Forum dyskusyjne
9 czerwca 2012, 19:58 [cytuj]
Buli powiedział/a:
Droga wolna

A którym odcinku.... "C" !?
A którym odcinku.... "C" !?
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
9 czerwca 2012, 20:15 [cytuj]
No i mamy niespodziankę w meczu Holandii z Danią. Wyszedł egoizm poszczególnych zawodników, powołanie na jeden turniej dwóch świetnych napastników. I do tego pan Skomina, który pozwalał na twardą grę dając mało kartek, a co ważniejsze nie widział dwóch rąk w polu karnym Duńczyków. Co do VdV, wszedł na boisku, troszkę coś tam pokazał, ale to nie ta sama klasa co Sneijder, który obsługiwał swoich kolegów miłosiernie, ale niektórzy, przede wszystkim Van Persie i Robben nie potrafili tego wykorzystać. Mam nadzieję, że nie będziemy próbowali ściągać w lecie do nas gwiazd 2-3 meczy.
No i mamy niespodziankę w meczu Holandii z Danią. Wyszedł egoizm poszczególnych zawodników, powołanie na jeden turniej dwóch świetnych napastników. I do tego pan Skomina, który pozwalał na twardą grę dając mało kartek, a co ważniejsze nie widział dwóch rąk w polu karnym Duńczyków. Co do VdV, wszedł na boisku, troszkę coś tam pokazał, ale to nie ta sama klasa co Sneijder, który obsługiwał swoich kolegów miłosiernie, ale niektórzy, przede wszystkim Van Persie i Robben nie potrafili tego wykorzystać. Mam nadzieję, że nie będziemy próbowali ściągać w lecie do nas gwiazd 2-3 meczy
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
10 czerwca 2012, 00:38 [cytuj]
I trzeba sobie powiedzieć szczerze, że gdyby Van Persie był taki skuteczny w tym sezonie jak w meczu z Danią, to Arsenal nie grałby nawet w LE. To są farciarze.
I trzeba sobie powiedzieć szczerze, że gdyby Van Persie był taki skuteczny w tym sezonie jak w meczu z Danią, to Arsenal nie grałby nawet w LE. To są farciarze
10 czerwca 2012, 20:40 [cytuj]
No panie Modric podbijaj cenę!
No panie Modric podbijaj cenę!
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
10 czerwca 2012, 20:44 [cytuj]
Jak dla mnie to Modrić może zagrać piach, tak żeby po mistrzostwach nikt się nim nie interesował
Jak dla mnie to Modrić może zagrać piach, tak żeby po mistrzostwach nikt się nim nie interesował
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
10 czerwca 2012, 20:54 [cytuj]
Modric nie jest niezastąpiony takie jest moje zdanie. Nie chcę klubu kokosa i marudzenia w szatni. Jeśli kasa w pełni pójdzie na wzmocnienia to za 30 mln funtów będzie do kupienia gracz różniący się tylko nazwiskiem nie umiejętnościami
Modric nie jest niezastąpiony takie jest moje zdanie. Nie chcę klubu kokosa i marudzenia w szatni. Jeśli kasa w pełni pójdzie na wzmocnienia to za 30 mln funtów będzie do kupienia gracz różniący się tylko nazwiskiem nie umiejętnościami
10 czerwca 2012, 22:12 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=yuZ8QW6LrK4 po tym video stwierdzam, że powinni nasi nauczyć moresu ruskich kacapów podczas ich marszu...
http://www.youtube.com/watch?v=yuZ8QW6LrK4 po tym video stwierdzam, że powinni nasi nauczyć moresu ruskich kacapów podczas ich marszu
10 czerwca 2012, 23:46 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Walu ja na mecze reprezentacyjne jeżdżę tylko po to aby jakieś autografy, koszulki zdobyć. Dlatego wolę oglądać drużynę z gwiazdami piłki niż Ukrainę. Jakbym nie pojechał na Ajax Man UTD to nie miałbym dziś koszulki z autografem Rio Ferdinanda. Też chcę czarnego konia i liczę na naszych ale wolę osobiście oglądać znane postaci futbolu(mam chrapkę na koszulkę/rękawice pewnego pana z reprezentacji włoch)
jin_tae powiedział/a:
Walu ja na mecze reprezentacyjne jeżdżę tylko po to aby jakieś autografy, koszulki zdobyć. Dlatego wolę oglądać drużynę z gwiazdami piłki niż Ukrainę. Jakbym nie pojechał na Ajax Man UTD to nie miałbym dziś koszulki z autografem Rio Ferdinanda. Też chcę czarnego konia i liczę na naszych ale wolę osobiście oglądać znane postaci futbolu(mam chrapkę na koszulkę/rękawice pewnego pana z reprezentacji włoch)
jin_tae powiedział/a:
A ja jeżdżę za Elvisem, Barry Whitem i Hendrixem i jakoś nigdy nie udało mi się zdobyć autografu. Mam chyba pecha??
[quote=jin_tae]Walu ja na mecze reprezentacyjne jeżdżę tylko po to aby jakieś autografy, koszulki zdobyć. Dlatego wolę oglądać drużynę z gwiazdami piłki niż Ukrainę. Jakbym nie pojechał na Ajax Man UTD to nie miałbym dziś koszulki z autografem Rio Ferdinanda. Też chcę czarnego konia i liczę na naszych ale wolę osobiście oglądać znane postaci futbolu(mam chrapkę na koszulkę/rękawice pewnego pana z reprezentacji włoch)
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
11 czerwca 2012, 00:21 [cytuj]
Nekrofil
Nekrofil :wysmiewacz:
14 czerwca 2012, 12:04 [cytuj]
Przyznaję się oficjalnie, że w dniu wczorajszym bardzo cieszyłem się jak Holandia dostala w dupę od Niemców. Wspaniały wynik. Niech się ta przereklamowana zgraja zbiera do chaty. W zasadzie ,trochę szkoda mi VdV, ale to wiadomo, no i .... jednak Persila, bo to na dzień dzisiejszy grajek o kilka długości przed resztą.
Przyznaję się oficjalnie, że w dniu wczorajszym bardzo cieszyłem się jak Holandia dostala w dupę od Niemców. Wspaniały wynik. Niech się ta przereklamowana zgraja zbiera do chaty. W zasadzie ,trochę szkoda mi VdV, ale to wiadomo, no i .... jednak Persila, bo to na dzień dzisiejszy grajek o kilka długości przed resztą
Kogucie życie!
14 czerwca 2012, 14:43 [cytuj]
MARCUS powiedział/a:
Przyznaję się oficjalnie, że w dniu wczorajszym bardzo cieszyłem się jak Holandia dostala w dupę od Niemców. Wspaniały wynik. Niech się ta przereklamowana zgraja zbiera do chaty. W zasadzie ,trochę szkoda mi VdV, ale to wiadomo, no i .... jednak Persila, bo to na dzień dzisiejszy grajek o kilka długości przed resztą
z tym, że Persil też się dostroił do reszty. Nie odstaje tak jak Ibra od reszty Szwedów.
Będą jaja jak oni jednak z tej grupy wyjdą. Szczerze wątpię, ale jak mawiał Kazimierz Górski...
Obrona- tragedia. Robben- ten dopiero to jest przereklamowany, masakra. KJH- musi ich być dwóch, nie wierzę, że on strzelił tyle bramek w Bundeslidze.
z tym, że Persil też się dostroił do reszty. Nie odstaje tak jak Ibra od reszty Szwedów.
Będą jaja jak oni jednak z tej grupy wyjdą. Szczerze wątpię, ale jak mawiał Kazimierz Górski...
Obrona- tragedia. Robben- ten dopiero to jest przereklamowany, masakra. KJH- musi ich być dwóch, nie wierzę, że on strzelił tyle bramek w Bundeslidze
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
14 czerwca 2012, 18:46 [cytuj]
MARCUS powiedział/a:
Daj spokój stary - ja do dziś mam kaca i wciąż wierzę, że Pomarańczowi wyjdą z grupy. Jak można nazistom kibicować - to nie kumam
Daj spokój stary - ja do dziś mam kaca i wciąż wierzę, że Pomarańczowi wyjdą z grupy. Jak można nazistom kibicować - to nie kumam
14 czerwca 2012, 18:46 [cytuj]
Modrić chyba ceny nie podbije aż tak bardzo...
Modrić chyba ceny nie podbije aż tak bardzo
14 czerwca 2012, 20:12 [cytuj]
A kto był za Bayernem ???? Przygadał kocioł garnkowi
A kto był za Bayernem ???? Przygadał kocioł garnkowi ;)
Kogucie życie!
14 czerwca 2012, 23:20 [cytuj]
Oranje wydją. Naniek z Ronaldo nie są tak dobrzy jak niemcy. Szczerze to jestem za nimi ze względów czysto biznesowych xDD jak się dostaną do półfinału u nas(nie wiem czy to możliwe) to szybciej i za więcej bilety opchnę
Oranje wydją. Naniek z Ronaldo nie są tak dobrzy jak niemcy. Szczerze to jestem za nimi ze względów czysto biznesowych xDD jak się dostaną do półfinału u nas(nie wiem czy to możliwe) to szybciej i za więcej bilety opchnę
15 czerwca 2012, 10:31 [cytuj]
Barometr powiedział/a:
:bezradny: :boisie:
15 czerwca 2012, 10:43 [cytuj]
co to za pierdolenie o nazistach Niemcy grają najładniej i najefektywniej z wszystkich reprezentacji od jakiś 4 lat. Zawsze byli silni a Holendrzy pokazują że wicemistrzostwo świata to był wypadek przy pracy. Mi też szkoda Rafy ale tylko jego. v Persie pokazuje ile jest wart bez podań Songa. Prawie jak Messi bez Inisty i Xaviego. NIemcy zasługują a mistrzostwo Europy jak i zasługiwali na mistrzostwo Świata w 2010. Mam nadzieję że spotkają Hiszpanów i w końcu rozpierdolą tą bande pedałów i płaczków
co to za pierdolenie o nazistach Niemcy grają najładniej i najefektywniej z wszystkich reprezentacji od jakiś 4 lat. Zawsze byli silni a Holendrzy pokazują że wicemistrzostwo świata to był wypadek przy pracy. Mi też szkoda Rafy ale tylko jego. v Persie pokazuje ile jest wart bez podań Songa. Prawie jak Messi bez Inisty i Xaviego. NIemcy zasługują a mistrzostwo Europy jak i zasługiwali na mistrzostwo Świata w 2010. Mam nadzieję że spotkają Hiszpanów i w końcu rozpierdolą tą bande pedałów i płaczków
15 czerwca 2012, 10:56 [cytuj]
Najładniej to gra reprezentacja Hiszpanii, Niemcy grają efektywnie, ale z tą ładną piłką to bym nie przesadzał, ładniejszy futbol od reprezentacji Niemiec na tym turnieju pokazuje Rosja czy Ukraina.
Najładniej to gra reprezentacja Hiszpanii, Niemcy grają efektywnie, ale z tą ładną piłką to bym nie przesadzał, ładniejszy futbol od reprezentacji Niemiec na tym turnieju pokazuje Rosja czy Ukraina
15 czerwca 2012, 12:22 [cytuj]
Sawik powiedział/a:
Najładniej to gra reprezentacja Hiszpanii, Niemcy grają efektywnie, ale z tą ładną piłką to bym nie przesadzał, ładniejszy futbol od reprezentacji Niemiec na tym turnieju pokazuje Rosja czy Ukraina
Sam już nie wiem. Niby naprawdę ładnie grają (ale nikt mi nie powie, że 6 środkowych w meczu z Włochami było ładne), jednak nim dłużej Szpakowski z Trzeciakiem gadają te swoje farmazony tym bardziej przeciw tej pieknej grze się buntuję. Trzeciak co prawda podał jedną ciekawą informację (o tym, że w Hiszpanii już 7 latki graja na zroszonej nawierzchnii), ale to ciągłe Barcelona, za mało barcelońskie, z Messim, bez Messiego, jest już niesmaczne. Naprawdę podziwiam ich wyszkolenie techniczne, ale w każdym kolejnym meczu będę trzymał za ich przeciwnikami. Obojetnie kto to bedzie.
Sam już nie wiem. Niby naprawdę ładnie grają (ale nikt mi nie powie, że 6 środkowych w meczu z Włochami było ładne), jednak nim dłużej Szpakowski z Trzeciakiem gadają te swoje farmazony tym bardziej przeciw tej pieknej grze się buntuję. Trzeciak co prawda podał jedną ciekawą informację (o tym, że w Hiszpanii już 7 latki graja na zroszonej nawierzchnii), ale to ciągłe Barcelona, za mało barcelońskie, z Messim, bez Messiego, jest już niesmaczne. Naprawdę podziwiam ich wyszkolenie techniczne, ale w każdym kolejnym meczu będę trzymał za ich przeciwnikami. Obojetnie kto to bedzie
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
15 czerwca 2012, 12:35 [cytuj]
Zgadzam sie, że to ciągle pier.... może spowodować reakcję totalnie odwrotną. Dla mnie największą gwiazdą Erło jest bezapelacyjnie Jacek "ŚLĄSKA CZA CZA CZA" Gmoch!!!! Bez niego to by nie było to samo

"proszę Państwa tu mamy..yyy..hyyhy....bbyyy... i teraz trochę do przodu...ffff....kkk... zagranie...yy..tegooo na ...tu...., a nie to nie ta akcja"

Tekst Mierzejewskiego: "Rosjanowie"(czy coś koło tego) też ma swój urok, chociaż Boniek (finał LM) "Bawarianie" mimo wszystko był mocniejszy
Ps. Czy Lubański śpi w studio??? Ja mam takie przypuszczenia, że ma śpiwór pod tym stołem przy, którym siedzą
Zgadzam sie, że to ciągle pier.... może spowodować reakcję totalnie odwrotną. Dla mnie największą gwiazdą Erło jest bezapelacyjnie Jacek "ŚLĄSKA CZA CZA CZA" Gmoch!!!! Bez niego to by nie było to samo:) "proszę Państwa tu mamy..yyy..hyyhy....bbyyy... i teraz trochę do przodu...ffff....kkk... zagranie...yy..tegooo na ...tu...., a nie to nie ta akcja" :kwiatek: Tekst Mierzejewskiego: "Rosjanowie"(czy coś koło tego) też ma swój urok, chociaż Boniek (finał LM) "Bawarianie" mimo wszystko był mocniejszy :)
Ps. Czy Lubański śpi w studio??? Ja mam takie przypuszczenia, że ma śpiwór pod tym stołem przy, którym siedzą :)
Kogucie życie!