Forum dyskusyjne
1 maja 2010, 10:47 [cytuj]
Widzisz jaki gówniarz jesteś. nie HUJ tylko CHUJ. Podtrzymuję IDŹ zrób kupę. Takie nawiązanie do GÓWNIARZA.
Widzisz jaki gówniarz jesteś. nie HUJ tylko CHUJ. Podtrzymuję IDŹ zrób kupę. Takie nawiązanie do GÓWNIARZA
Kogucie życie!
1 maja 2010, 12:13 [cytuj]
Eeee myślę że predzej ktos zmieni nick na jd1000komentów

A tak na marginesie trochę mi ubliżyłeś bo myślałem że różnica między namipodczas czytania jednak jest wyczuwalna he he
Eeee myślę że predzej ktos zmieni nick na jd1000komentów:wysmiewacz: A tak na marginesie trochę mi ubliżyłeś bo myślałem że różnica między namipodczas czytania jednak jest wyczuwalna he he
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
1 maja 2010, 12:28 [cytuj]
Jako pracownik Castoramy protestuje !!!! Znam się na piłce !!! Do metalu he he
Jako pracownik Castoramy protestuje !!!! Znam się na piłce !!! Do metalu he he
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
1 maja 2010, 12:32 [cytuj]
Ale i tak nie wiesz co to jest mięsień sprinterski. A to tak jakbyś się nie znał
Ale i tak nie wiesz co to jest mięsień sprinterski. A to tak jakbyś się nie znał:)
1 maja 2010, 13:10 [cytuj]
Jadąc dalej z moją "propagandą" powiem, że całkiem fajny był meczyk GKS-u z Cracovią, ale spotkanie Wisła-Korona to po prostu majstersztyk! Domyślam się aapa, że zrażony poprzednim meczem nie widziałeś na żywo, a może nawet i w telewizji.
Problem osobnika JD18 przemilczę, bo coraz bardziej mam wrażenie, że nas wkręca - przecież nie można być aż takim bezmózgim tępakiem!!!
Jadąc dalej z moją "propagandą" powiem, że całkiem fajny był meczyk GKS-u z Cracovią, ale spotkanie Wisła-Korona to po prostu majstersztyk! Domyślam się aapa, że zrażony poprzednim meczem nie widziałeś na żywo, a może nawet i w telewizji.
Problem osobnika JD18 przemilczę, bo coraz bardziej mam wrażenie, że nas wkręca - przecież nie można być aż takim bezmózgim tępakiem!!!
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
1 maja 2010, 13:31 [cytuj]
Jasne, że wkręca. Tylko tego jest za dużo i po prostu bez poziomu. Inaczej, poziom jest,wyznacza go tafla wody w szambie.
Jasne, że wkręca. Tylko tego jest za dużo i po prostu bez poziomu. Inaczej, poziom jest,wyznacza go tafla wody w szambie
Kogucie życie!
2 maja 2010, 09:36 [cytuj]
LEGŁA, LEGŁA WARSZAWA, LEGŁA, LEGŁA WARSZAWA,LEGŁA, LEGŁA WARSZAWA, LEGŁA, LEGŁA WARSZAWA,LEGŁA, LEGŁA WARSZAWA, LEGŁA, LEGŁA WARSZAWA,LEGŁA, LEGŁA WARSZAWA, LEGŁA, LEGŁA WARSZAWA,LEGŁA, LEGŁA WARSZAWA, LEGŁA, LEGŁA WARSZAWA:
LEGŁA, LEGŁA WARSZAWA, LEGŁA, LEGŁA WARSZAWA,LEGŁA, LEGŁA WARSZAWA, LEGŁA, LEGŁA WARSZAWA,LEGŁA, LEGŁA WARSZAWA, LEGŁA, LEGŁA WARSZAWA,LEGŁA, LEGŁA WARSZAWA, LEGŁA, LEGŁA WARSZAWA,LEGŁA, LEGŁA WARSZAWA, LEGŁA, LEGŁA WARSZAWA::muza:
:rotfl:
2 maja 2010, 10:36 [cytuj]
RUCH RUCH CHKS! RUCH RUCH CHKS! Szkoda tylko, że na zapleczu ekstraklasy, dwie bramki Robaka nie wystarczyły Widzewowi wywalczyć więcej niż jeden punkt z Podbeskidziem. Ale 13pkt, nad drugą Sandecją jest.
RUCH RUCH CHKS! RUCH RUCH CHKS! Szkoda tylko, że na zapleczu ekstraklasy, dwie bramki Robaka nie wystarczyły Widzewowi wywalczyć więcej niż jeden punkt z Podbeskidziem. Ale 13pkt, nad drugą Sandecją jest
Audere est facere!
2 maja 2010, 11:49 [cytuj]
Jasiek nie żebym był upierdliwy ale ważny szczegoł nie "CHKS" a HKS
Ale żeby było miło to ....Łodzki Widzew i Ruch Chorzów hej hej
Jasiek nie żebym był upierdliwy ale ważny szczegoł nie "CHKS" a HKS:ok:
Ale żeby było miło to ....Łodzki Widzew i Ruch Chorzów hej hej:hejka:
2 maja 2010, 12:06 [cytuj]
No właśnie się zastanawiałem

czy "CHKS" czy "HKS". Dzięki za sprostowanie
No właśnie się zastanawiałem :bezradny: czy "CHKS" czy "HKS". Dzięki za sprostowanie :luzik:
Audere est facere!
2 maja 2010, 13:09 [cytuj]
Yido powiedział/a:

No "H" bo od słowa "huta". Nawiasem mówiąc to taka ciekawostka, że kibice Ruchu mówią o sobie Hutniczy Klub Sportowy, ale Ruch nigdy oficjalnie pod taką nazwą nie występował...
No "H" bo od słowa "huta". Nawiasem mówiąc to taka ciekawostka, że kibice Ruchu mówią o sobie Hutniczy Klub Sportowy, ale Ruch nigdy oficjalnie pod taką nazwą nie występował
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
2 maja 2010, 13:56 [cytuj]
Tutaj ważne jest miejsce powstania klubu. "H", Huta pojawia się ze względu na Konighshutte, Bismarckhutte czyli dzielnice (dzisiejszą) Chorzów Batory. Równie dobrze jesli chodzi o interpretacje może "H" odnosić się do Hajduk (Wielkie Hajduki) jako polskiej nazwy dzielnicy.
Tutaj ważne jest miejsce powstania klubu. "H", Huta pojawia się ze względu na Konighshutte, Bismarckhutte czyli dzielnice (dzisiejszą) Chorzów Batory. Równie dobrze jesli chodzi o interpretacje może "H" odnosić się do Hajduk (Wielkie Hajduki) jako polskiej nazwy dzielnicy
2 maja 2010, 21:25 [cytuj]
Yido powiedział/a:

Jaka zgoda tacy przyjaciele

To tak trochę jakby KKS nazwać CWKS

Eeeee.....
Jaka zgoda tacy przyjaciele ;P To tak trochę jakby KKS nazwać CWKS :brawo: Eeeee
Kogucie życie!
2 maja 2010, 21:48 [cytuj]
Zawsze myślałem, że chodzi o Chorzowski Klub Sportowy, ale teraz już wiem, że hutniczy. Dobrze Marcus, że dodałeś trochę;p Bo to chyba większa sprawa pomylić KKS z legią, bądź resovią(o ległej wiedziałem, ale o resovii, to mi mądry internet powiedział)
Zawsze myślałem, że chodzi o Chorzowski Klub Sportowy, ale teraz już wiem, że hutniczy. Dobrze Marcus, że dodałeś trochę;p Bo to chyba większa sprawa pomylić KKS z legią, bądź resovią(o ległej wiedziałem, ale o resovii, to mi mądry internet powiedział) ;)
Audere est facere!
3 maja 2010, 01:13 [cytuj]
Nie no luzik. Mnie tam wasze klimaty widzewsko-Hakesowskie ani ziębią ani parzą, tak tylko chciałem mały badyl w mrowisko włożyc
Nie no luzik. Mnie tam wasze klimaty widzewsko-Hakesowskie ani ziębią ani parzą, tak tylko chciałem mały badyl w mrowisko włożyc ;)
Kogucie życie!