Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  4  5  6  7  8    >  >|
Forum dyskusyjne » Piłka nożna » III Turniej Kibiców - Rzeszów 2011
14 czerwca 2011, 20:42 [cytuj]
Kasa poszła. Paweł, gdybyś nie miał kasy ode mnie dzisiaj to wstrzymaj się z wysyłką do jutra
Kasa poszła. Paweł, gdybyś nie miał kasy ode mnie dzisiaj to wstrzymaj się z wysyłką do jutra
COYS
14 czerwca 2011, 21:14 [cytuj]
Z uwagi na fakt, że Panowie Skiba mieli sie pojawic w trybie awaryjnym jako gracze, których brakowało ( stan na sobotę ) a nie zostali zakwalifikowani do tej grupy nie jadą na turniej. Rola kibiców ich nie interesuje - chcą aktywnie zdobywać puchary ku chwale Spursmani.

PS. Droga ekipo ze Śląska - flaga bedzie gotowa na przyszłą środę.
Konrad znowu byłes tydzień zamknięty w opactwie na czas modlitwy, kontemplacji itp. bez kontaktu z cywilizacja wiec nasze konsultacje były niemożliwe - sory za małą prywatę ale będzie i GŚ i YA na fanie :brawo:
Z uwagi na fakt, że Panowie Skiba mieli sie pojawic w trybie awaryjnym jako gracze, których brakowało ( stan na sobotę ) a nie zostali zakwalifikowani do tej grupy nie jadą na turniej. Rola kibiców ich nie interesuje - chcą aktywnie zdobywać puchary ku chwale Spursmani. PS. Droga ekipo ze Śląska - flaga bedzie gotowa na przyszłą środę. Konrad znowu byłes tydzień zamknięty w opactwie na czas modlitwy, kontemplacji itp. bez kontaktu z cywilizacja wiec nasze konsultacje były niemożliwe - sory za małą prywatę ale będzie i GŚ i YA na fanie :brawo:
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
14 czerwca 2011, 22:49 [cytuj]
Panowie ze względu na fakt ze nie jestem jeszcze na emeryturze i mam troche zajęc - wysłałem przed chwila tyle kasy ile miałem - czyli 360 za wpisowe (12 sztuk) i 390 za noclegi (7 sztuk) - jeżeli ktoś dośle kase to bede przekazywał dalej kase, ze wzgledu na termin 15.06 wpłatę zrobiłem dzis, bo jutro moge nie mieć dostępu do kompa.
Pany ze Slonzka nie zgubta fany, wezta jakas epe na nia (czy natasza :D
Panowie ze względu na fakt ze nie jestem jeszcze na emeryturze i mam troche zajęc - wysłałem przed chwila tyle kasy ile miałem - czyli 360 za wpisowe (12 sztuk) i 390 za noclegi (7 sztuk) - jeżeli ktoś dośle kase to bede przekazywał dalej kase, ze wzgledu na termin 15.06 wpłatę zrobiłem dzis, bo jutro moge nie mieć dostępu do kompa. Pany ze Slonzka nie zgubta fany, wezta jakas epe na nia (czy natasza :D
15 czerwca 2011, 18:17 [cytuj]
Fest dupno epa = tasza :rotfl:
Fest dupno epa = tasza :rotfl:
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
16 czerwca 2011, 10:50 [cytuj]
Mie tu nie kozaczyć Hanysy, jak znajomego z Hajnówki podeślę, to się nawet przez tłumacza nie dogadacie. Cwaniaczki ;P;P;P
Mie tu nie kozaczyć Hanysy, jak znajomego z Hajnówki podeślę, to się nawet przez tłumacza nie dogadacie. Cwaniaczki ;P;P;P
Kogucie życie!
16 czerwca 2011, 14:38 [cytuj]
List od organizatora:
mam takie pytanie techniczne. Widzialem wpłate na Turniej od Was w nastepujacych kwotach: 360 zł wpisowe i 390 nocleg. Z listy, którą podesłałeś wychodzi, że 13 osób u Was nocuje od piątku co daje kwotę 780 zł i jedna osoba jedną dobę od soboty 30 zł. Całe wpisowe od 20 osób wychodzi 600 zł.

Czy mógłbyś mi to wytłumaczyć, będę wdzięczny, bo chciałbym juz kwestie finansowe, jak i noclegowe mieć z głowy w tym tygodniu ;)

(przyp. polespur: skoro bracia Skibowie odpadają, więc za wpisowe powinno być 540 zł. Za noclegi powinno być 690 zł. O co cho? :| Tak czy inaczej ktoś się opóźnia)
List od organizatora: mam takie pytanie techniczne. Widzialem wpłate na Turniej od Was w nastepujacych kwotach: 360 zł wpisowe i 390 nocleg. Z listy, którą podesłałeś wychodzi, że 13 osób u Was nocuje od piątku co daje kwotę 780 zł i jedna osoba jedną dobę od soboty 30 zł. Całe wpisowe od 20 osób wychodzi 600 zł. Czy mógłbyś mi to wytłumaczyć, będę wdzięczny, bo chciałbym juz kwestie finansowe, jak i noclegowe mieć z głowy w tym tygodniu ;) (przyp. polespur: skoro bracia Skibowie odpadają, więc za wpisowe powinno być 540 zł. Za noclegi powinno być 690 zł. O co cho? :| Tak czy inaczej ktoś się opóźnia)
Na początku był kogut...
16 czerwca 2011, 16:30 [cytuj]
ja pierdolę sprzedajcie butelki albo puszki oddajcie na złom i dacie radę. :zalamka:
ja pierdolę sprzedajcie butelki albo puszki oddajcie na złom i dacie radę. :zalamka:
Kogucie życie!
16 czerwca 2011, 18:56 [cytuj]
Lepiej niech każdy z listy wyśle do Polespura na e-mail kopie wpłaty . i wszystko jasne będzie.
Lepiej niech każdy z listy wyśle do Polespura na e-mail kopie wpłaty . i wszystko jasne będzie
16 czerwca 2011, 22:15 [cytuj]
Dosłałem przed chwilą kase za Sadzika - 90 zeta i tak są tyły
Dosłałem przed chwilą kase za Sadzika - 90 zeta i tak są tyły
16 czerwca 2011, 22:51 [cytuj]
Paweł, jak będziesz miał odrobinę czasu to napisz kto wpłacił. Wtedy będzie wszystko jasne kto leci w pręta
Paweł, jak będziesz miał odrobinę czasu to napisz kto wpłacił. Wtedy będzie wszystko jasne kto leci w pręta
COYS
18 czerwca 2011, 11:06 [cytuj]
wpłacili : safian dariusz, tomasz wasak, klos marcin, grzesiu słomka, marek konieczny, maciek zimoch, pawel czekirda (6 wpisowych) , pawel raczek, daniel sadowski, jasiek berdys
wpłacili : safian dariusz, tomasz wasak, klos marcin, grzesiu słomka, marek konieczny, maciek zimoch, pawel czekirda (6 wpisowych) , pawel raczek, daniel sadowski, jasiek berdys
19 czerwca 2011, 03:41 [cytuj]
to chyba jest ok
to chyba jest ok
Na początku był kogut...
19 czerwca 2011, 13:57 [cytuj]
Wpłacone wczoraj! Łódź oczywiście bez flagii jedzie :P :(
Wpłacone wczoraj! Łódź oczywiście bez flagii jedzie :P :(
19 czerwca 2011, 15:40 [cytuj]
Pieniądz w naszej sytuacji to najmniejszy problem :P My nawet projektu nie mamy :P
Pieniądz w naszej sytuacji to najmniejszy problem :P My nawet projektu nie mamy :P
19 czerwca 2011, 20:16 [cytuj]
Mały update :
Nareszcie możemy przekazać Wam ostateczne informacje na temat noclegów i imprezy integracyjnej. Przejdźmy więc do rzeczy.

Zakwaterowanie jest w dwóch hotelach: Hotelu Sportowym, który mieści się na ul. Ks. Jałowego 23a. W tym hotelu spać będą ekipy Arsenalu, Bayernu, Chelsea i Newcastle. Z kolei w Res Hotelu znajdującym się na ul. Okulickiego 2 nocleg mają drużyny Liverpoolu, Milanu, Valencii, Ajaxu oraz Tottenhamu Oba hotele są oddalone od siebie 15 minut spacerkiem i są położone blisko centrum miasta. Drużyna Realu nie jest uwzględniona, gdyż ich zawodnicy są z Podkarpacia i mają własny nocleg.

Kolejną ważną kwestią jest losowanie drużyn. Z racji tego, że pub Warka ogłosił upadłość, byliśmy zmuszeni zmienić lokalizację miejsca losowania grup, jak i imprezy integracyjnej. Piątkowe losowanie odbędzie się zatem w pubie Corner na ul. Przesmyk 2 w rzeszowskim Rynku. Przypominamy, że na losowaniu powinien być obecny kapitan lub osoba wyznaczona z drużyny, jako przedstawiciel. Oczywiście kibice są również mile widziani, pub jest w stanie pomieścić wszystkich przyjeżdżających w piątek :)

Ważną informacją jest to, że na boiskach zjawiamy się na pół godziny przed rozpoczęciem rozgrywek, czyli o 9.30. Szczegółowe informacje odnośnie dojazdu zostaną przekazane na piątkowym losowaniu. Zostaną również przydzielone osoby, które poprowadzą drużyny na boiska. Poniżej zamieszczamy szczegółowy terminarz imprezy.

Na piątek prosimy również o przyniesienie wypełnionych deklaracji o stanie zdrowia, a jeśli w Waszej drużynie znajduje się osoba niepełnoletnia, wymagana jest zgoda rodziców. Przed rozpoczęciem losowania będziemy prosili kapitanów o kompletny zestaw tych dokumentów, które możecie znaleźć na naszej stronie turniejowej w zakładce Pliki.

Sobotnia impreza integracyjna została przeniesiona do Restauracji Klubowej, która mieści się zaraz przy Hotelu Sportowym. Impreza zaczyna się o 21, tak jak wspominaliśmy, podczas imprezy zostanie podany ciepły posiłek. Mamy też zgodę na przeprowadzenie aukcji, więc jeśli ktoś ma jakieś pamiątki piłkarskie klubów, stowarzyszeniowe gadżety i jest skłonny przekazać je na licytację, prosimy, weźcie je ze sobą. Cała zbiórka pójdzie na rehabilitację Dominika Joksza, który wraz z rodzicami będzie obecny podczas trwania Turnieju.

W razie jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt mailowy, bądź telefoniczny pod numerem 531 827 723.

Korzystając z okazji życzymy wszystkim wspaniałej zabawy, niech wygra najlepszy i do zobaczenia w Rzeszowie!
Mały update : Nareszcie możemy przekazać Wam ostateczne informacje na temat noclegów i imprezy integracyjnej. Przejdźmy więc do rzeczy. Zakwaterowanie jest w dwóch hotelach: Hotelu Sportowym, który mieści się na ul. Ks. Jałowego 23a. W tym hotelu spać będą ekipy Arsenalu, Bayernu, Chelsea i Newcastle. Z kolei w Res Hotelu znajdującym się na ul. Okulickiego 2 nocleg mają drużyny Liverpoolu, Milanu, Valencii, Ajaxu oraz Tottenhamu Oba hotele są oddalone od siebie 15 minut spacerkiem i są położone blisko centrum miasta. Drużyna Realu nie jest uwzględniona, gdyż ich zawodnicy są z Podkarpacia i mają własny nocleg. Kolejną ważną kwestią jest losowanie drużyn. Z racji tego, że pub Warka ogłosił upadłość, byliśmy zmuszeni zmienić lokalizację miejsca losowania grup, jak i imprezy integracyjnej. Piątkowe losowanie odbędzie się zatem w pubie Corner na ul. Przesmyk 2 w rzeszowskim Rynku. Przypominamy, że na losowaniu powinien być obecny kapitan lub osoba wyznaczona z drużyny, jako przedstawiciel. Oczywiście kibice są również mile widziani, pub jest w stanie pomieścić wszystkich przyjeżdżających w piątek :) Ważną informacją jest to, że na boiskach zjawiamy się na pół godziny przed rozpoczęciem rozgrywek, czyli o 9.30. Szczegółowe informacje odnośnie dojazdu zostaną przekazane na piątkowym losowaniu. Zostaną również przydzielone osoby, które poprowadzą drużyny na boiska. Poniżej zamieszczamy szczegółowy terminarz imprezy. Na piątek prosimy również o przyniesienie wypełnionych deklaracji o stanie zdrowia, a jeśli w Waszej drużynie znajduje się osoba niepełnoletnia, wymagana jest zgoda rodziców. Przed rozpoczęciem losowania będziemy prosili kapitanów o kompletny zestaw tych dokumentów, które możecie znaleźć na naszej stronie turniejowej w zakładce Pliki. Sobotnia impreza integracyjna została przeniesiona do Restauracji Klubowej, która mieści się zaraz przy Hotelu Sportowym. Impreza zaczyna się o 21, tak jak wspominaliśmy, podczas imprezy zostanie podany ciepły posiłek. Mamy też zgodę na przeprowadzenie aukcji, więc jeśli ktoś ma jakieś pamiątki piłkarskie klubów, stowarzyszeniowe gadżety i jest skłonny przekazać je na licytację, prosimy, weźcie je ze sobą. Cała zbiórka pójdzie na rehabilitację Dominika Joksza, który wraz z rodzicami będzie obecny podczas trwania Turnieju. W razie jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt mailowy, bądź telefoniczny pod numerem 531 827 723. Korzystając z okazji życzymy wszystkim wspaniałej zabawy, niech wygra najlepszy i do zobaczenia w Rzeszowie!
COYS
|<  <<  <  4  5  6  7  8    >  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 40 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się