Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <  2  3  4  5  6    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Piłka nożna » III Turniej Kibiców - Rzeszów 2011
5 czerwca 2011, 09:11 [cytuj]
zapłacone :)
zapłacone :)
Na początku był kogut...
5 czerwca 2011, 12:18 [cytuj]
Ja panowie niestety jestem zmuszony zrezygnować z Rzeszowa ze względu na skomplikowanie się moich planów, że tak to nazwę "sesyjno-wakacyjnych". Naprawdę baaaardzo mi przykro, że z wami nie pojadę, mam przecież w pamięci zeszłoroczną Kalwarię Zebrzydowską. Mam nadzieję, że ktoś szybko wskoczy na moje miejsce, a Wy będziecie się dobrze bawić. A my powinniśmy spotkać się na jakimś innym turnieju dla kibiców.

P.S.: Marcus: dziękuję jeszcze raz za propozycję transportu, ale z ww. powodu z niego nie skorzystam. Życzę znalezienia ludzi do podwózki;)
Ja panowie niestety jestem zmuszony zrezygnować z Rzeszowa ze względu na skomplikowanie się moich planów, że tak to nazwę "sesyjno-wakacyjnych". Naprawdę baaaardzo mi przykro, że z wami nie pojadę, mam przecież w pamięci zeszłoroczną Kalwarię Zebrzydowską. Mam nadzieję, że ktoś szybko wskoczy na moje miejsce, a Wy będziecie się dobrze bawić. A my powinniśmy spotkać się na jakimś innym turnieju dla kibiców. P.S.: Marcus: dziękuję jeszcze raz za propozycję transportu, ale z ww. powodu z niego nie skorzystam. Życzę znalezienia ludzi do podwózki;)
The boys from Tottenham, The boys from Tottenham, The boys from White Hart Lane!
5 czerwca 2011, 15:58 [cytuj]
Nu, posłałem. Za dwa noclegi (to 90 zł, nie?). I dajcie znać komu za tę fanę.
Nu, posłałem. Za dwa noclegi (to 90 zł, nie?). I dajcie znać komu za tę fanę
5 czerwca 2011, 20:31 [cytuj]
Wysłane. No to szkoda, że sieJasiowaty nei załapiesz. Jak ktoś chce to temat akutalny. Będę jechał Poznań- Łódź-Kielce- Rzeszów, ewentualnie z małymi odstępstwami, więc można się podczepić.
Wysłane. No to szkoda, że sieJasiowaty nei załapiesz. Jak ktoś chce to temat akutalny. Będę jechał Poznań- Łódź-Kielce- Rzeszów, ewentualnie z małymi odstępstwami, więc można się podczepić
Kogucie życie!
6 czerwca 2011, 08:10 [cytuj]
Marcin kase dasz na turnieju albo mnie albo Konradowi w zależności od tego który z nas wyłoży kasiore.
Marcin kase dasz na turnieju albo mnie albo Konradowi w zależności od tego który z nas wyłoży kasiore
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
7 czerwca 2011, 18:36 [cytuj]
Panowie na razie wpłaciło kase 4 ludzi !!! (Maciek, Marcin, Marek i Grzegorz) - pamiętajcie ze musze przelac kase do 15.06.

CO JEDNAK TYLKO DO 10 .06 KAPITAN MUSI WYSŁAĆ LISTĘ ZGŁOSZENIOWĄ Z PESLAMI ETC, PEWNIE ZROBI TO GRZES - ALE PRZYPOMINAM O TYM , BO JA TO POPRZEDNIO WYSYŁAŁEM,
Panowie na razie wpłaciło kase 4 ludzi !!! (Maciek, Marcin, Marek i Grzegorz) - pamiętajcie ze musze przelac kase do 15.06. CO JEDNAK TYLKO DO 10 .06 KAPITAN MUSI WYSŁAĆ LISTĘ ZGŁOSZENIOWĄ Z PESLAMI ETC, PEWNIE ZROBI TO GRZES - ALE PRZYPOMINAM O TYM , BO JA TO POPRZEDNIO WYSYŁAŁEM,
8 czerwca 2011, 21:41 [cytuj]
Czyli trzeba te pesele etc komuś podać? Komu?
Czyli trzeba te pesele etc komuś podać? Komu?
9 czerwca 2011, 10:42 [cytuj]
możecie do mnie
gslomka(at)gmail.com
1. Imię i nazwisko
2. PESEL
3. Ile noclegów (piątek - sobota, sobota - niedziela)
możecie do mnie gslomka(at)gmail.com 1. Imię i nazwisko 2. PESEL 3. Ile noclegów (piątek - sobota, sobota - niedziela)
Na początku był kogut...
9 czerwca 2011, 20:07 [cytuj]
Kasę wpłaciłem, jadę na 2 noclegi, teraz szukam transportu z warszawy :) ktoś chce mnie zabrać ?:P
COYS!
Kasę wpłaciłem, jadę na 2 noclegi, teraz szukam transportu z warszawy :) ktoś chce mnie zabrać ?:P COYS!
9 czerwca 2011, 20:55 [cytuj]
Ok, wysłałem kase i maila.
Ok, wysłałem kase i maila
CAN'T SMILE WITHOUT YOU!
11 czerwca 2011, 00:44 [cytuj]
niestety nie zebraliśmy drużyny na czas i wypadamy z tegorocznej edycji...
niestety nie zebraliśmy drużyny na czas i wypadamy z tegorocznej edycji
Na początku był kogut...
11 czerwca 2011, 09:50 [cytuj]
Nie bardzo rozumiem - max mozna było zgłosić 10 zawodników - ale gra się po 6 czy 7 więc druzyna była - tylko bez rezerwowych - wiec mozna było zgłosić drużyne
Nie bardzo rozumiem - max mozna było zgłosić 10 zawodników - ale gra się po 6 czy 7 więc druzyna była - tylko bez rezerwowych - wiec mozna było zgłosić drużyne
11 czerwca 2011, 10:34 [cytuj]
Nic się nie da już zrobić??
Nic się nie da już zrobić??
Kogucie życie!
11 czerwca 2011, 15:58 [cytuj]
mam 10 do grania, brakuje 2
mam 10 do grania, brakuje 2
Na początku był kogut...
11 czerwca 2011, 20:22 [cytuj]
jasne, chyba jedziemy
jasne, chyba jedziemy
Na początku był kogut...
12 czerwca 2011, 13:14 [cytuj]
Polespur podsyłam ci na liste 2 ludzi od Md18, więc lista sięwzbogaci. Chyba można ich dołozyć??
Polespur podsyłam ci na liste 2 ludzi od Md18, więc lista sięwzbogaci. Chyba można ich dołozyć??
Kogucie życie!
|<  <  2  3  4  5  6    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 31 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się