Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

1  2    >
Forum dyskusyjne » Angielski puchary » Tottenham - Aston Villa
8 stycznia 2017, 16:24 [cytuj]
#THFC: Vorm, Trippier, Carter-Vickers, Alderweireld, Wimmer, Davies, Dier (C), Winks, Sissoko, Son, Janssen. #COYS

Subs: Pau Lopez, Walker-Peters, Vertonghen, Wanyama, Dele, Onomah, Nkoudou.

Ponownie gramy 3 obrońcami i 5 graczami w środku pola
Edytowano dnia: 8 stycznia 2017, 16:33
#THFC: Vorm, Trippier, Carter-Vickers, Alderweireld, Wimmer, Davies, Dier (C), Winks, Sissoko, Son, Janssen. #COYS Subs: Pau Lopez, Walker-Peters, Vertonghen, Wanyama, Dele, Onomah, Nkoudou. Ponownie gramy 3 obrońcami i 5 graczami w środku pola
8 stycznia 2017, 16:37 [cytuj]
Elegancki sklad. Sissoko I Son raczej na skrzydlach niz w srodku. Liczę na wejście w drugiej połowie Onomaha, N'koudou i Walker-Petersa
Elegancki sklad. Sissoko I Son raczej na skrzydlach niz w srodku. Liczę na wejście w drugiej połowie Onomaha, N'koudou i Walker-Petersa
8 stycznia 2017, 16:49 [cytuj]
ciekawy jestem kto zagra z dierem w środku, idziałem jakąś grafike i był tam davies
ciekawy jestem kto zagra z dierem w środku, idziałem jakąś grafike i był tam davies
8 stycznia 2017, 16:54 [cytuj]
jest transmisja w polskiej TV?
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
8 stycznia 2017, 16:56 [cytuj]
Robert powiedział/a:

Myślę, że Trippier i Davies na bokach obrny, środek obrony CCV, Toby i WImmer, a Dier w srodku z Winksem. Za plecami Janssena Son i Sissoko
Myślę, że Trippier i Davies na bokach obrny, środek obrony CCV, Toby i WImmer, a Dier w srodku z Winksem. Za plecami Janssena Son i Sissoko
8 stycznia 2017, 16:58 [cytuj]
vebq powiedział/a:

http://aliez.me/live/eertymb21/
http://aliez.me/live/eertymb21/
8 stycznia 2017, 16:58 [cytuj]
Dość defensywny skład i ustawienie jak na mecz pucharowy z AV, ale to wcale nie dziwi bo z CFC wypaliło to świetnie i Pochettino zapewne chce dopracować to rozwiązanie do perfekcji :) I prawidłowo.

Miejmy nadzieję, że Janssen się odblokuje przynajmniej w tym Pucharze. COYS!
Dość defensywny skład i ustawienie jak na mecz pucharowy z AV, ale to wcale nie dziwi bo z CFC wypaliło to świetnie i Pochettino zapewne chce dopracować to rozwiązanie do perfekcji :) I prawidłowo. Miejmy nadzieję, że Janssen się odblokuje przynajmniej w tym Pucharze. COYS!
8 stycznia 2017, 16:59 [cytuj]
Walu powiedział/a:

faktycznie ;)
faktycznie ;)
8 stycznia 2017, 17:01 [cytuj]
Idealny mecz na przełamanie dla Janssena. Lecimy z tym koksem :D
Idealny mecz na przełamanie dla Janssena. Lecimy z tym koksem :D
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
8 stycznia 2017, 17:56 [cytuj]
Trochę nudy. Śmierdzi 0:0...
Trochę nudy. Śmierdzi 0:0
8 stycznia 2017, 18:05 [cytuj]
W czasie meczu staram się nie komentować tylko skupić na oglądaniu ale bez kitu...
Co to za komentarze!?
Pierwszy raz coś oglądam na 11sport i tak średnio to \"wygląda\" :/.
Edytowano dnia: 8 stycznia 2017, 18:05
W czasie meczu staram się nie komentować tylko skupić na oglądaniu ale bez kitu... Co to za komentarze!? Pierwszy raz coś oglądam na 11sport i tak średnio to \"wygląda\" :/
Harry Kane: "Never f*cking give up!"
8 stycznia 2017, 18:08 [cytuj]
Jaki Son jest słaby dziś :krzyk:
Jaki Son jest słaby dziś :krzyk:
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
8 stycznia 2017, 18:25 [cytuj]
Czy wy też widzicie jaki Davis jest Chujowy :( przecież to jakieś nieporozumienie
Czy wy też widzicie jaki Davis jest Chujowy :( przecież to jakieś nieporozumienie
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
8 stycznia 2017, 18:26 [cytuj]
Miałem pisać. Dramatycznie dzisiaj. Większość ataków jego stroną idzie...

edit: LOL. Efekt varby :rotfl::rotfl:
Edytowano dnia: 8 stycznia 2017, 18:28
Miałem pisać. Dramatycznie dzisiaj. Większość ataków jego stroną idzie... edit: LOL. Efekt varby :rotfl::rotfl:
8 stycznia 2017, 18:29 [cytuj]
To zawsze działa! :P
To zawsze działa! :P
8 stycznia 2017, 18:37 [cytuj]
Alli i Nkoudou robią kapitalną robotę :brawo: 2:0 i spokój :D
Alli i Nkoudou robią kapitalną robotę :brawo: 2:0 i spokój :D
8 stycznia 2017, 18:42 [cytuj]
Do grania wybitnego meczu to nam mimo wszystko było dziś daleko IMO, nasz drugi garnitur troszkę kuleje jednak. Ale w sumie o nic innego w tym spotkaniu nie chodziło, tylko o wyeliminowanie AV jak najmniejszym kosztem (rezerwowym składem, bez nerwów, bez gonienia wyniku itd.). I to się w 100% udało zrealizować.
Do grania wybitnego meczu to nam mimo wszystko było dziś daleko IMO, nasz drugi garnitur troszkę kuleje jednak. Ale w sumie o nic innego w tym spotkaniu nie chodziło, tylko o wyeliminowanie AV jak najmniejszym kosztem (rezerwowym składem, bez nerwów, bez gonienia wyniku itd.). I to się w 100% udało zrealizować
COYS!
8 stycznia 2017, 18:42 [cytuj]
Nkoudou niesamowity głód gry dzisiaj. Będą z niego ludzie :cwaniak:
Nkoudou niesamowity głód gry dzisiaj. Będą z niego ludzie :cwaniak:
8 stycznia 2017, 18:48 [cytuj]
Z podstawy tylko Alderweireld i Dier, a jakoś poszło bez większych problemów. Nie jest źle, plan wykonany w 100%.
Z podstawy tylko Alderweireld i Dier, a jakoś poszło bez większych problemów. Nie jest źle, plan wykonany w 100%
LMAO
8 stycznia 2017, 18:50 [cytuj]
No i jedziemy dalej w bój !!! NA VBA
No i jedziemy dalej w bój !!! NA VBA
1  2    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 17 Zarejestrowanych użytkowników: 5259 Ostatnio zarejestrowany: ShadowPL

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się