Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  4    >
Forum dyskusyjne » Angielski puchary » Tottenham Hotspur vs Crystal Palace
21 lutego 2016, 16:23 [cytuj]
Jakim cudem :krzyk:
Jakim cudem :krzyk:
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
21 lutego 2016, 16:24 [cytuj]
haha, co to było
haha, co to było
21 lutego 2016, 16:25 [cytuj]
Son zamiast podać na czystą pozycję Rose'owi, strzela z 30 metrów :bezradny:
Son zamiast podać na czystą pozycję Rose'owi, strzela z 30 metrów :bezradny:
21 lutego 2016, 16:27 [cytuj]
Prawie... Onomah ma już w ogóle jakąś bramkę w seniorskiej kadrze?
Prawie... Onomah ma już w ogóle jakąś bramkę w seniorskiej kadrze?
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
21 lutego 2016, 16:28 [cytuj]
walker :rotfl:
walker :rotfl:
21 lutego 2016, 16:29 [cytuj]
Z takim naciskiem coś musi wpaść :ok:
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
21 lutego 2016, 16:35 [cytuj]
straszny chaos, widać że w tym zestawieniu nie grają. Son już trzykrotnie zdublował pozycje z Rose'm
straszny chaos, widać że w tym zestawieniu nie grają. Son już trzykrotnie zdublował pozycje z Rose'm
TO DARE IS TO DO
21 lutego 2016, 16:37 [cytuj]
Son tak bardzo irytuje. W ogóle nie chce podawać. Alli stoi sam, a ten wciąż holuje aż w końcu zgubił piłkę...
Son tak bardzo irytuje. W ogóle nie chce podawać. Alli stoi sam, a ten wciąż holuje aż w końcu zgubił piłkę
21 lutego 2016, 16:45 [cytuj]
Jeżeli ktoś się jeszcze zastanawia dlaczego Eriksen wykonuje wszystkie stałe fragmenty to ten mecz to wyjaśnia. Poza strzałem Kane'a reszta tragedia
Jeżeli ktoś się jeszcze zastanawia dlaczego Eriksen wykonuje wszystkie stałe fragmenty to ten mecz to wyjaśnia. Poza strzałem Kane'a reszta tragedia
TO DARE IS TO DO
21 lutego 2016, 16:47 [cytuj]
Ehh....
Ehh
ale załadowali....
ale załadowali
Ale nas zamieszali...
Ale nas zamieszali
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
21 lutego 2016, 16:48 [cytuj]
żeby nie było tylko powtórki z leicester
żeby nie było tylko powtórki z leicester
21 lutego 2016, 16:48 [cytuj]
chciałem właśnie napisać ,że Viola drugim składem prowadzi w Bergamo ,a tu takie potrojenie krycia...czas na zmiany
chciałem właśnie napisać ,że Viola drugim składem prowadzi w Bergamo ,a tu takie potrojenie krycia...czas na zmiany
21 lutego 2016, 16:53 [cytuj]
Niestety o taką samolubną grę Sona chodziło mi już w meczu z Violą. Wydaje się jakby zbytnio uwierzył, że po przebojowym początku u nas nie musi grać zespołowo
Niestety o taką samolubną grę Sona chodziło mi już w meczu z Violą. Wydaje się jakby zbytnio uwierzył, że po przebojowym początku u nas nie musi grać zespołowo
21 lutego 2016, 16:54 [cytuj]
Dwie bramki. Potrzeba klinicznego finiszu.
Dwie bramki. Potrzeba klinicznego finiszu
21 lutego 2016, 16:56 [cytuj]
Przydałby się jakiś napastnik na zmianę, Młotki sobie kupiły Emenike i dziś 2 gole.
Przydałby się jakiś napastnik na zmianę, Młotki sobie kupiły Emenike i dziś 2 gole
21 lutego 2016, 16:59 [cytuj]
Wolff powiedział/a:

A mi się wydaje, że strasznie przesadzasz. Skoro Pochettino stawia na niego zamiast Lameli, to znaczy że mu gra Sona nie przeszkadza. Jak będzie miał z tym problem to na pewno zwróci mu na to uwagę.
A mi się wydaje, że strasznie przesadzasz. Skoro Pochettino stawia na niego zamiast Lameli, to znaczy że mu gra Sona nie przeszkadza. Jak będzie miał z tym problem to na pewno zwróci mu na to uwagę
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
21 lutego 2016, 17:00 [cytuj]
Czarosław powiedział/a:

No i wpadło ;-)
No i wpadło ;-)
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
21 lutego 2016, 17:02 [cytuj]
Varba może masz rację jednak to są moje obserwacje i ocena jego gry. Owszem Poch decyduje i on odpowiada za wyniki.
Varba może masz rację jednak to są moje obserwacje i ocena jego gry. Owszem Poch decyduje i on odpowiada za wyniki
<  1  2  3  4    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 25 Zarejestrowanych użytkowników: 5259 Ostatnio zarejestrowany: ShadowPL

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się