Forum dyskusyjne
17 maja 2011, 09:22 [cytuj]
MARCUS powiedział/a:
Spurs3 nie martw się temperatury blizej domu , czyli ....piekła

Jak to ma być Egipt to się nie martw zbytnio, inne ciśnienie, inna wilgotnośc, zupełnie inaczej to wygląda. Ja wolę tamtejsze 50 niż niejedne nasze 25, gdzie masz cisnienie 980 hPa (i spada), wilgotność 100% , pyli wszelakie cholerstwo itd
Marcus jak ma mało klientów w swoim sex shopie to już nawet w Zubilewicza sie bawi
A co do galotek Jaśka to temat chyba sie już dawno wyczerpał i nalezy dokonac w rzeszowie komisyjnego spalenia bo mnie inaczej c****j strzeli
Marcus jak ma mało klientów w swoim sex shopie to już nawet w Zubilewicza sie bawi :rotfl:
A co do galotek Jaśka to temat chyba sie już dawno wyczerpał i nalezy dokonac w rzeszowie komisyjnego spalenia bo mnie inaczej c****j strzeli :wnerw:
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
17 maja 2011, 12:51 [cytuj]
Trochę przewrotnie mozna to zinterpretowac, że Zubilewicz jest wysłannikiem piekieł. jeżeli chodzi o samą wiedzę, to myślę, że mógłby mi ten Pan skoczyć

Z tym seks shopem to się nie podmawiaj. jak masz problemy to napisz, pomogę

W końcu w tym wieku, to już się zdarza. Rzadko, ale jednak. trochę przykre być praktycznie w błedzie statystycznym, no ale cóż, tak tez bywa
Trochę przewrotnie mozna to zinterpretowac, że Zubilewicz jest wysłannikiem piekieł. jeżeli chodzi o samą wiedzę, to myślę, że mógłby mi ten Pan skoczyć :F Z tym seks shopem to się nie podmawiaj. jak masz problemy to napisz, pomogę ;) W końcu w tym wieku, to już się zdarza. Rzadko, ale jednak. trochę przykre być praktycznie w błedzie statystycznym, no ale cóż, tak tez bywa ;)
Kogucie życie!
17 maja 2011, 13:23 [cytuj]

- qrwa wydało się. I Ty bru...znaczy Koso.
Myslałem, że predzej małżowina, fakt lub SE to ujawni a tu cios w plecy. Pomóż. Skoro juz wszyscy wiedza.
PS. "w tym wieku to się zdarza" - to z autopsji ??? - drogi rówieśniku
:skromny: - qrwa wydało się. I Ty bru...znaczy Koso.
Myslałem, że predzej małżowina, fakt lub SE to ujawni a tu cios w plecy. Pomóż. Skoro juz wszyscy wiedza.
PS. "w tym wieku to się zdarza" - to z autopsji ??? - drogi rówieśniku :tak:
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
17 maja 2011, 14:46 [cytuj]
Na razie jeszcze nie rówieśniku :F:F. Przykro mi, ale jestem w większości. Jednak nie martw się , nie trzeba przejśc wszystkich chorob, zeby byc lekarzem. Zrobię co mogę. Może na dobry poczatek podęslę ci kilka link do kilku filmów?? Jak nie podziała ,to zawsze możesz opisac swoje uczica z seansu ;):P
Kogucie życie!
20 maja 2011, 20:45 [cytuj]
od organizatorów:
Zakończyliśmy zbieranie zgłoszeń drużyn chcących wziąć udział w Turnieju w Rzeszowie. Ostatnią, dziesiątą ekipą okazała się drużyna kibiców Bayernu Monachium. Pod koniec tygodnia wysłane zostaną szczegółowe informacje na temat wpłat oraz terminu zgłoszeń zawodników. Zachęcamy również do dokładnego zapoznania się z regulaminem Turnieju. Poniżej lista drużyn biorących udział w III Ogólnopolskim Turnieju Drużyn Zagranicznych Rzeszów 2011:
1. Liverpool
2. Real Madryt
3. AC Milan
4. Ajax Amsterdam
5. Arsenal Londyn
6. Newcastle United
7. Chelsea Londyn
8. Tottenham Hotspur
9. Valencia
10. Bayern Monachium
Losowanie grup Turnieju odbędzie się 1 lipca w Piwiarni Warka o godzinie 21. Prosimy kapitanów drużyn, aby przybyli już tego dnia do Rzeszowa lub wydelegowali jedną osobę z drużyny.
Prosimy również o przesłanie nam do końca tygodnia logotypów swoich drużyn (przesłane - dod. polespur), zostaną one umieszczone na plakatach. Pod koniec następnego tygodnia wyślemy szczegółowy program imprezy odraz dane dotyczące wpłat wpisowego.
od organizatorów:
Zakończyliśmy zbieranie zgłoszeń drużyn chcących wziąć udział w Turnieju w Rzeszowie. Ostatnią, dziesiątą ekipą okazała się drużyna kibiców Bayernu Monachium. Pod koniec tygodnia wysłane zostaną szczegółowe informacje na temat wpłat oraz terminu zgłoszeń zawodników. Zachęcamy również do dokładnego zapoznania się z regulaminem Turnieju. Poniżej lista drużyn biorących udział w III Ogólnopolskim Turnieju Drużyn Zagranicznych Rzeszów 2011:
1. Liverpool
2. Real Madryt
3. AC Milan
4. Ajax Amsterdam
5. Arsenal Londyn
6. Newcastle United
7. Chelsea Londyn
8. Tottenham Hotspur
9. Valencia
10. Bayern Monachium
Losowanie grup Turnieju odbędzie się 1 lipca w Piwiarni Warka o godzinie 21. Prosimy kapitanów drużyn, aby przybyli już tego dnia do Rzeszowa lub wydelegowali jedną osobę z drużyny.
Prosimy również o przesłanie nam do końca tygodnia logotypów swoich drużyn (przesłane - dod. polespur), zostaną one umieszczone na plakatach. Pod koniec następnego tygodnia wyślemy szczegółowy program imprezy odraz dane dotyczące wpłat wpisowego
Na początku był kogut...
21 maja 2011, 09:27 [cytuj]
właśnie mnie oświeciło, że w tym terminie bronie licencjata. No nic, "pouczę się" w Rzeszowie
właśnie mnie oświeciło, że w tym terminie bronie licencjata. No nic, "pouczę się" w Rzeszowie :D
COYS
23 maja 2011, 09:41 [cytuj]
Drodzy Górnoslazacy. Z uwagi na fakt, że miała być fana na turniej w Kalwarii musimy ogarnąć temat na Rzeszów. Po rozmowie z Konradem stwierdziliśmy,że byłoby super gdybyście zrobili zrzute po 50 zeta a reszte my dobijemy.
Drodzy Górnoslazacy. Z uwagi na fakt, że miała być fana na turniej w Kalwarii musimy ogarnąć temat na Rzeszów. Po rozmowie z Konradem stwierdziliśmy,że byłoby super gdybyście zrobili zrzute po 50 zeta a reszte my dobijemy
25 maja 2011, 20:46 [cytuj]
Pytanie. Czy ktoś by się na transport pisał z Poznania?? Na razie jest Snajper i może Jasiowaty?? Więc 1-2 miejsca można zgarnąć.
Pytanie. Czy ktoś by się na transport pisał z Poznania?? Na razie jest Snajper i może Jasiowaty?? Więc 1-2 miejsca można zgarnąć
Kogucie życie!
26 maja 2011, 12:28 [cytuj]
jeśli chodzi o mnie, to ja jestem chętny się dorzucić. Tylko obecnie mam małe problemy z kasą, więc byłby mały poślizg. Reszta niech się dopowie, bo stoimy w miejscu
jeśli chodzi o mnie, to ja jestem chętny się dorzucić. Tylko obecnie mam małe problemy z kasą, więc byłby mały poślizg. Reszta niech się dopowie, bo stoimy w miejscu
COYS
26 maja 2011, 13:06 [cytuj]
Nie ma problemu, żebym wyłożył kase za Ciebie. Oddasz jak będziesz mógł. Byle temat był załatwiony na turniej.
Nie ma problemu, żebym wyłożył kase za Ciebie. Oddasz jak będziesz mógł. Byle temat był załatwiony na turniej
26 maja 2011, 22:08 [cytuj]
Oj!!! Kuwaaaa. Jak nie macie to się złożymy (mówię za Ciebie) z Maćkiem na ta fana. Na co kurwa wydajecie 50 zł że nie macie studenciaki? Darmowe ruchanie powinniście mieć panowie. Szczególnie z kogutem na wierzchu!!!
http://www.hanysek.pl/galeria.php?id=136
w środku: spursmaniaki
Oj!!! Kuwaaaa. Jak nie macie to się złożymy (mówię za Ciebie) z Maćkiem na ta fana. Na co kurwa wydajecie 50 zł że nie macie studenciaki? Darmowe ruchanie powinniście mieć panowie. Szczególnie z kogutem na wierzchu!!!
http://www.hanysek.pl/galeria.php?id=136
w środku: spursmaniaki
27 maja 2011, 11:21 [cytuj]
info od organizatorów:
Jesteśmy już po pierwszych ustaleniach i co za tym idzie spieszymy z informacjami dla uczestników Turnieju. Zacznijmy od tego, co najważniejsze.
Koszt wpisowego III Ogólnopolskiego Turnieju Kibiców Drużyn Zagranicznych 'Zagrajmy razem dla Dominika' Rzeszów 2011 wynosi 30 zł od zawodnika i kibica. W tę kwotę wliczone jest ubezpieczenie każdej osoby, która zdecyduje się na wzięcie udziału w Turnieju, jak również gwarantowany ciepły posiłek w 'Warce' przed sobotnią imprezą integracyjną oraz opłaty organizacyjne (sędziowie, nagrody, woda, pierwsza pomoc).
Jak wspominaliśmy we wcześniejszym mailu, mamy zarezerwowane hotele. Koszt jednego noclegu wynosi 30 zł za dobę. Prosimy zatem kapitanów o wysłanie list 12 zawodników oraz maksymalnie 8 kibiców na nasz adres mailowy do 10 czerwca 2011. Prosimy w listach o napisanie pełnego imienia i nazwiska osoby wraz z PESEL-em, będzie to potrzebne do ubezpieczenia oraz wyszczególnienie, kto będzie nocował od piątku, a kto od soboty. Termin zgłaszania zawodników jest ostatecznym i w razie braku listy w dniu 10 czerwca, drużyna zostaje wykluczona, a w jej miejsce wchodzi drużyna z listy rezerwowych.
Termin wpłat zarówno wpisowego, jak i noclegu ustalamy do 15 czerwca 2011 roku. Wpłaty zebrane przez kapitanów prosimy wysłać na podany niżej numer konta z tytułem 'Wpisowe "nazwa drużyny" Turniej Rzeszów', oraz 'Nocleg "nazwa drużyny" Turniej Rzeszów'.
mBank 29 1140 2004 0000 3002 5213 8440
Radosław Chmiel
Broniewskiego 24/200
35-222 Rzeszów
info od organizatorów:
Jesteśmy już po pierwszych ustaleniach i co za tym idzie spieszymy z informacjami dla uczestników Turnieju. Zacznijmy od tego, co najważniejsze.
Koszt wpisowego III Ogólnopolskiego Turnieju Kibiców Drużyn Zagranicznych 'Zagrajmy razem dla Dominika' Rzeszów 2011 wynosi 30 zł od zawodnika i kibica. W tę kwotę wliczone jest ubezpieczenie każdej osoby, która zdecyduje się na wzięcie udziału w Turnieju, jak również gwarantowany ciepły posiłek w 'Warce' przed sobotnią imprezą integracyjną oraz opłaty organizacyjne (sędziowie, nagrody, woda, pierwsza pomoc).
Jak wspominaliśmy we wcześniejszym mailu, mamy zarezerwowane hotele. Koszt jednego noclegu wynosi 30 zł za dobę. Prosimy zatem kapitanów o wysłanie list 12 zawodników oraz maksymalnie 8 kibiców na nasz adres mailowy do 10 czerwca 2011. Prosimy w listach o napisanie pełnego imienia i nazwiska osoby wraz z PESEL-em, będzie to potrzebne do ubezpieczenia oraz wyszczególnienie, kto będzie nocował od piątku, a kto od soboty. Termin zgłaszania zawodników jest ostatecznym i w razie braku listy w dniu 10 czerwca, drużyna zostaje wykluczona, a w jej miejsce wchodzi drużyna z listy rezerwowych.
Termin wpłat zarówno wpisowego, jak i noclegu ustalamy do 15 czerwca 2011 roku. Wpłaty zebrane przez kapitanów prosimy wysłać na podany niżej numer konta z tytułem 'Wpisowe "nazwa drużyny" Turniej Rzeszów', oraz 'Nocleg "nazwa drużyny" Turniej Rzeszów'.
mBank 29 1140 2004 0000 3002 5213 8440
Radosław Chmiel
Broniewskiego 24/200
35-222 Rzeszów
Na początku był kogut...
28 maja 2011, 16:07 [cytuj]
Możecie do mnie przelewać kasę, ja wyśle całość do Rzeszowa - niestety nie mogę jechac - więc wybierzcie kogoś na kapitana.
Dane do przelewu ;
Paweł Morga
Rolna 77
97-500 Radomsko
nr konta : 84 1020 3958 0000 9302 0028 7219
Możecie do mnie przelewać kasę, ja wyśle całość do Rzeszowa - niestety nie mogę jechac - więc wybierzcie kogoś na kapitana.
Dane do przelewu ;
Paweł Morga
Rolna 77
97-500 Radomsko
nr konta : 84 1020 3958 0000 9302 0028 7219
30 maja 2011, 15:09 [cytuj]
Dobrzem obliczył, że nocleg + wpisowe to 60zł? Jak tak, to te 50 dych na fanę zorganizuję.
Dobrzem obliczył, że nocleg + wpisowe to 60zł? Jak tak, to te 50 dych na fanę zorganizuję
30 maja 2011, 20:14 [cytuj]
No ja będę od piątku, mam nadzieję, że więcej będzie chętnych, więc 90zł wychodzi. A planuje ktoś być dopiero w sobotę??
No ja będę od piątku, mam nadzieję, że więcej będzie chętnych, więc 90zł wychodzi. A planuje ktoś być dopiero w sobotę??
Kogucie życie!
30 maja 2011, 20:18 [cytuj]
Generalnie przydałobysię trochę większe poruszenie. Ponawiam pytanie czy ktoś z Poznania, ewentualnie gdzieś po drodze (Łódź, Kielce) ktoś się pisze na transport??
Generalnie przydałobysię trochę większe poruszenie. Ponawiam pytanie czy ktoś z Poznania, ewentualnie gdzieś po drodze (Łódź, Kielce) ktoś się pisze na transport??
Kogucie życie!
1 czerwca 2011, 11:36 [cytuj]
Żeby nie było, że Cie olewamy. Przelałem człowiekowi z mauzoleum kase za dwa noclegi. Także jest nas dwóch
Żeby nie było, że Cie olewamy. Przelałem człowiekowi z mauzoleum kase za dwa noclegi. Także jest nas dwóch
1 czerwca 2011, 14:23 [cytuj]
No to nie musicie się czuć samotni. Przelałem również kasę za mnie + miła niespodzianka człowiekowi o mądrości profesora Kuppelweisera. Oczywiście za dwa dni.
No to nie musicie się czuć samotni. Przelałem również kasę za mnie + miła niespodzianka człowiekowi o mądrości profesora Kuppelweisera. Oczywiście za dwa dni