!
Skład na dzisiejszy potwierdza jak silni jesteśmy w tym sezonie. Grają głownie zmiennicy ale nie boję się, że stracimy na jakości :).
Nic tylko wygrać z Lisami i przejść do następnej rundy! COYS!
Harry Kane: "Never f*cking give up!"
10 stycznia 2016, 16:53 [cytuj]
A ja liczę na to, że te rezerwy zagrają tak, jak w meczu z Monako
EDIT. Oxford United pokonało Łabędzie ( 3-2 )
A ja liczę na to, że te rezerwy zagrają tak, jak w meczu z Monako
EDIT. Oxford United pokonało Łabędzie ( 3-2 )
10 stycznia 2016, 16:57 [cytuj]
gdzie można obejrzeć ten mecz? zalinkuje mi ktoś? byłbym wdzięczny.
gdzie można obejrzeć ten mecz? zalinkuje mi ktoś? byłbym wdzięczny
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
10 stycznia 2016, 17:01 [cytuj]
http://antenasport.com/live1.html
http://antenasport.com/live1.html
10 stycznia 2016, 17:01 [cytuj]
http://www.eplsite.com/stream6.html dobra jakość
http://www.eplsite.com/stream6.html dobra jakość
10 stycznia 2016, 17:02 [cytuj]
dzięki
dzięki
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
10 stycznia 2016, 17:07 [cytuj]
Wimmer rzuca na skrzydła jak Toby
Wimmer rzuca na skrzydła jak Toby :brawo:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
10 stycznia 2016, 17:08 [cytuj]
za to Rose i jego wrzutki dalej bez zmian
za to Rose i jego wrzutki dalej bez zmian :D
ERIKSEN!
ERIKSEN!
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
Gol!!
Gol!!
Eriksen!
Eriksen!
10 stycznia 2016, 17:12 [cytuj]
Rose z opaską

Dopiero teraz zauważyłem.
Eriksen otoczony skrzydłowymi, a nie środkowymi pomocnikami przesuniętymi na bok od razu gra lepiej
Rose z opaską :D Dopiero teraz zauważyłem.
Eriksen otoczony skrzydłowymi, a nie środkowymi pomocnikami przesuniętymi na bok od razu gra lepiej ;)
COYS!