Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3    >
Forum dyskusyjne » Angielski puchary » Spurs vs Leicester
10 stycznia 2016, 17:18 [cytuj]
No tak...
No tak
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
10 stycznia 2016, 17:19 [cytuj]
Co to kurwa było?
Co to kurwa było?
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
10 stycznia 2016, 17:20 [cytuj]
Wasyl ;d
Wasyl ;d
10 stycznia 2016, 17:21 [cytuj]
Ja pierdole mieliśmy mecz pod kontrolą i jeden stały fragment gry i teraz trzeba zaczynać od nowa
Ja pierdole mieliśmy mecz pod kontrolą i jeden stały fragment gry i teraz trzeba zaczynać od nowa
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
10 stycznia 2016, 17:21 [cytuj]
Przeciwko Tottenhamowi zawsze najlepsi "snajperzy" mają swoje 5 minut. Niedługo to nam Naughton hat-tricka wpakuje...
Przeciwko Tottenhamowi zawsze najlepsi "snajperzy" mają swoje 5 minut. Niedługo to nam Naughton hat-tricka wpakuje
COYS!
10 stycznia 2016, 17:38 [cytuj]
Jak to nie był faul na Onomah to nie wiem co jest faul w takim razie
Jak to nie był faul na Onomah to nie wiem co jest faul w takim razie
10 stycznia 2016, 17:47 [cytuj]
Dobra pierwsza połowa, tylko brak potwierdzenia :|
Dobra pierwsza połowa, tylko brak potwierdzenia :|
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
10 stycznia 2016, 17:48 [cytuj]
Rose powinien byc kapitanem na stałe ,chłopaczyna tak się przejął swoją rolą ,że gra 3 x razy lepiej :)
Rose powinien byc kapitanem na stałe ,chłopaczyna tak się przejął swoją rolą ,że gra 3 x razy lepiej :)
10 stycznia 2016, 18:04 [cytuj]
Piękny początek...
Piękny początek
10 stycznia 2016, 18:05 [cytuj]
Kolejny gol z niczego...
Kolejny gol z niczego
10 stycznia 2016, 18:05 [cytuj]
No to zaczeli...;/
No to zaczeli...;/
10 stycznia 2016, 18:07 [cytuj]
Co za kuriozalne gole, kurwa mać, nasza obrona tragedia dziś.
Co za kuriozalne gole, kurwa mać, nasza obrona tragedia dziś
10 stycznia 2016, 18:08 [cytuj]
oni chcą żeby leister wygrało i później szybciej spuchło. fantastyczna taktyka :D:rotfl:
oni chcą żeby leister wygrało i później szybciej spuchło. fantastyczna taktyka :D:rotfl:
10 stycznia 2016, 18:13 [cytuj]
Ale gramy fantastycznie podaniami, tylko brakuje wykończenia :zly:
Ale gramy fantastycznie podaniami, tylko brakuje wykończenia :zly:
10 stycznia 2016, 18:25 [cytuj]
jest bentaleb, ciekawe jak z formą. ps carroll dzisiaj fantastyczne zawode :)
jest bentaleb, ciekawe jak z formą. ps carroll dzisiaj fantastyczne zawode :)
10 stycznia 2016, 18:35 [cytuj]
coraz mniej czasu ;o nie ma opcji trzeba strzelić
coraz mniej czasu ;o nie ma opcji trzeba strzelić
10 stycznia 2016, 18:40 [cytuj]
Mnie troszkę martwi jedna rzecz, nie wynik bo to puchar choć przeciwnik też gra rezerwami. Raczej chodzi o to, że cały mecz gramy jednym i tym samym schematem wyjście, zagranie do skrzydła i albo nic nie wnosząca wrzutka albo klepiemy przed polem karnym powoli i też mało z tego wynika.
Mnie troszkę martwi jedna rzecz, nie wynik bo to puchar choć przeciwnik też gra rezerwami. Raczej chodzi o to, że cały mecz gramy jednym i tym samym schematem wyjście, zagranie do skrzydła i albo nic nie wnosząca wrzutka albo klepiemy przed polem karnym powoli i też mało z tego wynika
10 stycznia 2016, 18:44 [cytuj]
karny!
karny!
10 stycznia 2016, 18:45 [cytuj]
gol i dogrywka :| ?
gol i dogrywka :| ?
10 stycznia 2016, 18:45 [cytuj]
powtorka raczej
powtorka raczej
<  1  2  3    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 18 Zarejestrowanych użytkowników: 5259 Ostatnio zarejestrowany: ShadowPL

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się