12 maja 2011, 22:40 [cytuj]
List od organizatorów III edycji Turnieju kibiców - tym razem w Rzeszowie:
Witam serdecznie,
jest mi niezmiernie miło poinformować, że Fan Klub LFC Polska zorganizuje III edycję Ogólnopolskiego Turnieju Kibiców Drużyn Zagranicznych, którego pierwsze dwie edycje odbyły się w Kalwarii Zebrzydowskiej.
Mianowicie Turniej odbędzie się w Rzeszowie w dniach 2-3 lipca na dwóch Orlikach.
Na dzień dzisiejszy mamy potwierdzone noclegi dla ekip, wieczorem dopinam szczegóły w sprawie cateringu. Sędziowie i opieka medyczna jest już załatwiona, podobnie jak boiska. Mamy również patronat medialny Gazety Codziennej Nowiny, na dniach pewnie powstanie artykuł. Rozmawiam również z radiem i telewizją rzeszowską, aby zapewnili nam rozgłos.
Turniej zostanie rozegrany w sobotę na dwóch boiskach: na Orliku przy ulicy Starzyńskiego, oraz Orliku przy IV Liceum Ogólnokształcącym.
Jeśli chodzi o nocleg, wstępnie mamy 125 miejsc noclegowych w dwóch hotelach i schronisku młodzieżowym w centrum miasta. Szacunkowy koszt noclegu to 30 zł za dobę. Dokładną liczbę miejsc poznamy pod koniec maja, jednak na dzień dzisiejszy 125 miejsc jest zarezerwowane. Listy osób, które zamierzają zostać na noc oraz na ile (piątek/sobota i sobota/niedziela lub sama sobota/niedziela) zamykamy 5 czerwca, aby przedstawić je hotelom.
Catering zapewni Piwiarnia Warka, w której odbędzie się impreza integracyjna w sobotni wieczór. Szczegółową ofertę dostanę dzisiaj wieczorem. Również w niedzielę w Piwiarni odbędzie się rozdanie nagród, a w piątkowy wieczór rozlosujemy grupy. Jedyny warunek, jaki został postawiony przez Piwiarnię, to fakt, że do pubu mogą wejść tylko osoby pełnoletnie.
Orientacyjnie wpisowe wyniesie 30 zł bez noclegu, jeśli chcecie by nocleg był zapewniony, kwota za pobyt w hotelach zostanie uwzględniona i przedstawiona w odpowiednim czasie.
Impreza będzie ubezpieczona.
Poza rozgrywkami piłkarskimi przeprowadzimy również konkurs na najlepiej dopingującą ekipę, więc każda forma dopingu (flagi, szaliki, przyśpiewki) będzie pomocna.
Planujemy również zrobić akcję charytatywną dla Dominika na podobnych zasadach, jak w październiku na mini turnieju.
Zgłoszenia prosimy przesyłać drogą mailową, z racji ograniczonej ilości miejsc, możemy przyjąć do 20 osób z fan klubu, 10 graczy i 10 kibiców.
Serdecznie zapraszamy.
AKTUALIZACJA:
Jedna ważna kwestia. Prosimy o wstępne potwierdzenie przybycia do dnia 20 maja. Decyduje data zgłoszenia z racji ograniczonego miejsca w Turnieju. Przepraszamy za kłopot i czekamy na odpowiedzi do dnia 20 maja 2011.
pozdrawaiam, Pauli
List od organizatorów III edycji Turnieju kibiców - tym razem w Rzeszowie:
Witam serdecznie,
jest mi niezmiernie miło poinformować, że Fan Klub LFC Polska zorganizuje III edycję Ogólnopolskiego Turnieju Kibiców Drużyn Zagranicznych, którego pierwsze dwie edycje odbyły się w Kalwarii Zebrzydowskiej.
Mianowicie Turniej odbędzie się w Rzeszowie w dniach 2-3 lipca na dwóch Orlikach.
Na dzień dzisiejszy mamy potwierdzone noclegi dla ekip, wieczorem dopinam szczegóły w sprawie cateringu. Sędziowie i opieka medyczna jest już załatwiona, podobnie jak boiska. Mamy również patronat medialny Gazety Codziennej Nowiny, na dniach pewnie powstanie artykuł. Rozmawiam również z radiem i telewizją rzeszowską, aby zapewnili nam rozgłos.
Turniej zostanie rozegrany w sobotę na dwóch boiskach: na Orliku przy ulicy Starzyńskiego, oraz Orliku przy IV Liceum Ogólnokształcącym.
Jeśli chodzi o nocleg, wstępnie mamy 125 miejsc noclegowych w dwóch hotelach i schronisku młodzieżowym w centrum miasta. Szacunkowy koszt noclegu to 30 zł za dobę. Dokładną liczbę miejsc poznamy pod koniec maja, jednak na dzień dzisiejszy 125 miejsc jest zarezerwowane. Listy osób, które zamierzają zostać na noc oraz na ile (piątek/sobota i sobota/niedziela lub sama sobota/niedziela) zamykamy 5 czerwca, aby przedstawić je hotelom.
Catering zapewni Piwiarnia Warka, w której odbędzie się impreza integracyjna w sobotni wieczór. Szczegółową ofertę dostanę dzisiaj wieczorem. Również w niedzielę w Piwiarni odbędzie się rozdanie nagród, a w piątkowy wieczór rozlosujemy grupy. Jedyny warunek, jaki został postawiony przez Piwiarnię, to fakt, że do pubu mogą wejść tylko osoby pełnoletnie.
Orientacyjnie wpisowe wyniesie 30 zł bez noclegu, jeśli chcecie by nocleg był zapewniony, kwota za pobyt w hotelach zostanie uwzględniona i przedstawiona w odpowiednim czasie.
Impreza będzie ubezpieczona.
Poza rozgrywkami piłkarskimi przeprowadzimy również konkurs na najlepiej dopingującą ekipę, więc każda forma dopingu (flagi, szaliki, przyśpiewki) będzie pomocna.
Planujemy również zrobić akcję charytatywną dla Dominika na podobnych zasadach, jak w październiku na mini turnieju.
Zgłoszenia prosimy przesyłać drogą mailową, z racji ograniczonej ilości miejsc, możemy przyjąć do 20 osób z fan klubu, 10 graczy i 10 kibiców.
Serdecznie zapraszamy.
AKTUALIZACJA:
Jedna ważna kwestia. Prosimy o wstępne potwierdzenie przybycia do dnia 20 maja. Decyduje data zgłoszenia z racji ograniczonego miejsca w Turnieju. Przepraszamy za kłopot i czekamy na odpowiedzi do dnia 20 maja 2011.
pozdrawaiam, Pauli
Na początku był kogut...
13 maja 2011, 11:48 [cytuj]
No to jadymy. Pewnie będzie trzeba sie jakoś zoorganizować, więc jak coś to będe jechał autem, więc kogoś zgarnąć się da.
Snajper żyjesz?? Maturę zdałeś?? Jedziesz?? Fanty by mi się przydały jakieś, mozęmy się rozliczyć za transport
No to jadymy. Pewnie będzie trzeba sie jakoś zoorganizować, więc jak coś to będe jechał autem, więc kogoś zgarnąć się da.
Snajper żyjesz?? Maturę zdałeś?? Jedziesz?? Fanty by mi się przydały jakieś, mozęmy się rozliczyć za transport ;)
Kogucie życie!
13 maja 2011, 12:15 [cytuj]
Jadymy jadymy. Spursmaniacy bedący wiernymi kopiami/klonami Pstrowskiego, którzy ZAWSZE akurat w dniu turnieju mają nawał pracy - MACIE 2 MIESIACE NA OGARNIECIE URLOPU, ZWOLNIENIA ITP. !!!!!!!!!!!!!!!!
Spursmaniacy ze Śląska - chyba najwyższa pora zorganizować fane wg projektu ze stycznia.
Z Kogucim pozRowieniem.
Jadymy jadymy. Spursmaniacy bedący wiernymi kopiami/klonami Pstrowskiego, którzy ZAWSZE akurat w dniu turnieju mają nawał pracy - MACIE 2 MIESIACE NA OGARNIECIE URLOPU, ZWOLNIENIA ITP. !!!!!!!!!!!!!!!!
Spursmaniacy ze Śląska - chyba najwyższa pora zorganizować fane wg projektu ze stycznia.
Z Kogucim pozRowieniem
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
13 maja 2011, 12:30 [cytuj]
No kuwaaaa...jasne że jadymy. Dwa miechy do tego turnieju...nie ma sesji, matur, itp wymówek. Urlopy planować na sierpień albo drugą połowę lipca!!!
O when the Spurs!!!!
No kuwaaaa...jasne że jadymy. Dwa miechy do tego turnieju...nie ma sesji, matur, itp wymówek. Urlopy planować na sierpień albo drugą połowę lipca!!!
O when the Spurs!!!!
13 maja 2011, 13:09 [cytuj]
Jadę ! Co do fany to niech wszyscy(ze Śląska) dają znać, czy ją robimy, czy nie
Jadę ! Co do fany to niech wszyscy(ze Śląska) dają znać, czy ją robimy, czy nie
COYS
13 maja 2011, 14:18 [cytuj]
o ku... przez całą Polskę. Jade!
o ku... przez całą Polskę. Jade! :D
CAN'T SMILE WITHOUT YOU!
13 maja 2011, 14:45 [cytuj]
Faktycznie Snajper od ciebie to kawalek. Zegarka jednak nie będziesz musiał przestawiać, co najwyżej klimatyczne zaplacisz

Czyli pewnie od kogoś fanty do organizatorow zaniesiesz
Faktycznie Snajper od ciebie to kawalek. Zegarka jednak nie będziesz musiał przestawiać, co najwyżej klimatyczne zaplacisz :) Czyli pewnie od kogoś fanty do organizatorow zaniesiesz ;)
Kogucie życie!
13 maja 2011, 14:57 [cytuj]
Dodatkową torbe wezme... ostatnio spakowac się nie mogłem z powrotem
Dodatkową torbe wezme... ostatnio spakowac się nie mogłem z powrotem :D
CAN'T SMILE WITHOUT YOU!
13 maja 2011, 15:10 [cytuj]
Jadem. jadem. Chociaż nie, kuźwa wakacje wtedy mam, nie mogę
Jeśli chodzi o fanę to nie wiem czy będę mógł się dorzucić, więcej będę wiedizał jak podliczę koszty wyjazdu.
Jadem. jadem. Chociaż nie, kuźwa wakacje wtedy mam, nie mogę;|
Jeśli chodzi o fanę to nie wiem czy będę mógł się dorzucić, więcej będę wiedizał jak podliczę koszty wyjazdu
13 maja 2011, 15:29 [cytuj]
Snajper to może "spóła" ?? Pojedziemy trochę wcześniej, ty zdobędizesz ja przehandluję i wyjazd nam sięzwróci, tak ,ze jeszcze na 2 tygodnie na Rhodos bedzie?? Z rodzianmi oczywiście. w "olinkluziw" się rozumie. :cwaniak::cwaniak:;)
Kogucie życie!
13 maja 2011, 15:45 [cytuj]
Zobaczymy ile łupów bedzie
Zobaczymy ile łupów bedzie :D
CAN'T SMILE WITHOUT YOU!
13 maja 2011, 16:15 [cytuj]
Raz,dwa,trzy za siebie!
Raz,dwa,trzy za siebie!
13 maja 2011, 21:42 [cytuj]
Zacna inicjatywa! I termin w miarę ogarnięty
Zacna inicjatywa! I termin w miarę ogarnięty :)
The boys from Tottenham,
The boys from Tottenham,
The boys from White Hart Lane!
14 maja 2011, 13:23 [cytuj]
Jadę !!!
"oh when the Spurs go marching in"
Polespur zgłaszaj nas, szanowny szefie
Jadę !!! :)
"oh when the Spurs go marching in"
Polespur zgłaszaj nas, szanowny szefie :)
14 maja 2011, 18:02 [cytuj]
To może w poprzednim poście zrobiłem to niewyraźnie, więc oficjalnie zgłaszam swój akces

Terminów egzaminów mi raczej nie pozmieniają, a jak nawet, to chyba zrozumeiją, że do Rzeszowa jechać muszę
To może w poprzednim poście zrobiłem to niewyraźnie, więc oficjalnie zgłaszam swój akces :D Terminów egzaminów mi raczej nie pozmieniają, a jak nawet, to chyba zrozumeiją, że do Rzeszowa jechać muszę :)
The boys from Tottenham,
The boys from Tottenham,
The boys from White Hart Lane!
14 maja 2011, 23:13 [cytuj]
zgłoszenie wysłane
zgłoszenie wysłane :hejka:
Na początku był kogut...
15 maja 2011, 00:57 [cytuj]
raku powiedział/a:
Szefu rozumiem też się stawia?
![:]](images/emots/kwadr.gif
)