Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  4    >
Forum dyskusyjne » Angielski puchary » Tottenham Hotspur vs Crystal Palace
21 lutego 2016, 17:05 [cytuj]
Dembele pewnie kontuzja?:nerwus:
Dembele pewnie kontuzja?:nerwus:
21 lutego 2016, 17:06 [cytuj]
Nie strasz nawet.
Nie strasz nawet
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
21 lutego 2016, 17:07 [cytuj]
Oby nie ,ale Poch tylko wtedy zdejmuje w przerwie- np. Carrolla.
Oby nie ,ale Poch tylko wtedy zdejmuje w przerwie- np. Carrolla
21 lutego 2016, 17:10 [cytuj]
Niewiele brakowało
Niewiele brakowało
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
21 lutego 2016, 17:14 [cytuj]
Niewiarygodne, że znowu nie wpadło!
Niewiarygodne, że znowu nie wpadło!
21 lutego 2016, 17:34 [cytuj]
Poch out!
Poch out!
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
21 lutego 2016, 17:35 [cytuj]
Szkoda. Wolałbym wygrać Puchar Anglii niż LE.
Szkoda. Wolałbym wygrać Puchar Anglii niż LE
21 lutego 2016, 17:40 [cytuj]
Czarosław powiedział/a:

LE jest jednak chyba zdecydowanie ważniejsza niż FA Cup. Popatrz na drużyny jakie tam grają.
LE jest jednak chyba zdecydowanie ważniejsza niż FA Cup. Popatrz na drużyny jakie tam grają
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
21 lutego 2016, 17:41 [cytuj]
Czarosław powiedział/a:
Ja tam bym wolał potrójną koronę ;P
Ja tam bym wolał potrójną koronę ;P
21 lutego 2016, 17:42 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
LE jest jednak chyba zdecydowanie ważniejsza niż FA Cup. Popatrz na drużyny jakie tam grają

Karabach?

Plus jest taki, że mamy więcej odpoczynku przed ligą :P
Karabach? Plus jest taki, że mamy więcej odpoczynku przed ligą :P
21 lutego 2016, 17:45 [cytuj]
Chcecie żeby strzelili na 1-1 teraz? :D bo się zastanawiam
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
21 lutego 2016, 17:46 [cytuj]
Ja nie.
Ja nie
21 lutego 2016, 17:47 [cytuj]
varba powiedział/a:
Aż tak rezerwowy skład średnio ze sobą współgra, więc w rewanżu Poch postawiłby pewnie na mocniejszą jedenastkę... Raczej na nie :p
Aż tak rezerwowy skład średnio ze sobą współgra, więc w rewanżu Poch postawiłby pewnie na mocniejszą jedenastkę... Raczej na nie :p
21 lutego 2016, 17:49 [cytuj]
Nie da się patrzeć na naszą dzisiejszą grę. Błąd za błędem.
Nie da się patrzeć na naszą dzisiejszą grę. Błąd za błędem
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
21 lutego 2016, 17:50 [cytuj]
Żadnej składnej akcji. Przez 90 minut. Zasłużona porażka niestety :|
Żadnej składnej akcji. Przez 90 minut. Zasłużona porażka niestety :|
21 lutego 2016, 17:50 [cytuj]
I już wiadomo, dlaczego Bentaleb najczęściej nie łapie się nawet na ławkę.
I już wiadomo, dlaczego Bentaleb najczęściej nie łapie się nawet na ławkę
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
21 lutego 2016, 17:52 [cytuj]
no cóż, trudno. ciągle uważam, że lepsze to niż remis :)
no cóż, trudno. ciągle uważam, że lepsze to niż remis :)
21 lutego 2016, 17:53 [cytuj]
Niewielka strata. Remis byłby lepszy, bo Bentaleb i inni mogliby się ogrywać. Rose słabo, Son fatalnie. Zabrakło Lameli :D

Lepiej przegrać taki mecz niż jakiś mecz w lidze. :D
Niewielka strata. Remis byłby lepszy, bo Bentaleb i inni mogliby się ogrywać. Rose słabo, Son fatalnie. Zabrakło Lameli :D Lepiej przegrać taki mecz niż jakiś mecz w lidze. :D
21 lutego 2016, 17:54 [cytuj]
Dier jako klasyczny środkowy obrońca też mnie nie przekonał. No cóż, pokerowa zagrywka Pocha się dziś nie udała. MOTM?
Dier jako klasyczny środkowy obrońca też mnie nie przekonał. No cóż, pokerowa zagrywka Pocha się dziś nie udała. MOTM?
21 lutego 2016, 17:57 [cytuj]
Bentaleb mega słabo, Son jeszcze gorzej, ale kolejny raz stwierdzam, że niestety Walker jest za słaby na pierwszą jedenastkę.. wierzyłem długo, ale od powrotu po kontuzji jest po prostu słaby, Trippier jest tysiąc razy lepszy obecnie i nie wydaje mi się by miało się to zmienić. :zalamka:
Bentaleb mega słabo, Son jeszcze gorzej, ale kolejny raz stwierdzam, że niestety Walker jest za słaby na pierwszą jedenastkę.. wierzyłem długo, ale od powrotu po kontuzji jest po prostu słaby, Trippier jest tysiąc razy lepszy obecnie i nie wydaje mi się by miało się to zmienić. :zalamka:
<  1  2  3  4    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 26 Zarejestrowanych użytkowników: 5259 Ostatnio zarejestrowany: ShadowPL

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się