Forum dyskusyjne
28 kwietnia 2010, 21:20 [cytuj]
Pewnie o wielu meczach w naszej lidze można powiedzieć (S)HIT zamiast HIT ale powiem Wam jedno. Od 17 lat chodzę na Cicha, jade za drużyną na wyjazdy i to sie nie zmieni. Na przestrzeni tych lat europa robi krok w siedmiomilowych butach a my jak to polacy robimy mały kroczek w sandałach i białych skarpetkach. Ale nie zmieni to faktu że bedę wracał do chaty wniebowzięty jak dzisiaj po zwyciestwie w najstarszych derby Ślaska gdzie gra nie była porywająca ale miałem to wszystko na wyciągnięcie ręki, namacalne a nie z fotela kolejny mecz barcy czy innego galaktycznego realu czy tesco
PS xBulix zgoda w jednej kwestii - niech zleci piekarnia kozielski wodzisław ale górnik niech się jeszcze trochę poboja po mazurach karczew itp
Pewnie o wielu meczach w naszej lidze można powiedzieć (S)HIT zamiast HIT ale powiem Wam jedno. Od 17 lat chodzę na Cicha, jade za drużyną na wyjazdy i to sie nie zmieni. Na przestrzeni tych lat europa robi krok w siedmiomilowych butach a my jak to polacy robimy mały kroczek w sandałach i białych skarpetkach. Ale nie zmieni to faktu że bedę wracał do chaty wniebowzięty jak dzisiaj po zwyciestwie w najstarszych derby Ślaska gdzie gra nie była porywająca ale miałem to wszystko na wyciągnięcie ręki, namacalne a nie z fotela kolejny mecz barcy czy innego galaktycznego realu czy tesco
PS xBulix zgoda w jednej kwestii - niech zleci piekarnia kozielski wodzisław ale górnik niech się jeszcze trochę poboja po mazurach karczew itp :)
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
28 kwietnia 2010, 22:51 [cytuj]
8

pierwiastek z 2 razy pierwiastek z 2 daje 2 i to razy 4, czyli osiem
8 :D pierwiastek z 2 razy pierwiastek z 2 daje 2 i to razy 4, czyli osiem :)
The boys from Tottenham,
The boys from Tottenham,
The boys from White Hart Lane!
28 kwietnia 2010, 23:09 [cytuj]
md18 powiedział/a:
PS xBulix zgoda w jednej kwestii - niech zleci piekarnia kozielski wodzisław ale górnik niech się jeszcze trochę poboja po mazurach karczew itp

Ja jednak wole ich bo z tym meczem są związane jakieś emocje, a taka Sandecja? Ani Ruch ani Widzew ani żaden inny zespol w lidze nie bedzie uznawał takiego spotkania za ważne lub specjalnie ciekawe.
W ogóle ja nie znosze takich zespolw jak Odra bo to taki wrzód na dupie (przepraszam wszystkich fanow). W ekstraklasie od wielu lat, ale zadnych sukcesów (poza tam 3 miejscem 100 lat temu). Ciagle graja tylko na remis żeby tylko nie spaść. Kibiców widywałem regularnie na estadio, ale nikt sie nimi nawet specjalnie nie przejmował. Zawsze tuż nad strefą spadkową. Wole juz taka gożej grającą Cracovie, która jednak stara sie jak moze, wole Górnik czy PSS bo to zdrowa rywalizacja, wole wszystko inne, byle nie tych dziadow! (jeszcze raz przepraszam wszystkich dotknietych)
Ja jednak wole ich bo z tym meczem są związane jakieś emocje, a taka Sandecja? Ani Ruch ani Widzew ani żaden inny zespol w lidze nie bedzie uznawał takiego spotkania za ważne lub specjalnie ciekawe.
W ogóle ja nie znosze takich zespolw jak Odra bo to taki wrzód na dupie (przepraszam wszystkich fanow). W ekstraklasie od wielu lat, ale zadnych sukcesów (poza tam 3 miejscem 100 lat temu). Ciagle graja tylko na remis żeby tylko nie spaść. Kibiców widywałem regularnie na estadio, ale nikt sie nimi nawet specjalnie nie przejmował. Zawsze tuż nad strefą spadkową. Wole juz taka gożej grającą Cracovie, która jednak stara sie jak moze, wole Górnik czy PSS bo to zdrowa rywalizacja, wole wszystko inne, byle nie tych dziadow! (jeszcze raz przepraszam wszystkich dotknietych)
29 kwietnia 2010, 14:41 [cytuj]
30 lat temu Widzew też był mniej więcej taką Odrą. No może trochę wcześniej.
30 lat temu Widzew też był mniej więcej taką Odrą. No może trochę wcześniej
Kogucie życie!
29 kwietnia 2010, 14:53 [cytuj]
JD18 powiedział/a:
No naprawde Qsząca propozycja ,zrozumiałbym jak napisałoby takie coś 6 letnie dziecko ,ale nie ty .Nie wiem gdzie się wychowywałeś i nie chce wiedzieć czytając twój post ,no ale to świadczy o twoim wychowaniu i o tym jak traktowali cię w domu
Ja wiem, ze to pewnie kolejne dubelkonto jakiegoś oszołoma, ale dobrze by było jakbys się starał wykazać, ze masz chociaz pracującą ćwiartkę mózgu - to takie cos czego naczelne uzywają głównie. Już tyle razy zwracano ci uwagę, zebyś nie pisał w stu postach czy komentrzach, ze walisz kompletnie sprzeczne pierdoły, itp. Jeżeli uważasz sie za zabwnego kolesia, to nim nie jesteś. Jeżeli jestes upośledzony i pragniesz kontaktu, to się przyznaj, może jakąś zbiórke zrobimy. Z tego co pamiętam, to już kiedyś cie skasowano, ale znowu się pojawiłeś. Wedle mnie nie jesteś już tylko pseudośmieszny, ale po prostu namolnie upierdliwy. Współczuję.
Ja wiem, ze to pewnie kolejne dubelkonto jakiegoś oszołoma, ale dobrze by było jakbys się starał wykazać, ze masz chociaz pracującą ćwiartkę mózgu - to takie cos czego naczelne uzywają głównie. Już tyle razy zwracano ci uwagę, zebyś nie pisał w stu postach czy komentrzach, ze walisz kompletnie sprzeczne pierdoły, itp. Jeżeli uważasz sie za zabwnego kolesia, to nim nie jesteś. Jeżeli jestes upośledzony i pragniesz kontaktu, to się przyznaj, może jakąś zbiórke zrobimy. Z tego co pamiętam, to już kiedyś cie skasowano, ale znowu się pojawiłeś. Wedle mnie nie jesteś już tylko pseudośmieszny, ale po prostu namolnie upierdliwy. Współczuję
Kogucie życie!
29 kwietnia 2010, 15:09 [cytuj]
MARCUS powiedział/a:
30 lat temu Widzew też był mniej więcej taką Odrą. No może trochę wcześniej
Słowo "był" jest tu kluczowe
Słowo "był" jest tu kluczowe :)
29 kwietnia 2010, 15:44 [cytuj]
ja bym postawił bardziej na słowa "mniej więcej". 30 lat temu (mniej więcej) to Widzew grał w półfinale Pucharu Europy, wcześniej eliminując LFC. Taka Odra raczej nie ma co podskakiwać.
ja bym postawił bardziej na słowa "mniej więcej". 30 lat temu (mniej więcej) to Widzew grał w półfinale Pucharu Europy, wcześniej eliminując LFC. Taka Odra raczej nie ma co podskakiwać
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
29 kwietnia 2010, 16:14 [cytuj]
Nie no MARCUS, nie mów że bronisz Odry. Żeby ta liga się rozwijała, potrzebna jest kasa. Kasa w dużej mierze płynie z biletów i od sponsorów, którzy patrzą jakie jest zainteresowanie klubem. Odra kibiców prawie nie ma, dla dobra polskiej piłki niech wejdzie Widzew z Górnikiem/Pogonią, w dół zaś niech pojadą Odra i Piast - Arka to jednak klub o wielkim potencjale, choć gra ostatnio słabiutko.
A za rok może wreszcie poleci ten nowotwór z Bełchatowa - chyba wreszcie kończy im się kasa. I nie powiem, fajną piłkę grają, ale jeśli chodzi o bazę kibicowską to są na poziomie Odry.
Nie no MARCUS, nie mów że bronisz Odry. Żeby ta liga się rozwijała, potrzebna jest kasa. Kasa w dużej mierze płynie z biletów i od sponsorów, którzy patrzą jakie jest zainteresowanie klubem. Odra kibiców prawie nie ma, dla dobra polskiej piłki niech wejdzie Widzew z Górnikiem/Pogonią, w dół zaś niech pojadą Odra i Piast - Arka to jednak klub o wielkim potencjale, choć gra ostatnio słabiutko.
A za rok może wreszcie poleci ten nowotwór z Bełchatowa - chyba wreszcie kończy im się kasa. I nie powiem, fajną piłkę grają, ale jeśli chodzi o bazę kibicowską to są na poziomie Odry
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
29 kwietnia 2010, 16:43 [cytuj]
Ale nawet nie o kase chodzi co o emocje! Ja osobiście wolałbym toczyć równą i zawzięta rywalizacje z Żabolami niż klepać od niechcenia Odre. Podobny co Ty Ginola stosunek mam do Bełchatowa czy Piasta.Tak poza tym ten sezon ekstraklasy jest chyba najgorszy w XXI wieku. Pamietacie jak jeszcze 6-7 lat temu Groclin, Wisła i Amika walczyly w pucharach europy? a jak Wisła pokonała Herte i nawiązała walke z Lazio? a dziś nawet Talina nie mozna pokonać.
Ale nawet nie o kase chodzi co o emocje! Ja osobiście wolałbym toczyć równą i zawzięta rywalizacje z Żabolami niż klepać od niechcenia Odre. Podobny co Ty Ginola stosunek mam do Bełchatowa czy Piasta.Tak poza tym ten sezon ekstraklasy jest chyba najgorszy w XXI wieku. Pamietacie jak jeszcze 6-7 lat temu Groclin, Wisła i Amika walczyly w pucharach europy? a jak Wisła pokonała Herte i nawiązała walke z Lazio? a dziś nawet Talina nie mozna pokonać
29 kwietnia 2010, 17:28 [cytuj]
Oj, Buli. Sklerozen ??

Hertha dostała od Groclinu, a Wisla wtytala Shalke.
Ja nie bronię Odry w obecnym kształcie, bo nie ma czego. Jednak w przeciwieństwie do np Groclinu, GŚlask to nie pipidówa i tam można o kibica zawalczyć. Zgoda , ze nie tym sposobem, ale potencjał (drażni mnie to słowo, bo jest nadużywane) jest i to potężny.
Przykład Widzewa był po to, ze oni tez teoretycznie nie byli kibicowsko silni, ale mieli gdzie się rozpychać, były sukcesy, jest 29-04-2010 i jest to jedna z topowych ekip w tym kraju. Wasze stanowisko to jest beton

nie dający szans innym. Powtórzę, że nie bronię Odry (nwaet ten klub mnie drażni nie wiedzieć czemu). Ogólnie to i tak, będę za ŁKS, albo chociaż Żabolami - Ruchowi nie zaszkodzi dwa razy w sezonie odjechac z kwitkiem
Oj, Buli. Sklerozen ?? ;) Hertha dostała od Groclinu, a Wisla wtytala Shalke.
Ja nie bronię Odry w obecnym kształcie, bo nie ma czego. Jednak w przeciwieństwie do np Groclinu, GŚlask to nie pipidówa i tam można o kibica zawalczyć. Zgoda , ze nie tym sposobem, ale potencjał (drażni mnie to słowo, bo jest nadużywane) jest i to potężny.
Przykład Widzewa był po to, ze oni tez teoretycznie nie byli kibicowsko silni, ale mieli gdzie się rozpychać, były sukcesy, jest 29-04-2010 i jest to jedna z topowych ekip w tym kraju. Wasze stanowisko to jest beton ;) nie dający szans innym. Powtórzę, że nie bronię Odry (nwaet ten klub mnie drażni nie wiedzieć czemu). Ogólnie to i tak, będę za ŁKS, albo chociaż Żabolami - Ruchowi nie zaszkodzi dwa razy w sezonie odjechac z kwitkiem ;)
Kogucie życie!
29 kwietnia 2010, 20:47 [cytuj]
Oi, to przepraszam

faktycznie tak było bo pamietam jak w 04 grał Hajto. Ale nie zgodze się z Toba co do tego betonu, bo ja tak naprawde bardzo im życze zeby wyrobili sie kibcowsko, i żeby zaczeli walczyć

Też wole ŁKS i Zabrze bo ta Sandecja...niby Beniaminek, niby tak gromi...no nie ma co teoretyzować narazie awansu pewny jest Widzew a 2 miejsce jak wczesniej pisalem moze nalezez nawet do 7 Warty
A jak juz o Poznaniu mowa to Marcus możesz powiedzieć mi jak wyglada Poznań od srodka jesli chodzi o kluby? Bo slyszalem ze ludzie z Lecha chodza na mecze Warty i tez nigdy nie slyszalem o jakiejs tam zawisci? jak to wyglada naprawde?
Oi, to przepraszam :P faktycznie tak było bo pamietam jak w 04 grał Hajto. Ale nie zgodze się z Toba co do tego betonu, bo ja tak naprawde bardzo im życze zeby wyrobili sie kibcowsko, i żeby zaczeli walczyć :) Też wole ŁKS i Zabrze bo ta Sandecja...niby Beniaminek, niby tak gromi...no nie ma co teoretyzować narazie awansu pewny jest Widzew a 2 miejsce jak wczesniej pisalem moze nalezez nawet do 7 Warty :)
A jak juz o Poznaniu mowa to Marcus możesz powiedzieć mi jak wyglada Poznań od srodka jesli chodzi o kluby? Bo slyszalem ze ludzie z Lecha chodza na mecze Warty i tez nigdy nie slyszalem o jakiejs tam zawisci? jak to wyglada naprawde?
29 kwietnia 2010, 21:03 [cytuj]
xBulix wierzysz w awans Sandecji ??? Ja szczerze wątpie. Znicz tez był takim "pewniakiem" ale jak zaskoczyli w pewnym momencie że kasa za awans, c+ jest niewspołmierna do kosztów w ekstraklasie nagle zaczeli dostawac baty. Lks i g****k tylko i wyłącznie z powodu pojedynków derbowych - bo nikt na Śląsku powaznie nie traktuje jako takich meczy z piekarzami z wodzisławia (są bardziej czescy niz ślascy he he). Ale tak na prawdę bedać daleko od ziemi Śląskiej nie macie swiadomości jak bardzo za swoją pychę g****k zasługuje jeszcze conajmniej rok na banicje
xBulix wierzysz w awans Sandecji ??? Ja szczerze wątpie. Znicz tez był takim "pewniakiem" ale jak zaskoczyli w pewnym momencie że kasa za awans, c+ jest niewspołmierna do kosztów w ekstraklasie nagle zaczeli dostawac baty. Lks i g****k tylko i wyłącznie z powodu pojedynków derbowych - bo nikt na Śląsku powaznie nie traktuje jako takich meczy z piekarzami z wodzisławia (są bardziej czescy niz ślascy he he). Ale tak na prawdę bedać daleko od ziemi Śląskiej nie macie swiadomości jak bardzo za swoją pychę g****k zasługuje jeszcze conajmniej rok na banicje:zly:
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
29 kwietnia 2010, 21:04 [cytuj]
xBulix wierzysz w awans Sandecji ??? Ja szczerze wątpie. Znicz tez był takim "pewniakiem" ale jak zaskoczyli w pewnym momencie że kasa za awans, c+ jest niewspołmierna do kosztów w ekstraklasie nagle zaczeli dostawac baty. Lks i g****k tylko i wyłącznie z powodu pojedynków derbowych - bo nikt na Śląsku powaznie nie traktuje jako takich meczy z piekarzami z wodzisławia (są bardziej czescy niz ślascy he he). Ale tak na prawdę bedać daleko od ziemi Śląskiej nie macie swiadomości jak bardzo za swoją pychę g****k zasługuje jeszcze conajmniej rok na banicje
xBulix wierzysz w awans Sandecji ??? Ja szczerze wątpie. Znicz tez był takim "pewniakiem" ale jak zaskoczyli w pewnym momencie że kasa za awans, c+ jest niewspołmierna do kosztów w ekstraklasie nagle zaczeli dostawac baty. Lks i g****k tylko i wyłącznie z powodu pojedynków derbowych - bo nikt na Śląsku powaznie nie traktuje jako takich meczy z piekarzami z wodzisławia (są bardziej czescy niz ślascy he he). Ale tak na prawdę bedać daleko od ziemi Śląskiej nie macie swiadomości jak bardzo za swoją pychę g****k zasługuje jeszcze conajmniej rok na banicje:zly:
29 kwietnia 2010, 21:07 [cytuj]
Chyba chciałem byc lepszy niz jd-łoś(emnaście) he he z tymi 2 postami
Chyba chciałem byc lepszy niz jd-łoś(emnaście) he he z tymi 2 postami
29 kwietnia 2010, 21:21 [cytuj]
xBulix powiedział/a:
No z tego co mi przynajmniej wiadomo, to na Wartę przychodzi po kilkaset osób, by obejrzeć mecz. Już nawet na moim Turze przy dobrej pogodzie jest ok. 2000
No z tego co mi przynajmniej wiadomo, to na Wartę przychodzi po kilkaset osób, by obejrzeć mecz. Już nawet na moim Turze przy dobrej pogodzie jest ok. 2000 :)
The boys from Tottenham,
The boys from Tottenham,
The boys from White Hart Lane!
29 kwietnia 2010, 23:53 [cytuj]
Przy betonie był

Tylko gdzie oni się mają wyrabiać, na derbach w Rydułtowie czy Radzionkowie? To wtedy będzie, ze oni co najwyżej na ..... pasują. Taki misz masz. Tam klub nie daje szans kibicom.
Kosa a chyba "twoi" byli na LFC wiadomo po jakiej stronie? Przynajmniej na naszych wyglądali. Wyrośnięte byczki, widać, że zaparwieni. Jakoś na hiszpanów nie prezentowa;li się
Co do Poznania, to na pewno nie ma kosy, prześladowań. Nie ma jakby historycznych zaszłości. Jeżeli chodzi o łażenie tu i tu, to tak podobno tak jest. Chociaż są też ludzie, którzy na Lecha nie chodzą. Bez napięć, ale przyajźni jak w Dundee nie ma mowy.
Przy betonie był ;) Tylko gdzie oni się mają wyrabiać, na derbach w Rydułtowie czy Radzionkowie? To wtedy będzie, ze oni co najwyżej na ..... pasują. Taki misz masz. Tam klub nie daje szans kibicom.
Kosa a chyba "twoi" byli na LFC wiadomo po jakiej stronie? Przynajmniej na naszych wyglądali. Wyrośnięte byczki, widać, że zaparwieni. Jakoś na hiszpanów nie prezentowa;li się ;)
Co do Poznania, to na pewno nie ma kosy, prześladowań. Nie ma jakby historycznych zaszłości. Jeżeli chodzi o łażenie tu i tu, to tak podobno tak jest. Chociaż są też ludzie, którzy na Lecha nie chodzą. Bez napięć, ale przyajźni jak w Dundee nie ma mowy
Kogucie życie!
30 kwietnia 2010, 08:11 [cytuj]
Ach jak tu się ukryć będąc blondynem w tłumie hiszpanów he he. Byli byli teraz kombinacje alpejskie jak tu na Hamburg sie załapać
Ach jak tu się ukryć będąc blondynem w tłumie hiszpanów he he. Byli byli teraz kombinacje alpejskie jak tu na Hamburg sie załapać:cwaniak:
30 kwietnia 2010, 21:51 [cytuj]
No i widzisz ty nasza spursmaniacka popierdułeczko. Nie można tak zawsze ??? Choć raz się przydałeś na 600 niepotrzebnych komentarzy i 500 postów. 3maj tak dalej, jesteśmy z tobą, jest szansa że sie wyrobisz

. Już poprawiam błąd.
No i widzisz ty nasza spursmaniacka popierdułeczko. Nie można tak zawsze ??? Choć raz się przydałeś na 600 niepotrzebnych komentarzy i 500 postów. 3maj tak dalej, jesteśmy z tobą, jest szansa że sie wyrobisz:rotfl: . Już poprawiam błąd