Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  4  5    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Piłka nożna » III Turniej Kibiców - Rzeszów 2011
15 maja 2011, 01:10 [cytuj]
zdaje mi się że tak :)
zdaje mi się że tak :)
Na początku był kogut...
15 maja 2011, 01:11 [cytuj]
ale tylko jako fotoreporter
ale tylko jako fotoreporter
Na początku był kogut...
15 maja 2011, 01:13 [cytuj]
Gruba impra się szykuje. Wygrać i tak wygramy. Ja mam jedną flagę. Szybko sie trzeba zbierać na drugą - Hanysowe Spursmaniaki. Pochytam w poniedziałek. Im więcej tym lepiej. Stówę dam. I chyba kazdy musiałby dać koło tego. Pewnie samochodami pojedziemy. Ja i Maciek z tej lepszej części Polski. Z tego co dobrze zrozumiałem to na miejscu mamy być w piątek i turniej trwa jeden dzień. Polespur nas zgłosil. Do 20 maja kasę trzeba słać. Komu i gdzie piszcie. Płacić kurwa i zbierać się chopy!!!! I jeszcze za spiewy i oprawy nagroda jest. Choć spotkanie co najmniej 20 spursmaniaków samo w sobie będzie nagrodą. COYS!!!!
Gruba impra się szykuje. Wygrać i tak wygramy. Ja mam jedną flagę. Szybko sie trzeba zbierać na drugą - Hanysowe Spursmaniaki. Pochytam w poniedziałek. Im więcej tym lepiej. Stówę dam. I chyba kazdy musiałby dać koło tego. Pewnie samochodami pojedziemy. Ja i Maciek z tej lepszej części Polski. Z tego co dobrze zrozumiałem to na miejscu mamy być w piątek i turniej trwa jeden dzień. Polespur nas zgłosil. Do 20 maja kasę trzeba słać. Komu i gdzie piszcie. Płacić kurwa i zbierać się chopy!!!! I jeszcze za spiewy i oprawy nagroda jest. Choć spotkanie co najmniej 20 spursmaniaków samo w sobie będzie nagrodą. COYS!!!!
15 maja 2011, 14:59 [cytuj]
Ja się piszę;) Znowu nie miałem internetu i klops. Jedziemy. Raku, mam kartki do Mc'a!
Ja się piszę;) Znowu nie miałem internetu i klops. Jedziemy. Raku, mam kartki do Mc'a!
Audere est facere!
15 maja 2011, 21:16 [cytuj]
No to do 3 razy sztuka. Pojawiam się.
No to do 3 razy sztuka. Pojawiam się
15 maja 2011, 22:42 [cytuj]
A ja to co? Arsenal?! :P
A ja to co? Arsenal?! :P
15 maja 2011, 22:47 [cytuj]
raku powiedział/a:
1. Grzegorz Słomka
2. Marek Konieczny
3. Maciej Zimoch
4. Konrad Marcelewicz
5. Daniel Sadowski
6. Sebastian Safian
7. Paweł Raczek
8. Marcin Kłos
9. Jan Kukulski
10. Tomasz Wasak

Kogoś pominąłem jak na razie? Zgłaszać się, są jeszcze miejsca :P

Pedro jedzie? :bezradny:
Pedro jedzie? :bezradny:
CAN'T SMILE WITHOUT YOU!
15 maja 2011, 23:11 [cytuj]
Spurs3 jedziesz?? Kasę zbierasz??
Spurs3 jedziesz?? Kasę zbierasz??
Kogucie życie!
16 maja 2011, 09:31 [cytuj]
kase mogę zebrać i przesłac - na dzień dzisiejszy - na godz. 10-ta nie pojade - 29 czerwca ma wylecieć na wakacje - ale ze wzgledu na sytuacje w afryce - moze sie to zmienic , bede wiedział wkrótce, jezeli zmieni mi sie termin - to na pewno przybędę.
kase mogę zebrać i przesłac - na dzień dzisiejszy - na godz. 10-ta nie pojade - 29 czerwca ma wylecieć na wakacje - ale ze wzgledu na sytuacje w afryce - moze sie to zmienic , bede wiedział wkrótce, jezeli zmieni mi sie termin - to na pewno przybędę
16 maja 2011, 10:25 [cytuj]
Paweł !!! Ty do afryki ??? He he nie uwierze chyba, ze jedziesz jakiegoś napastnika obserwować do gry w THFC.
Musiałeś narozrabiać skoro Ciebie - człowieka zimna małżowina do wyjazdu zmusiła :rotfl:
Paweł !!! Ty do afryki ??? He he nie uwierze chyba, ze jedziesz jakiegoś napastnika obserwować do gry w THFC. Musiałeś narozrabiać skoro Ciebie - człowieka zimna małżowina do wyjazdu zmusiła :rotfl:
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
16 maja 2011, 11:10 [cytuj]
to jest to zadośćuczynienie za efekty "Lenina w mauzoleum" jeszcze z zeszłego sezonu :):) Do dzisiaj to pamiętam:) K..... humor mi się poprawai ilekroć przypomnę sobie poranna spowiedź :):) To była wisienka na torcie:)
to jest to zadośćuczynienie za efekty "Lenina w mauzoleum" jeszcze z zeszłego sezonu :):) Do dzisiaj to pamiętam:) K..... humor mi się poprawai ilekroć przypomnę sobie poranna spowiedź :):) To była wisienka na torcie:)
Kogucie życie!
16 maja 2011, 11:10 [cytuj]
Jadem, jadem :cwaniak:
Musze spłacić to co wyjadłem i wypiłem Marcusowi i Maćkowi :hejka:
Jadem, jadem :cwaniak: Musze spłacić to co wyjadłem i wypiłem Marcusowi i Maćkowi :hejka:
16 maja 2011, 13:04 [cytuj]
Moze sie jakoś wykręce - dla mnie plus 25 to już porażka, a jak pomysle ze tam moze być i z 50 dych - to cienko sie widze, wypoczne jak kon na westernie.
Moze sie jakoś wykręce - dla mnie plus 25 to już porażka, a jak pomysle ze tam moze być i z 50 dych - to cienko sie widze, wypoczne jak kon na westernie
16 maja 2011, 19:17 [cytuj]
spurs3 powiedział/a:
Moze sie jakoś wykręce - dla mnie plus 25 to już porażka, a jak pomysle ze tam moze być i z 50 dych - to cienko sie widze, wypoczne jak kon na westernie

hehe 50 dych to 500 stopni. Gdzie Ty jedziesz: do huty czy afryki? :D
hehe 50 dych to 500 stopni. Gdzie Ty jedziesz: do huty czy afryki? :D
Na początku był kogut...
16 maja 2011, 20:24 [cytuj]
Spurs3 nie martw się temperatury blizej domu , czyli ....piekła :) Jak to ma być Egipt to się nie martw zbytnio, inne ciśnienie, inna wilgotnośc, zupełnie inaczej to wygląda. Ja wolę tamtejsze 50 niż niejedne nasze 25, gdzie masz cisnienie 980 hPa (i spada), wilgotność 100% , pyli wszelakie cholerstwo itd.
Spurs3 nie martw się temperatury blizej domu , czyli ....piekła :) Jak to ma być Egipt to się nie martw zbytnio, inne ciśnienie, inna wilgotnośc, zupełnie inaczej to wygląda. Ja wolę tamtejsze 50 niż niejedne nasze 25, gdzie masz cisnienie 980 hPa (i spada), wilgotność 100% , pyli wszelakie cholerstwo itd
Kogucie życie!
16 maja 2011, 20:30 [cytuj]
Yido masz zadanie. Wyjścia są dwa: albo kupujesz gacie w jakimś ciemnym kolorze sobie; albo dla całej drużyny takie w "palymki" takie jak ty masz. W drugim przypadku jest szansa, że moze jako "KS Upośledzeni" dostaniemy również posiłki z programu " Pajacyk" :tak::tak:
Yido masz zadanie. Wyjścia są dwa: albo kupujesz gacie w jakimś ciemnym kolorze sobie; albo dla całej drużyny takie w "palymki" takie jak ty masz. W drugim przypadku jest szansa, że moze jako "KS Upośledzeni" dostaniemy również posiłki z programu " Pajacyk" :tak::tak:
Kogucie życie!
16 maja 2011, 23:03 [cytuj]
Marcus - nie lubie edziptu - lete do tunezji. Dzis okazało sie ze lete 29 czerwca - wiec nie bede w rzeszowie, bardzo załuję...Co do yido i jego shortów - czas to zakonczyc, nie jestesmy grupa plazowiczów, jestesmy Spurs i gramy w strojach Spurs ! Moge gacie pozyczyć - mam ich kilka , sa rozciągliwe, wiec Jasiek wejdzie:**
Marcus - nie lubie edziptu - lete do tunezji. Dzis okazało sie ze lete 29 czerwca - wiec nie bede w rzeszowie, bardzo załuję...Co do yido i jego shortów - czas to zakonczyc, nie jestesmy grupa plazowiczów, jestesmy Spurs i gramy w strojach Spurs ! Moge gacie pozyczyć - mam ich kilka , sa rozciągliwe, wiec Jasiek wejdzie:**
<  1  2  3  4  5    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 22 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się